Off ben o kadına baktırdım bide iade etti enerjisi tutmamışmışBu kisi ayni zamanda fal evi uygulamasindaki yildiz kutlaydir.
Suan binnaz yonetimine sikayet ettim. Benden gorselleri istediler. Yolladim kanitlarimla geecekten boyle seyleri gormek cok cok uzucu.Off ben o kadına baktırdım bide iade etti enerjisi tutmamışmış
Kopya yapistir yapan herkesi teshis etmek keske mumkun olsa. Cikar ya da cikmaz enerji tutar ya da tutmaz ani gorur ya da goremez keske sadece bunlari tartisiyor olsak. Araya uckagitcilar girmeden. Yazik yani. Fal baktirmak zaten aldanmaya aldatmaya musait his yanilgilariyla, ama bir de kasit olmasin yaaa...Suan binnaz yonetimine sikayet ettim. Benden gorselleri istediler. Yolladim kanitlarimla geecekten boyle seyleri gormek cok cok uzucu.
O kisi dikkatimi cekmisti acaba baktirsam mi diye dusunmustum ama ortalama fal bakma suresi 30 dk yaziyordu ve vazgectim. Bu kadar hizli olamaz en az 1 saat olmali bence. Ozensiz olur diye dusunmustum ama demek ki kopyala yapistirdan dolayi boyle hizliymis.Degerli arkadaslarimmm binnaz gunes eryavuz fallari copy paste yapmaktadir. Isteyene ozelden kanitlayabilirim. Sakin baktirmayinn sakiinnn...
yani gerçekten anlamasın etmesin faldan bu kadar kızmam ama copy paste nedir ya? gerektiğinde en özelimizi paylaşıyoruz bu kişilerle gerçekten çok üzgünüm ya. aslında çok yanlış yapıyoruz bunlara güvenmekle hem paramızdan oluyoruz hem de umutlanıyoruz.
Binnaz'da zaten cok fazla falci var her onune geleni kabul etmemeleri lazim. Bu kadar falcinin hepsi gercekten hisli olamaz aralarinda tabi ticarete dokmeye calisanlar olur, Binnaz'in alirken biraz elemesi gerekiyor bence.kendimizde hata aramak yerine bu sitelerin ayıbı aslında böyle insanları bulundurmamaları gerekiyor bizler falı yaşadığımız süreçleri atlatmak için gönderiyoruz site yönetimleri böyle durumlara mahal vermemeleri gerekiyor diğer taraftan evet bizde çok fazla fal gönderdiğimizde psikolojimiz bozuluyor ve maddi olarakta bizden gidiyor keşke hiç falla işimiz olmasa ..
Binnaz'da zaten cok fazla falci var her onune geleni kabul etmemeleri lazim. Bu kadar falcinin hepsi gercekten hisli olamaz aralarinda tabi ticarete dokmeye calisanlar olur, Binnaz'in alirken biraz elemesi gerekiyor bence.
Nihayet!Bu eylem tüzün ne zaman keyfi olacak da kahve falında cevrimici olacak acaba? Beklemekten sıkılıyo insan gercekten.. Bu arada kızlar sonki durumlari birdaha yasamamak icin sesli fal atin artik. Ben oyle yapıyorum yazılı olunca copy paste yapmasa bile içime sinmiyor
Ben de denemek istemistim, yorumlarini bekliyoruz yakaladiysanNihayet!
Güzel güzel olmasına da eylemdeki şunu anlayamıyorum bi adim atiliyosa onun sonucunun iyi veya kotu oldugunu nasil goremiyorki belkilerle konuşuyor gecen katina baktirdim yine ayni seyi yapti adim at belki sonucu güzel olur anlayamıyorum ya ilginç!Ben de denemek istemistim, yorumlarini bekliyoruz yakaladiysan
Peki hisleri var gibi mi duz kart yorumu gibi mi? Birde bugun veya gecmisle ilgili nokta atislari vardi diyebilir misiniz?Binnaz'da sayfasinin altinda yapilan yorumlari okudum cogu kisi anda cok iyiydi sasirdim falan demis.Eylem Tüzüne,ben katina baktırdım kart yorumlamış gibi biraz. Genel olarak gelecek hakkında yorum yapmış nerdeyse tüm kartlar tersti ama iyi yorum yapmış.Ama bir konuda şüphelendim.Uzun süreli bir ilişiki olduğunu bilmiş söylemeden daha önce binnazda baktırdığım başka falı görüyor olabilir mi acaba. Bi detayı daha bildi ama karakter analizi falan yoktu 9.09 dakika boyunca gelecek hakkında konuşmuş.
Ben de bunu sevmiyorum, belki olur diye bir fal yorumu olmaz o zaman her sey belki olur yani boyle bir mantik yok. Peki anda bildi mi, sasirtici bir fal miydi?Güzel güzel olmasına da eylemdeki şunu anlayamıyorum bi adim atiliyosa onun sonucunun iyi veya kotu oldugunu nasil goremiyorki belkilerle konuşuyor gecen katina baktirdim yine ayni seyi yapti adim at belki sonucu güzel olur anlayamıyorum ya ilginç!
Yoo katina yorumuna benziyodu dinlemisyir ordan kesin falci dedigin iddiali olur sen adim atinca su olacak bu olacak diyendir aman aman degildi eylem benim icinBen de bunu sevmiyorum, belki olur diye bir fal yorumu olmaz o zaman her sey belki olur yani boyle bir mantik yok. Peki anda bildi mi, sasirtici bir fal miydi?
Nokta atışı olan iki şey oldu onun dışında Waow diyemem açıkçası.Gelecek tutarsa o zaman tamam diyebilir çünkü geçmişten olanlardan pek bahsetmemiş.Peki hisleri var gibi mi duz kart yorumu gibi mi? Birde bugun veya gecmisle ilgili nokta atislari vardi diyebilir misiniz?Binnaz'da sayfasinin altinda yapilan yorumlari okudum cogu kisi anda cok iyiydi sasirdim falan demis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?