Binnaz Abla

Bende bu son 3aydaki deneyimlerimi yazim

Binnaz abla Gizem sitare, arnisa, nehir ateşoğlu ve esma sultan tellweden banu yılmaz north cafe kuzey aynı şeyleri söyledi. Eski erkek arkdsmla subatta barışma gördüler

Ama sarmaşık kafe hasan, binnazdan durak sancaktaroğlu tellweden kahvemavi ocakta hayatıma yeni bi insan daha gireceğini 2si arasında kalacagımı söylediler

Kafe bi melek sevgi, binnazdan rüya yıldız, tellweden akrepgözde yıne ocakta bırıyle tanısacagımı ve onunla devam edecegımı soyledıler

3e bölündü bütün fallar hepsi başka bişe diyor

arkadaşlar fal evi uygulamasını denediniz mi? dün burda bir arkadaş önerdi. iki kişiye baktırdım uygundu fiyatlar. yalnız çok begendiğim söylenemez. bir tanesi idare ederdi. diğeri hiiiç bilemedi

Selamlar ;

fark ettim de birinden ayrılınca kesin hayatımıza yeni biri giriyor o anda eskisi dönüyor ve arada kalıyoruz !

ne kadar sık söylenen bir cümle oldu bu :/
Aynen hemen hemen hepsi aynı tarz şeyler söylüyor zaten bende baktırmıyorum artık fal falan kalbimden ne geçerse öyle hareket ediyorum

Fal Alemde baktırdığım fallar vardı ;

onlarla ilgili artık yorum yapabilirim ;

1-Rezzan Abla : anlık durum gayet iyiymiş hatta iki ay sonra olacak bir şeyi önceden söylemiş ama gelecekle ilgili diğer söyledikleri olmadı vadesi de 1 ayı geçti

2-Banu Doğru : evet anlık durumla ilgili bildiği şeyler olmuş fakat daha çok öğüt verici... ilerde beni anlayacaksın bak falan demiş durmuş gelecek olmadı tabi ki

3-Gizem Hatun : anlık yaşanan her şeyi güzel özetlemiş kişilik analizleri de öyle fakat sonucu çok pembeye bağlamış verdiği vade geçeli de 3 ay oldu

bilginiz olsun hanımlar

unutmuşummm

birde naira şuman var anlık durum onda da iyiydi fakat gelecekle ilgili bir konudan çok emin konuşmuş fakat olmamış, çok akıcı bir falı var ayrıca bir vade daha var ama çıkar mı bilmem .

arkadaşlar nezaket kara bir arkadaşa farklı iisimle seslenerek fal bakmış bilginize. ayy hepsinin sahtekarlığı er ya da geç çıkıo. lütfen siz de karşılaştığınız bu tür olayları paylaşın da herkes bilsin

Ben yenilerden 49 krediyken bahar yagiza baktirmistim kizlar durumu cok net bilmis ayrldgim kisi icin engel olan bir bayandan bahsetti tarif etti ki zaten ailesnden biri bunu biterken bana soylemisti gelecek ile dedklerini zaman gostereck oncesinde de efsun aksoya baktirmistim uc falim cikmisti onda son durumda geri donecek dedi ama benim pek umidim kalmadi verdigi zamn daha dolmadi gelisme olursa yazarim

Binnazda cok baktirdim ilk defa falalem deniycem simdi bana kahvede en iyi olani önerin kızlar fiyat farketmez ilk ve son kez baktircam çünkü sıkıldım artık sabrım taştı... Sizce en iyisi hangisi falalem fikirlerinizi alayım?? Diğer fallara (tarot, katina vs inanmıyorum) enerjim sadece kahvede tutuyo

Gizem Hatun önerebilirim ilk falı çok çıkmıştı.

Gizem hatuna gecen sene baktırmışım!!! Çıkmamış tabiki demekki baskasinj deniycem

Yanlis anlamayin ama size olmayacak diyenleri begenmemissiniz..

Kahretsin ya kahretsin diycem ama zorla tercih etmedim ki kendi tercihimdi iki gündür enerjim o kadar düşük ki gece boyu kabuslar gördüm arkadaşlar cidden kadin psikolojimi bozdu insan tabiki fallara göre yaşamıyor ama aklina takiliyor ille de...

bu binnaz abla sitesindeki yüzde 94 esen mermer kahve falını 70tl yapmış şaka gibi fiyatlar iyice uçmuş 100tl nedemek para kazanmak okadar kolaymı bunlara mail atın 100tane indirsinler fiyatları
Bence onlara en güzel cevap hiç kimsenin fal atmaması. Ama bakıyorum 100 lira olduğu halde hala kapış kapış baktırılan falcılar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…