Binnaz Abla

Ben artık fallarımızda çıkan şeylerin hayallerimiz istediklerimiz olduğunu düşünüyorum yaşayacaklarımız değil, öyleyse neden mutlu olamıyoruz bi türlü? Bu yüzden geleceğe dair söylenenlerde çıkmıyor haliyle

Haklısın bencede düşüncemiz o yönde olduğu için fallarda öyle çıkıyor yoksa gelecek falan öyle olduğundan değil. Burda fal baktırıp sevdiğine kavuşan evlenen bu fallara tövbe eden kimse olmadığına göre. Bu fallar bizim hayalimiz

Asenat çevirimiçi oldu.. Yakalayan oldu mu kızlar ?
ben yakaladım uzun zamandır asenat ı bekliyordum, aslında falcıyı online yakalamak konusunda iyi değilim ama nasıl bir tesadüfse artık oldu. Asenat'a fal baktırdıktan sonra da binnaz hesabımı kapattım.jübilemi asenatla yapmış oldum.

Peki memnun kaldınız mı ?
İlk iki falı çok iyiydi bende. Sonra bir kez de telde baktı. O da fena değildi ama telefonda bakınca çok dağılıyor konu. Sesli fal bence daha iyi....

Peki memnun kaldınız mı ?
İlk iki falı çok iyiydi bende. Sonra bir kez de telde baktı. O da fena değildi ama telefonda bakınca çok dağılıyor konu. Sesli fal bence daha iyi....
ben sadece telefonda baktırdım, geçmişle ilgili birkaç şey söyledi daha çok gelecek odaklıydı ama geçmişle ilgili söylediklerinde yanlış olan birşey yoktu tamamen doğruydu durum analizi vs. aslında çok tutarlı ve binnazda baktırtığım falların en iyileri arasında, onlar da zaten birkaç tane. ama benim çok uzun zamandır beklediğimden midir yada yorumlardan dolayı çok fazla mı beklentiye girdim bilmiyorum,waaww muhteşem hissi uyandırmadı hele ki fiyatlar bukadar pahalıyken.asla kötü bir fal değildi, ortalamanın üstündeydi ama ben fazla beklentiye girdim sanırım. mesela kısa zaman önce Nakta ya baktırmıştım, okadar beklentide değildim ama Nakta yı daha çok beğendim sanki.ikisi de benzer paralel şeyler söyledi ama Nakta daha detaylıydı mesela.umarım Asenatın gelecekle ilgili söyledikleri çıkar çünkü tutarlı ve güzel bir faldı.Hesabımı kapatmasaydım tekrar baktırırdım ASENATa ama bu fiyatlarla emin değilim ://

Teşekkür ederim detay için... hayırlısı olsun evvela. Bende bir kaç kişi dışında artık baktırmıyorum. Zaten 3-4 ayda bir ancak. O da promosyon birikime ve indirim olunca aldığım kredilerle. Öyle olunca yarı fiyatına gelmiş gibi oluyor. Bur de Google play ödeme kampanyalarını takip ediyorum. %20 iadesi falan oluyor ödemenin...
Naktayi da ben sevmiştim... ilk yorumu muazzamdı bende. 2. Yorumu da parça parça oluyor. İş konusuydu 2.cisi.
Çıksın diye beklemeyince güzel oluyor fallar kanatimce...

kesinlikle hepimiz için haayırlısı olsun, ben indirimleri çok fazla takip edemiyorum ama yine de çok pahalıya geliyor binnaz da fal baktırmak, hele ki son zamlarla birlikte fiyatlar müthiş uçmuş, bence bir çok kişi elini çekti artık binnazdan, insanın ister istemez içine oturuyor 80- 100 TL. Nakta için genelde olumsuz olduğuna dair yorumlar yapılmış bana çok olumsuz bir yorum gelmedi, olumsuz olan yerler vardı ama öyle iç karartıcı bir fal değildi ve fazlasıyla nokta atışlı bir faldı, sanırım enerjim tuttu onunla.ve binnaza neden bukadar para vereyim ki diye düşündüm.

Ya tabi ki de. Normalde asla o kadar para verilmez. Vermem de zaten...
Tepki olması adına da çok uzun bir süre binnaz a gitmem... biriken bir kredim var asenatı yakalarsam diye bekliyorum... yakalayamazsam da dursun zaten...

Ya tabi ki de. Normalde asla o kadar para verilmez. Vermem de zaten...
Tepki olması adına da çok uzun bir süre binnaz a gitmem... biriken bir kredim var asenatı yakalarsam diye bekliyorum... yakalayamazsam da dursun zaten...
Ben binnaz da düşük kredili yüksek kredili birsürü kişiye baktırdım, sadece birkaç kişi vardı yeniden baktırabileceğim, aslında birsüredir kapatmayı düşünüyordum ama Asenat ı olur da yakalarım diye bekliyordum tesadüfen dün yakaldım ve sonra da kapattım, bence hayırlı oldu, Binnaz Abla sitesinin ara yüzü diğer sitelere göre daha güzel ve özenli olduğu için sanki falcılar çok muhteşemmiş hissi uyandırıyor ama çoğu pembe tablo birkaç kişi dışında sorduğun olayın yakınından bile geçen yok, ama daha ucuz fiyatlara diğer sitelerde daha iyi yorumlayan falcılar var.Tabi enerjinin uyduğu iyi falcıları bulabilmek için gerekli gereksiz herkesi deniyoruz, deneme yanılma yöntemiyle. umarım herkes enerjisinin uyduğu falcıyı bulur ve gerçkten arada bir yani çok ihityacı olduğunda fal yollar, çünkü çok sık fal baktırmak da enerjiyi düşüren bir olay.umarım ki ruh emici kötü enerjili falcılarla karşılaşmayız hiçbirzaman.fallara hiç ihtiyacımız kalmaması tabiki en güzeli ama insan merak ediyor işte az da olsa:))

Başımdan geçen ilginç ve bana uyarı veren bir olayı anlatmak istiyorum.

Netten bir şey almıştım ve çok merak ediyordum , nasıl olucak gibi gibi...merakla bekliyorum gelince nasıl olucak diye . Neyse kargo evime gitmiş aksilik o ya kimse evde yok! Normal şartlarda bizim evde aile bireylerinden biri mutlaka olurdu.

İş başa düştü , iş çıkışı kargomu almak için yola koyuldum adresi bulmak epey zamanı mı aldı , yordu beni neyse firmaya girdim seviniyorum ohh birazdan alıcam paketi mi diye , orada ki personel demez mi şuan dağıtımdalar ayy birden benim modum yerlerde...alma işi yarına kaldı. O paketi bugün alamam sebebim çok merak etmem çok istememdi ve evren beni beklemeye aldı. Mesaj çok açık dimi? Odaklanmak yanlış bir şey akışa bırakcaz her şeyi , akışa teslim olmayı öğrenmemiz lazım J

Evren çok açık mesajlar yollar fakat biz bir türlü mesajların ne anlama geldiğini fark edemiyoruz, enerji akışını sürekli bozuyoruz normal şartlarda bize rahatlıkla dönecek kişileri yolladığımız negatif enerji ile geri gönderiyoruz bu nasıloluyor şöyle ki ; Kişiyi o kadar merak ediyoruz , istiyoruz ah bir dönse vb. İsteklerle ve diğer yandan o dönmez ,gelmez yok bitti cümlelerle kendi kendimizi sabote edip duruyoruz bu enerjiyi karşı taraf alıyor ve sonuç olarak bu kişiler bize çok geç dönüş yapıyor.

Dikkat edin size döndükleri zaman aralıklarına, siz hayatınızın merkezine kendinizi koyup kişiyi rafa kaldırıp, hayatınıza odaklandığınız dönemlerde dönmüşlerdir.

Bir şeyi çok isterseniz o şey ne ise sizden uzaklaşır ama onu kendi haline bırakıp kendi hayatınıza odaklanırsanız geri döner.

Falları unutup 3-5 ay sonra okuduğunuzda çıkıp çıkmadığını anlarsınız onun dışında her gün fal baktırmak sadece bize eziyeten başka bir şey değildir. Ve ayrıldığımız kişiye daha çok bağlıyor sürekli onu düşünür halde oluyoruz.

İşin kötü tarafı enerjilerimiz diplerde oluyor. Maddi kaybı söylemiyorum bile...ve bizi sömüren şarlatanlar.

Ben anlattığınız bu süreci tastamam yaşadım. Her kelimenize katılıyorum.
Ne zaman fal beklemeyi bırakıp hayatıma dönüp işime gücüme odaklandım ve fallara uzun süre ara verdim o zaman olumlu gelişmeler başladı. İstediğim şey gerçekleşti çok şükür...
Saat kurar gibi verilen vadeleri bekleyip bir beklenti enerjisi yaratmak gerçekten de akışı bozuyor arkadaşlar... ben buna emin oldum...

Aynen bende , tecrübelerim bana beklememeyi ve kendimize odaklanmamız gerektiğini öğretti. O zaman dönüyor giden kişiler.

İşte tüm bunların hepsi fallardan o kadar çok baktırıp umutlanıyoruz ki,belki baktırmasak umudu kesip önümüze bakıcaz ,ben de yaşadım aynısını ne zaman odak noktam değişti başka şeylerle çok yoğun ilgilenmeye başladım hiç beklemediğim bir msj aldım,şimdi ne kadar çok düşünsem o kadar çok uzaklaşıyorum. Keşke akışa kolayca teslim olabilmeyi başarabilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…