tamamdırrben geçmişe çok dikkat etmiyorum şuanki durum ve yakın geleccek tutması öneml benim için akşam dinleyeyim net söyleyeyim eylül ayında baktırmıştım çok detaylarını hatırlamıyorum ama bayağı uzun bir yorumdu 13-15 dakika civarı sürdü sanırım ..
ay deneyeyim o zaman napiim yasanemcee geçmişte yaşadığımız birşeyi bilmiş bu konu ile alakalı kimin nasıl bir yorum yaptığını bildi.. 5 alık süreçte beklediğim bişeyin olacağını söyledi eylül 9 da baktırmıştım.. geçmişten gelen birisi tekrar hayatında kendini hatırlatacak dedi bu gerçekleşti .. 41 gün ve 71 günlük bir dönüşüm var muhteşem güzellikler olacak demiş verdiği vadeler dolmadı daha tam anlamıyla 4 aylık süreçte birşeyler olmaya başlayacak 5 . ayda istediğim şeyin gerçekleşeceğini söylemiş yani şubat ayında herşey belli olacak ..
Kim bu bahsettiğiniz :)ay deneyeyim o zaman napiim ya
kahve mi baktırdın pekiay deneyeyim o zaman napiim ya
kahve mi baktırdın peki ?ay deneyeyim o zaman napiim ya
ay deneyeyim o zaman napiim ya
Soz konusu site basirly idi sanirim. Dolar uzerinden odemesi. Sapittigim donemde attigim icin hatirlamiyorum fiyat bilgisini. Uygulamayi da sildim ama en son silmeden yine humeyra nin falini dinledim. Ask kartlari miydi emin degilim ask baslikli bir faldi. Ani tek kelimeyle efsaneydi. Sonra baktirdiklarim oyle sasirtmamisti, hatta en sonuncusunda icine baska kisilik kacmis gibiydi resmen. Ilk falimda sordugum soru ile ayni soruya bana "bunu ben bilemem, bilsem de soylemem uygun olmaz, esinize sormaniz lazim" demisti. Sanki esimin arkadasinin agzini ariyorum. Sorularim da hep ayni "evliligimiz duzelecek mi, aklinda gonlunde baska biri var mi ya da olacak mi" ilk falinda vurgulu bir sekilde hayir yok korkmayin, olmayacak demisti.denersen eğer ilk üye olduğunda hediye puan veriyor site sanırım ben öyle baktırmıştım kahve yorumu almıştım..
Kendi vademi de temmuz saniyordum ondan :) hem zaten bir ara hangi falcinin vadesini bekliyorsam diger bekleyenler de aklimda kaliyordu. Durtuyordum cikti mi cikti mi diyeLeym Leyla amma aklında tutmuşsun benim vadeyi :)
İş çıktı aşk vade geçti ama çıkmadı.
Renan ne an ne gecmis hic bilemedi...tek birseyy bilemediidenersen eğer ilk üye olduğunda hediye puan veriyor site sanırım ben öyle baktırmıştım kahve yorumu almıştım..
Renan ne an ne gecmis hic bilemedi...tek birseyy bilemedii
Uzulme herkesin herkesle enerjisi uyusmuo renani da hisleri yok demiorum. Burda sonucta senin disinda da cok kisi ovmus. Ancak bende hicbirsey bilemedi. Genel bi fal yorumu gibiydii. Dinlerken "ablaa yaa hadi bir cumle soyle sasirt beni sevineyim" dedim. Cunku fali olumluydu olumsuz tek birsey soylemedi ne anda ne gelecekte ama iste ne karakter analizinde ne tespitlerinde beni sasirtan seyler olmadigi icin soyledigi olumlu seyleri de dikkate alamiyorum ne yazikki.üzüldüm şimdibende iyiydi dediğim gibi muhteşem değil ama cidden bildikleri oldu çokmu kötüydü yorumu ..
bilge özdoğru ben de hic begenmemistim cok negatif ve hisleri hic yok sadece psikolog gibi yorum yapiyor. O kadar begenilmesine sasiriyordum ama artik kimse begenmiyor sanirim.Pelin bilge özdoğruyu sormuştum asla tavsiye etmiyorum. Düşünen varsa bilemedi 80tl çöp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?