evet tatlicim sana katiliyorum ama yinede benim farkindaligimi arttirdi
pekı o kıtapta bıze umut verıpte yarı yolda bırakanların sürüm sürüm sürüneceğide yazıyomu?
valla arkadaşlar antalyada bir adam var bu adam falcı falan değil.şuana kadar bir çok falcıya gittim ama bu adam gibisini görmedim.adam aslında falcı da değil esnaf adam acayip kuvvetli hisleri var.diğer falcılar gibi üç vakte şu olacak falan demiyor.öncelikle içini okuyor ne sorunun varsa da kesin çözüm.yurt dışından bile bu adamı duyan arıyor ve araştırdım kime sorduysam herkes bu adam için allah razı olsun diyor.ben bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.telefonlada bakıyor.bir banka hesap numarasına elden yatırabiliyorsunuz.ücrete gelince çok paracı adam değil.kesinlikle tavsiye ederim paranızı sağda solda cafedeki falcılara harcamayın.isteyen arkadaşlar varsa özelden msj atın
ne guzel bizi dusunmen cok etkilendim
kızlaaaaaaar napıyosunuz.ben çok sıkılıyorum fal baktırmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama direniyorum
baktırma sekerım tuneın radyoda spa muzıklerı actım kahvemı yaptım sakınce oturuyorum:)
kızlaaaaaaar napıyosunuz.ben çok sıkılıyorum fal baktırmamak için kendimi çok zor tutuyorum ama direniyorum
baktırma sekerım tuneın radyoda spa muzıklerı actım kahvemı yaptım sakınce oturuyorum:)
napiosun canim bugun evdemisin:0
valla arkadaşlar antalyada bir adam var bu adam falcı falan değil.şuana kadar bir çok falcıya gittim ama bu adam gibisini görmedim.adam aslında falcı da değil esnaf adam acayip kuvvetli hisleri var.diğer falcılar gibi üç vakte şu olacak falan demiyor.öncelikle içini okuyor ne sorunun varsa da kesin çözüm.yurt dışından bile bu adamı duyan arıyor ve araştırdım kime sorduysam herkes bu adam için allah razı olsun diyor.ben bir çok arkadaşıma tavsiye ettim.telefonlada bakıyor.bir banka hesap numarasına elden yatırabiliyorsunuz.ücrete gelince çok paracı adam değil.kesinlikle tavsiye ederim paranızı sağda solda cafedeki falcılara harcamayın.isteyen arkadaşlar varsa özelden msj atın
Marplecim seninkide şu an meditasyon gibi geldi vallahi süper duruyo cümlen burdan,bende sinemaya geldim,Hobbit kızlar yaa,biraz fantastik masal herkese iyi gelir.Babyster'im filmi tavsiye ederim ilki çok iyiydi ,ruya gibiydi ,eminim buda öyle çıkacak,hem dağıtır birazda kafanı.
evet alcanzar.
birde şunu ekleyeyim.esinceye falı çıksa da çıkmasa da helal olsun.2.5 ay önce fal atmıştım başka hesaptan.dün yine fal attım.o zaman ne yazdıysa birebir aynı falı vermiş yine.tutarlı çok.tek olumsuz konuşan da oydu zaten.
işte kızlar nıye cıkmıo bılıyomusunuz allahın ılmını satmaya calısıyolarda ondan tamam elbettekı paralı olsun ama o ne oyle ya 100 lıra 200 lıra evın bı ıhtıyacı karsılanır yada eve bı hedıye alınır benım bıldıgım valla fala bıkere 100 lıra verdım sonrası pısmanlık o yuzden artık o kadar para mara yok bıde ışe gırmeme az kaldı gırıyım şu mardındekı falcı aklıma yatıyo ucakla bı gunde gıtsemmı dıye dusunuyorum ha ankaranın cıvar bı koyunde yaslı bı amca bakıyomus yıldızname parada almıyomus ama nerde oldugunu henuz bulamadım
aynen canımm sana katılıyorum benım bı arkadaşım var oda yaşlı bır amcaya baktırmış koylerınde annesının tanıdıgı bırı adama sadece yardım amaclı erzak goturmuşler adam kıtaptan baya gercıcegı hastalıklara velenıcehıe kadar bıldı ve gercektende ız hıc fal baktırmaz banada cok kızar cok baktırıyorum dıye dedıklerını yaşıyo ama bu ıs buyuk paralara yapmak cok gunah
Antaly'da deprem olmus cok cok geçmiş olsun...Antaly'da ki depremi ve suan ulke gündeminde ki olaylari Didem Sarman diye bi astrolog 7 aralikta soylemis ayyy su didem birde bize el atsa kizlar
o dedeyı bulamazmıyız acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?