Binnaz Abla

tamamdırr

sanemcee geçmişte yaşadığımız birşeyi bilmiş bu konu ile alakalı kimin nasıl bir yorum yaptığını bildi.. 5 alık süreçte beklediğim bişeyin olacağını söyledi eylül 9 da baktırmıştım.. geçmişten gelen birisi tekrar hayatında kendini hatırlatacak dedi bu gerçekleşti .. 41 gün ve 71 günlük bir dönüşüm var muhteşem güzellikler olacak demiş verdiği vadeler dolmadı daha tam anlamıyla 4 aylık süreçte birşeyler olmaya başlayacak 5 . ayda istediğim şeyin gerçekleşeceğini söylemiş yani şubat ayında herşey belli olacak ..

ay deneyeyim o zaman napiim ya

denersen eğer ilk üye olduğunda hediye puan veriyor site sanırım ben öyle baktırmıştım kahve yorumu almıştım..
Soz konusu site basirly idi sanirim. Dolar uzerinden odemesi. Sapittigim donemde attigim icin hatirlamiyorum fiyat bilgisini. Uygulamayi da sildim ama en son silmeden yine humeyra nin falini dinledim. Ask kartlari miydi emin degilim ask baslikli bir faldi. Ani tek kelimeyle efsaneydi. Sonra baktirdiklarim oyle sasirtmamisti, hatta en sonuncusunda icine baska kisilik kacmis gibiydi resmen. Ilk falimda sordugum soru ile ayni soruya bana "bunu ben bilemem, bilsem de soylemem uygun olmaz, esinize sormaniz lazim" demisti. Sanki esimin arkadasinin agzini ariyorum. Sorularim da hep ayni "evliligimiz duzelecek mi, aklinda gonlunde baska biri var mi ya da olacak mi" ilk falinda vurgulu bir sekilde hayir yok korkmayin, olmayacak demisti.
Olmadi baska biri hala yok. Ama net duzelmis degiliz. Chitra nakta falinustasi ve daha bircok falcinin ongordugu sekilde ilerliyor surecim.
Eger hala oradaysa humeyra ya bir kere baktirin derim. Gelecegi hebuz beklemede. Subati gosteriyormus humeyra vade olarak, ben nedense hep temmuz sanmistim. Ama uygulamayi silmeden once dinledigimde farkettim. Temmuzda duzelmeye baslayacaksiniz deyip 6 ay sonrasini vermis tam duzelme olarak.
MissCherryBlossom humeyra sende ne durumda senin de vaden temmuzdu. Sen de benim gibi yanlis dinlemedin insallah :)

Leym Leyla amma aklında tutmuşsun benim vadeyi :)

İş çıktı aşk vade geçti ama çıkmadı.
Kendi vademi de temmuz saniyordum ondan :) hem zaten bir ara hangi falcinin vadesini bekliyorsam diger bekleyenler de aklimda kaliyordu. Durtuyordum cikti mi cikti mi diye Neyse gecti o delilik :) ya da azaldi bir hayli

üzüldüm şimdi bende iyiydi dediğim gibi muhteşem değil ama cidden bildikleri oldu çokmu kötüydü yorumu ..
Uzulme herkesin herkesle enerjisi uyusmuo renani da hisleri yok demiorum. Burda sonucta senin disinda da cok kisi ovmus. Ancak bende hicbirsey bilemedi. Genel bi fal yorumu gibiydii. Dinlerken "ablaa yaa hadi bir cumle soyle sasirt beni sevineyim" dedim. Cunku fali olumluydu olumsuz tek birsey soylemedi ne anda ne gelecekte ama iste ne karakter analizinde ne tespitlerinde beni sasirtan seyler olmadigi icin soyledigi olumlu seyleri de dikkate alamiyorum ne yazikki.

Aklimda olan fal deneyimlerimi son guncellemelerimle aktarmak istiorum... ancak oncelikle sunu belirtmeliyimki hicbirinin vaadesi dolmadi. O yuzden degerlendirmelerimde cikti ya da patladi gibi seylere rastlayamayacaksiniz..
Sennur yildirim: cok iyi degil. Bir kac iyi analizi vardi. Ama cok sasirdim diyemeyecegim. Yalniz ozenle baktigini dusunuyorum. Hisleri de az biraz var
Ufut kutluk: pembeci bir beyfendi. Allahtan dusuk krediliyken baktirmistim.
Dennis: anda iyiydi. Sadece soruma odakli ve kisaydi. Ama analizleri ve asil konuyu bilmesiyle beni sasirtan bir isim. Bir de com tatli bi enerjiye sahip.
Eylem tuzun: bu bayanin da hisleri oldugunu dusunuyorum. An ve gecmisi bildi.
Nezaket kara: nokta atislari olan bi faldi.
Doruk bal: bu beyfendi de bazi analizleriyle beni sasirtmisti.
Gizem hatun: beni taniyor mu yaa dedigim bir yorumuyla karsilasmistim. Baya baya bildi.
Asude isik: bu bayanda gecmis ve anda baya iyiydi. Beni sasirtan isimlerden.
Elfin demet: ahhh elfinnn herkesin ovdugu elfin bu muydu dedirtmisti bana. Keske enerjimiz uyusmus olsaydi.
Berrak okur:49 krediliyken baktirmistim. O zaman nokta atisi olan birseyi olmustu. Burda da ucuz kredili oneri isteginde hep onun ismini verdim. Ancak ne yazikki falii copy paste cikti. Bir kac arkadasla ayni paragraflara rastladik.
Ada soylu: onun da anlik analizleri iyi.
Renan: hiccc bir nokta atisi olmadi maalesef
Hulya demir: analizleri iyiydi.
Banu dogru: hicbirsey bilemedi.
Aklima gelen isimler bunlar. Hicbirine detay vermedim. Sorumu hep genel sordum.dusunun 4 ayda kac kisiye baktirmisim ki bir de unuttugum isimler var. Yazarken utandm valla. Neyseki ilk zamanlardaki kadar degilim.

sanemcee merhaba dennis sana vade verdimi varmı vadene daha bende beğendim dennisi pratik ve insanı bunaltmadan bakıyor ..

Kızlar tek önerim didem sönmeze baktirmayin “evimden cenaze ciktida haberim mi yok” dersiniz. Olumsuz yorumlarina eyvallah ama kadin o kadar enerji düşürüyo ki bana acıdı resmen aglatmaya çalışıyo insani heralde... umarım çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…