- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Nasıl beynimize format atıcaz peki? Uğraşta bulsam,başka şeye de yoğunlaşsam hep bi köşede duruyorAynen bende , tecrübelerim bana beklememeyi ve kendimize odaklanmamız gerektiğini öğretti. O zaman dönüyor giden kişiler.
Nasıl beynimize format atıcaz peki? Uğraşta bulsam,başka şeye de yoğunlaşsam hep bi köşede duruyor
Bence sen ilişki koçu olmalısın:) Tam da bunu yapıyorum yasaklarsam cazip geliyor bakıyorum ,görüyorum ,alışıyorum. Bugün güzel şeyler olsun,teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için:))Şöyle ki rafa kaldırıcaz , tamimiyle bitti, o gelince gösterecem gününü vb. düşüncelerle boğuşmak yerine o an ki ruh halim nasılsa öyle konuşurum diye düşünüp ilişkiyi rafa kaldırmayı bilicez.
Zaman çok güzel bir şey kişilerin arasında ki negatifi enerjiyi temizliyor. Örneğin ; sevgilinle kavga ederek ayrıldın diyelim adam çok öfkeli hiç iletişim kurmadan 1-2 ay bekle sonra tekrar iletişime geç döngüyü pozitif enerjiye dönüştürürsün. Sıcağı sıcağına adam üzerine düşersek, eski haline getirmeye çalışırsak ayrılmayalım (kaybetme korkusu devreye giriyor) söylemlerde bulunup; ısrar edersek erkekler kaçıyor şöyle düşünüyorlar : Bu kız beni kafaya takmış , ben naparsam yapiyim olduğu yerde tepiniyor ama bir yere gidemiyor diyip daha rahat davranıyorlar.
Bizler tutum hatası çok yapıyoruz maalesef...Aslında merkeze kendimizi koyucaz döndüklerinde normal bir arkadaşınızla konuşur gibi konuşun inan çok kötü hissediyorlar
Onlar bizim arayacağımızdan eminler neredeyse 1-2 ay ses çıkarmazlar , 1-2 ayın sonunda sizden hala ses soluk çıkmazsa önce yoklarlar... O yüzden falcıların çoğu 1-2 ay sonra dönüş yapıcak derlerfalcılarda çakal...İlişki konusunda çok ayrıntı var ama en önemlisi kendimize hakim olmak, söylediğimiz sözün arkasında olmak.
Odaklanmak konusunu şöyle yaparsınız : O kişiden bıkana kadar bahsedin, bir saatten sonra sıradanlaşıyor sosyal yerlerden de takip edin , bir zaman sonra takip etmekten de sıkılıyorsunuz...Düşünün düşünmekten de insan sıkılıyor. Yani sigara bırakma olayına benziyor , sigara içip bırakmak isteyenler bilir. Karar verip ben bugün sigara içmicem diyip, o gün normalde içtiği sigaradan daha fazla içilmesi gibi bir şey...yani neyi yasaklarsak o tatlı oluyor yasaklamicaz sıradanlaştırıcaz...
Muhabbetin arasına girmiş gibi oldum ma waow diyorum ne kadar güzel anlatmışsınŞöyle ki rafa kaldırıcaz , tamimiyle bitti, o gelince gösterecem gününü vb. düşüncelerle boğuşmak yerine o an ki ruh halim nasılsa öyle konuşurum diye düşünüp ilişkiyi rafa kaldırmayı bilicez.
Zaman çok güzel bir şey kişilerin arasında ki negatifi enerjiyi temizliyor. Örneğin ; sevgilinle kavga ederek ayrıldın diyelim adam çok öfkeli hiç iletişim kurmadan 1-2 ay bekle sonra tekrar iletişime geç döngüyü pozitif enerjiye dönüştürürsün. Sıcağı sıcağına adam üzerine düşersek, eski haline getirmeye çalışırsak ayrılmayalım (kaybetme korkusu devreye giriyor) söylemlerde bulunup; ısrar edersek erkekler kaçıyor şöyle düşünüyorlar : Bu kız beni kafaya takmış , ben naparsam yapiyim olduğu yerde tepiniyor ama bir yere gidemiyor diyip daha rahat davranıyorlar.
Bizler tutum hatası çok yapıyoruz maalesef...Aslında merkeze kendimizi koyucaz döndüklerinde normal bir arkadaşınızla konuşur gibi konuşun inan çok kötü hissediyorlar
Onlar bizim arayacağımızdan eminler neredeyse 1-2 ay ses çıkarmazlar , 1-2 ayın sonunda sizden hala ses soluk çıkmazsa önce yoklarlar... O yüzden falcıların çoğu 1-2 ay sonra dönüş yapıcak derlerfalcılarda çakal...İlişki konusunda çok ayrıntı var ama en önemlisi kendimize hakim olmak, söylediğimiz sözün arkasında olmak.
Odaklanmak konusunu şöyle yaparsınız : O kişiden bıkana kadar bahsedin, bir saatten sonra sıradanlaşıyor sosyal yerlerden de takip edin , bir zaman sonra takip etmekten de sıkılıyorsunuz...Düşünün düşünmekten de insan sıkılıyor. Yani sigara bırakma olayına benziyor , sigara içip bırakmak isteyenler bilir. Karar verip ben bugün sigara içmicem diyip, o gün normalde içtiği sigaradan daha fazla içilmesi gibi bir şey...yani neyi yasaklarsak o tatlı oluyor yasaklamicaz sıradanlaştırıcaz...
Öyle demeyin kızlar bazı erkeklerde öyle olmuyo ilgi gosteren pohpohlayan kadınları seviyolar pesinden koscak üstüne düşcek aksini yapınca amaan bana kız mı yok diyolar. Vazgeçtiğimde bana geri gelen erkek olmadı
Vermediler doğru hepsi kendine yeni bi hayat kurdu yeni aşklar... Benim acılarım gözyaşlarım yanıma kâr kaldı..O zaman zaten sana hiç değer vermemiş demek bence bu. Aman salla diye yoluna bakıyorsa. Erkeğin nazlısı da hiç çekilmez.
Bana 3 sene sonra dönen olmuştu her yerden engellememe rağmen. Hiç dönen olmadı demekle erken davranıyorsun belkide.
zamanında o kadar çok değer verioruz ki bizim gibi değer veren annelerinden başka biri olmadığını görünce dönüyorlar o değeri özledikleri için. ki şöyle de bişey var başkaları iiçin sıradan olan kişileri biz baş tacı yapıyoruz. baş tacı yapacak başka kişi bulamayınca da dönüyorlar. inanın sadece erkekler için değil bu kızlarda da var ilgiden değerden şımaran tipler.
Üzme kendini sana da gerçekten değer verecek illa bir insan çıkacak karşına. O zaman sadece arkana dönüp baktığında vakit kaybettiğin için üzüleceksin o insanlara özlediğin için değil. Herşeyi unutturacak bir adam mutlaka gelecekVermediler doğru hepsi kendine yeni bi hayat kurdu yeni aşklar... Benim acılarım gözyaşlarım yanıma kâr kaldı..
Umutsuz vakaÜzme kendini sana da gerçekten değer verecek illa bir insan çıkacak karşına. O zaman sadece arkana dönüp baktığında vakit kaybettiğin için üzüleceksin o insanlara özlediğin için değil. Herşeyi unutturacak bir adam mutlaka gelecek
teşekkürler leylacim telve topiginde de okudum çok şaşırdım suan adını hatirlama digim bir falciyi övmüştü gidip baktirmistim sonrası tirt kadın herkeze aynı şeyleri yazmışBazilariniz sadece bu basligi okuyor. O yuzden yazmak istedim. Tellwe basligindawithoutyou nun coklu profilleri ortaya cikti. Kimbilir kac sayfa dolusu vardir sahtelikler. Ama bilginiz olsun. Tellwe Falinustasi reklamcisi olmasi cok buyuk bir yuzde.
Kuvvetle muhtemel o da medyumname.T
teşekkürler leylacim telve topiginde de okudum çok şaşırdım suan adını hatirlama digim bir falciyi övmüştü gidip baktirmistim sonrası tirt kadın herkeze aynı şeyleri yazmış
Arkadaslar hulya demir nasildir baktiraniniz yazarsa sevinirim. Ben iskambil atmistim ve o gun pek dikkatli okumamistim ama simdi okudum da baya bi nokta atisi olmus. Hele birseyi bilmesi cok sasirtti beni. Bana olumsuz ne anda ne de gelwcwkte hic bisey demedi. Formda arattim pembeci oldugunu yazmislar genelde. Peki anda da pembeci midir ? Yani atiorum x kisisi seni seviyor ozluyor filan mi der herkese. Evet analizleri cok sasirtti beni ama karsi tarafin hislerinde cok mu pembecidir ondan emin olamadim. Goruslerinizi ve degerlendirmelerini yazarsaniz mutlu edersiniz beni
Ben ilk fal belasina onunla bulasmistim 2015 te üzgunum pembeci bana cok emin konusmustu ama bir tek dedgi olmadi ama yormlarni okurken sasiriyordum cunku bir cogu ciktigini idda edyrdu umarim sana dedkleri cikar tatlim gerci cogu falciya baktirmistim o donem cagri bilgin deniz devrim lena hepsi doneck pisman seni seviyor dediler ama hicbirinin dedigi cikmadi zaten cok sukur bitti gitti o meseleArkadaslar hulya demir nasildir baktiraniniz yazarsa sevinirim. Ben iskambil atmistim ve o gun pek dikkatli okumamistim ama simdi okudum da baya bi nokta atisi olmus. Hele birseyi bilmesi cok sasirtti beni. Bana olumsuz ne anda ne de gelwcwkte hic bisey demedi. Formda arattim pembeci oldugunu yazmislar genelde. Peki anda da pembeci midir ? Yani atiorum x kisisi seni seviyor ozluyor filan mi der herkese. Evet analizleri cok sasirtti beni ama karsi tarafin hislerinde cok mu pembecidir ondan emin olamadim. Goruslerinizi ve degerlendirmelerini yazarsaniz mutlu edersiniz beni
Ciddimisin nasıl yani..Bazilariniz sadece bu basligi okuyor. O yuzden yazmak istedim. Tellwe basligindawithoutyou nun coklu profilleri ortaya cikti. Kimbilir kac sayfa dolusu vardir sahtelikler. Ama bilginiz olsun. Tellwe Falinustasi reklamcisi olmasi cok buyuk bir yuzde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?