Binnaz Abla

valla arkadaşlar antalyada bir adam var bu adam falcı falan değil.şuana kadar bir çok falcıya gittim ama bu adam gibisini görmedim.adam aslında falcı da değil esnaf adam acayip kuvvetli hisleri var.diğer falcılar gibi üç vakte şu olacak falan demiyor.öncelikle içini okuyor ne sorunun varsa da kesin çözüm.yurt dışından bile bu adamı duyan arıyor ve araştırdım kime sorduysam herkes bu adam için allah razı olsun diyor.ben bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.telefonlada bakıyor.bir banka hesap numarasına elden yatırabiliyorsunuz.ücrete gelince çok paracı adam değil.kesinlikle tavsiye ederim paranızı sağda solda cafedeki falcılara harcamayın.isteyen arkadaşlar varsa özelden msj atın

ne guzel bizi dusunmen cok etkilendim

kızlaaaaaaar napıyosunuz.ben çok sıkılıyorum fal baktırmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama direniyorum

baktırma sekerım tuneın radyoda spa muzıklerı actım kahvemı yaptım sakınce oturuyorum:)

baya oldu baktırmayalı ama bir hafta falan ööf çıkmıyo zaten onlarda. bende müzik açtım makale tarıyorum ya zaman öldürüyorum yemeğe çıkıcam o sıraya kadar da nesibe melek yada rezzan üçlüsünden birine aklım gidiyor

kızlaaaaaaar napıyosunuz.ben çok sıkılıyorum fal baktırmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama direniyorum

baktırma sekerım tuneın radyoda spa muzıklerı actım kahvemı yaptım sakınce oturuyorum:)

Marplecim seninkide şu an meditasyon gibi geldi vallahi süper duruyo cümlen burdan,bende sinemaya geldim,Hobbit kızlar yaa,biraz fantastik masal herkese iyi gelir.Babyster'im filmi tavsiye ederim ilki çok iyiydi ,ruya gibiydi ,eminim buda öyle çıkacak,hem dağıtır birazda kafanı.

Reklamdan banlandınız, yine mi geldiniz?
Bari falcıdan başkasıymış gibi bahsetmeseniz, insan kendi reklamını yaparken 2. şahışmış gibi anlatır mı hiç?
Bu sefer adınızı söyleyip reklamınızı yapmayacağım.

X bey,
Burası kadınlar kulübü yani sadece kadınlar üye olabilir ve reklam yapmak yasaktır

izledim bebeğim hobbiti bende beğendim ya görseller ilkinden iyi gibiydi hatta.
düğün derneğe iyi diyolar bide.
bende kızlarla gidip yapıcam:)

bendee gaza geldım kızlar en son gırdıgımden berı sız baya dokturmuşsunuz burda =)) bende denıyebılırımm esınceyıı

aynen canımm sana katılıyorum benım bı arkadaşım var oda yaşlı bır amcaya baktırmış koylerınde annesının tanıdıgı bırı adama sadece yardım amaclı erzak goturmuşler adam kıtaptan baya gercıcegı hastalıklara velenıcehıe kadar bıldı ve gercektende ız hıc fal baktırmaz banada cok kızar cok baktırıyorum dıye dedıklerını yaşıyo ama bu ıs buyuk paralara yapmak cok gunah

Antaly'da deprem olmus cok cok geçmiş olsun...Antaly'da ki depremi ve suan ulke gündeminde ki olaylari Didem Sarman diye bi astrolog 7 aralikta soylemis ayyy su didem birde bize el atsa kizlar

o dedeyı bulamazmıyız acaba??

Antaly'da deprem olmus cok cok geçmiş olsun...Antaly'da ki depremi ve suan ulke gündeminde ki olaylari Didem Sarman diye bi astrolog 7 aralikta soylemis ayyy su didem birde bize el atsa kizlar

valla bıtanem astrologlar baya ucuk fıyatlara yıldız harıtasına baktıgı ıcın amann kalsınnn =)))) kazıklana kazıklana bı hal oldukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…