- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Yakaladım ama bıraktım:)) yeşil yeşil baktıkça atasım geldi ama elimi sakince fal baktırdan çektim:))Asenat çevirimiçi oldu.. Yakalayan oldu mu kızlar ?
sen miydin o ? pisssssYakaladım ama bıraktım:))
Baya takip ettim, uzun süre fal alımı açıktı 6 kişi aldı sonra bi baktım 4 kişi alıp uzaklaşmış ,kısmet be dedim :)sen miydin o ? pisssss
Ben de oyle dedim. Mecbur :))Baya takip ettim, uzun süre fal alımı açıktı 6 kişi aldı sonra bi baktım 4 kişi alıp uzaklaşmış ,kısmet be dedim :)
Leylacım telefonu yavaşca yere bırak ve Binnaz abla'dan uzaklaş :))Ben de oyle dedim. Mecbur :))
Ben ilk anda galiba yakaladim ama kredi almam gerekiyormus sonra kacti. Halbuki kredi alinca otomatik tekrar fala yonlenir sanmistim. Olmadi.
I ih... Taktim simdi valla. Siz dagilin sarmayin cevremi :))Leylacım telefonu yavaşca yere bırak ve Binnaz abla'dan uzaklaş :))
Bile isteye koyverdim Asenatı:) aman bi de asenat çorba etmesin kafanı git o parayı ye dedim:) şeytana uymadım, pişman değilim bu iradeli davranışımı başka fallarda da sergilemeyi umuyorum :)Ben de oyle dedim. Mecbur :))
Ben ilk anda galiba yakaladim ama kredi almam gerekiyormus sonra kacti. Halbuki kredi alinca otomatik tekrar fala yonlenir sanmistim. Olmadi.
Vee Asenat gider... Kazananlari gonulden tebrik eder, benimle yarisanlari sevgiyle kucaklarim. Bir dahakine bol sanslar, onemli olan katilmakti kizlar :)
Kesinlikle fazla katiliyorum. Binnaz bastan beri aslinda cok pahaliydi. Ozellikle kur cevirisi yapmadigi icin. Benim yuzyuze baktirma sansim yok. Varolan kredimi bitirince tekrar almam binnazdan diye dusunuyorum. Her gun kucuk kucuk bedava verdiklerini de topluyorum. Asenat da efsane olmus baslikta. Kalan kredimi bitirmek icin iyi bir yol, yakalayabilirsem tabi :)Asenat yarın sistemde olacak ve sırada kimse yok, bende denemeyi düşünüyorum ama 75 tl bir fal için fazla değilmi?
Cafede çok iyi bir falcı kahve dahil 30 tlye bakıyor...
Asenat biraz kısmet işi açıkçası ama bende geleceği tutmadı olmadı yani...Nokta atışları var ama geleceği tutmadı 75 Tl çok birde yeni fiyatlandırmadan oda yararlanıp fiyat artırabilir:)Kesinlikle fazla katiliyorum. Binnaz bastan beri aslinda cok pahaliydi. Ozellikle kur cevirisi yapmadigi icin. Benim yuzyuze baktirma sansim yok. Varolan kredimi bitirince tekrar almam binnazdan diye dusunuyorum. Her gun kucuk kucuk bedava verdiklerini de topluyorum. Asenat da efsane olmus baslikta. Kalan kredimi bitirmek icin iyi bir yol, yakalayabilirsem tabi :)
Iste o zamlanmadan ben aradan cikayim istiyorum, ama baktiripAsenat biraz kısmet işi açıkçası ama bende geleceği tutmadı olmadı yani...Nokta atışları var ama geleceği tutmadı 75 Tl çok birde yeni fiyatlandırmadan oda yararlanıp fiyat artırabilir:)
aa hüma bal geri dönüyormuş gördünüz mü. karışır yine buralar
Binnaz da kimi önerirsiniz kizlar her gün kredi topluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?