Binnaz Abla

Peki donmeyecek diyen oldu mu

Peki donmeyecek diyen oldu mu
Şoyle diyeyim canim 2015 en sık baktirdigimdan biri de nehir atesogluydu ilk baslarda aramzdaki iletsimi dogru yormladi skntli surecten gecyr falan ama sonunda olacak dedi evimdeki durumlara kadar bildi evet sevdgm kisinin sorunlari da vardi askerdi kendisi 7 yil surdu iliskimiz ama geri donmedi bitti uzernden 1.5 bucuk yil gecti nehire tekrar fal attim en son mayista 200 kredlikkn birini tarif etti eski sevgilinse pisman olup geri donecek deglsede yeni biri dedi tam tarif ettgi sekilde ve ortamda dedgi gibi biriyle tanistim buraya kadar hersey guzel onunla da ciddiyet gordu ama olmadi karsi taraf bitirdi surecler tuttuysa da sonuc tutmadi canım yani biride olmayacak bosuna ümit etme demedi olumsuza acigim dememe ragmen.

Bu arada kizlar efsun aksoya uc kez baktirmistim ilk iki fali cikmisti son fali dun itibariyle olmadi cikmadi ne yazik ki zaman sarkmasi olabilir mi bilmiyorum ama suana kadar bir cok kisiye baktirdm ozellikle gecn sene cagri bilgin deniz devrm lena hulya busra karadag derin akarsu selma aydin muge kemal dennis sezgi candan nil gunes hepsi olacak dedi olmadi. Bu sene sadece efsun aksoy ve bahar yagizi denedim efsun aksoy dedgi ve verdgi tarihte biriyle tanstm dedgi gibi oldu ama sonuc tutmadi karsi taraf yine bitirdi. En son bahar yagiza baktirdim o kisi durumu hic kimsenin gormedigi kadar net gordu bu kisinin bitirme sebebini soyledi oda donecek dedi ama ama suan icin bir gelisme yok

Bahar yagizi onerir misin peki

Kızlar eylem tuzune kahve falı attım iyiydi denicek arkadaşlar bence ilk kahve falı atsin herkez her falı yorumlamamali
Ben katina attım hiç memnun kalmadım iade ettim zaten. Kahve falı sevmiyorum sürekli kahve fincan fotoğrafı da bulundurulmuyor ayrıca kart seçmek daha çok hoşuma gidiyor. Aslında hisleri olan bütün fal çeşitlerinde iyi olmalı bence.

Aşırı aşırı pembeci.birçok kez gittim hiçbir söylediği çıkmadı uzak durun derim bunu kesin ve net bir dille söylüyorum başka şeylerde var ama bura yeri değil.uzak durun derim sadece

Aşırı aşırı pembeci.birçok kez gittim hiçbir söylediği çıkmadı uzak durun derim bunu kesin ve net bir dille söylüyorum başka şeylerde var ama bura yeri değil.uzak durun derim sadece
Canm benim ben de nokta atislari olunca hissiyati oldugunu dusundum cok sasirdim simdi siz boyle yazinca. Bence burasi yeri canim yaz ki herkes bilsin. Zamaninda gunes eryavuzun yaptgi sahtekarligi ben burda ifsa etmistim. Birbirimizi bilgilendirelim

bende de iyiydi fal olumsuzdu ama ne görüyorsa soylemis
Ya aynen valla anlamadim burda kart yorumlucusu sadece falan demis tekrar dinledm falini da baya baya bilmis. Hatta en memnun kaldiklarimdan basi cekio eylem. Tutarsiz ve sallamasyon olan tek bi cumlesine rastlamadm. Belki memnun olmayan arkadaslar enerjisi uyusmadi anlayamadim valla. Mesela elfini de cok ovmuslerdi ama ben zerre begenmemistim

ben kahve yolladım ve o telvelerden bu kadar öngörü hayret katinada sadece elfin benim enerjim tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…