aa çok kızsal bir bakış açısıyla konuşuyorsun ama şu anHüma bal ilişki koçu bal cidden kadının ilişki konusu hakkında yönlendirmeleri bile o kadar saçma ki kadınları ezikleştiriyor hiç bir eğitimi yok psikolog edası ile konuşuyor sevmiyorum o kadını :)
ahahahah biz hep kızsal bakıyoruzaa çok kızsal bir bakış açısıyla konuşuyorsun ama şu an
aa çok kızsal bir bakış açısıyla konuşuyorsun ama şu an
Ne baktirdin ona? Söyledigi cikti mi?:)Eylem tüzün sevdim o kadını :)
sen sormasan ben soracaktim. iste beklenen soru @gelpisipisipisii :)Ne baktirdin ona? Söyledigi cikti mi?:)
Bana her gun tikla diyor tikliyorum. 3 krefi ekledi son 2 gun. 1 ekledigi bir gun de vardi. Artik gonlunden ne koparsa sanirim :)binnaz da günlük hediye kredi veriyormuş diye uygulamayı indirdim ama verdiği hediye: 10 kuruş
Arada 5 de var kız :)Bana her gun tikla diyor tikliyorum. 3 krefi ekledi son 2 gun. 1 ekledigi bir gun de vardi. Artik gonlunden ne koparsa sanirim :)
Bekle yarin da gelir :)
Dedim ve ödül aldım galiba, an itibari ile 10 almış bulundum :) 100'e kadar yol var Binnaz duy sesimiziiiiArada 5 de var kız :)
Huma'dan memnun kalmis var mi aranizda? Bence kendisi iyi senaryo yazari olabilir, Fahriye Isiksacan ve Selin Imer ile birlikte hikaye yazmada cok basarililar. Okuyunca hepsi benle alakasiz fallar gondermisler. Ozellikle Huma hic mi bilemez bir tek sey tutmadi, genel seyler de degil spesifik seyler soylemis o zaman a boyle detay soyledigine gore olacak demek ki demistim sonra tam tersi seyler olmus veya hic olmamis.aa hüma bal geri dönüyormuş gördünüz mü. karışır yine buralar
O bir iki kişi kim memnun kaldığınız yani?Kizlar Eylem Tuzun'e katina attim, icimi baydi hem yorumu hem konusmasiyla. Hic bir sey bilememis bence hisleri yok, kartlari sirayla yorumluyor bir de bence yanlis olarak. Surekli eger boyle olursa boyle olur gibi belirsiz seyler soylemis. Yani olursa ben de biliyorum neler olabilecegini,biz olacak mi diye soruyoruz zaten. Sorumda ozellikle olacak mi ve tekrar gorusme var mi diye net bir sekilde sormustumHic begenmedim, ses kaydini ilerleterek dinledim,soru falan bile sormayi dusunmuyorum. Bir daha asla Binnaz'd bildigim 1-2 falcinin disinda kimseye atmamaya tekrar karar verdim.
Kime ne baktırmıştınız ,patlayanlar kimler?Fallar patladi kızlar fal mevzusunu burada kapattım
Ben ilk defa baktirdim memnun kalanlar oldugu icin ama tarzini sevmedim zaten hisleri olmadigi anlasiliyor. Yorumcunun altina yazilan yorumlara bakmamak lazim orda hepsi iyi zaten, Kemal Devrim hakkinda yorumlari okuyan cok iyi falci falan zanneder mesela alakasi yok ne soylerse hatta tersi cikiyor :))O bir iki kişi kim memnun kaldığınız yani?
merhaba bende kemal devrim için çok şaşırdım o kadar yorum yapmışlar süper hiç mi dediği çıkmaz bana da tersi olmuştuBen ilk defa baktirdim memnun kalanlar oldugu icin ama tarzini sevmedim zaten hisleri olmadigi anlasiliyor. Yorumcunun altina yazilan yorumlara bakmamak lazim orda hepsi iyi zaten, Kemal Devrim hakkinda yorumlari okuyan cok iyi falci falan zanneder mesela alakasi yok ne soylerse hatta tersi cikiyor :))
Aynen bana da bir seye kesinlikle oyle olacak bekle ve gor dedi tamamen tersi oldu zaten butun falinda soyledigi 1-2 sey oluyor gerisi susleme ama o soylediklerinin de alakasi yok insanlar sadece bir kac guzel laf duymaktan hoslaniyorlar sanirim faldan anlayislari bu.merhaba bende kemal devrim için çok şaşırdım o kadar yorum yapmışlar süper hiç mi dediği çıkmaz bana da tersi olmuştu
tam tamına 3 kez 10 kredi aldım 3 tl yapar :)Arada 5 de var kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?