- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
:)) sonu Hüma bal olmasin da..Bencw elfin iyi bi psikolog. Ya da yasam kocu :)
Huma bal noldu ki fransizim o konuda:)) sonu Hüma bal olmasin da..
Eylem tüzün bana koca fal boyunca boğuk sesiyle sadece olursa şöyle olur, olur da görüşürseniz böyle olur gibi belirsiz şeyler söylemiş. Karsi tarafin karakteriyle alakasiz ve mevcut durumla alakasiz seyler soylemis ani bile bilememis. Bir daha yüzyüze görüşme var mı? Diye acik ve net bir soru sordum, bana eğer görüşürseniz bi daha demiş... yani soru bu zaten görüşecek miyiz, evet veya hayırdır cevabı eğer hislerinin olduğunu iddia ediyorsa ve kendine yorumcu diyorsa. Olasılıkları sormaya fal atmıyoruz ben de biliyorum %50 olur veya olmaz başka seçenek yok ki. Elfin’i önerdim çünkü mükemmel fal bakıyor, anı okumuş, öyle bir detayı söyledi ve 4 hafta içinde söylediklerini harfiyen yaşadım. Diğer söylediklerime 2 ay ve 7 aydan fazla zaman var uzak tarihler, gelecek çıkar çıkmaz bilemem çok da önemli değil benim içinde bulunduğum durumu okuması, yakın geleceği bilmesi benim için çok başarılı olduğunun göstergesi. enerjisi ve tarzı da bana çok uyuyor çok emek veriyor,ki çok fal baktırdım hepsi çer çöp, hikaye. Bana göre tabi deneyip beğenmeyen olur herkese uymaz ama basit bir detayı değil çok spesifik ve herkese uymayacak, bilinemeyecek şeyleri biliyorsa o insanın hissi vardır net.Ya aynen valla anlamadim burda kart yorumlucusu sadece falan demis tekrar dinledm falini da baya baya bilmis. Hatta en memnun kaldiklarimdan basi cekio eylem. Tutarsiz ve sallamasyon olan tek bi cumlesine rastlamadm. Belki memnun olmayan arkadaslar enerjisi uyusmadi anlayamadim valla. Mesela elfini de cok ovmuslerdi ama ben zerre begenmemistim
Melek yıldıza ne atmıştın? Ben daha önce katina attım çok memnun kaldım sonra kahve attım ama katina daha iyi gibi geldi nedense.Sayisiz fal attim eylul ekim kasim ama hayatimdaki gelisme ask adina 0 .. is icin olan biteni de pek bilen yok .melek yilfizin fallari iyiydi sadece digerleri beklemede hatta melek hanima tekrar aticam biraz zaman gecsin de..
Söylediklerinize katılıyorum .Eylem'e ilk kahve atmıştım bildiği şeyler oldu hatta detay spesifik şeylerdi bildiği acaba başka falcı olabilir mi diye bile düşündüm,daha sonra katina attım kahve falı kadar beğenmedim hem aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş falı dinlerken sıkıldım o derece. Elfin ben de her falında çıkan şeyler oldu hiç aklımda olmayan yaşayacağım olayları bildi falının tamamı çıktı diyemem ama her falda yakın gelecekte çıkan şeyler oldu amma velakin 100 lira yapmış bu nedir diyesim geliyor hiç bir falcı ne kadar bilirse bilsin 100 lira da etmez.Eylem tüzün bana koca fal boyunca boğuk sesiyle sadece olursa şöyle olur, olur da görüşürseniz böyle olur gibi belirsiz şeyler söylemiş. Karsi tarafin karakteriyle alakasiz ve mevcut durumla alakasiz seyler soylemis ani bile bilememis. Bir daha yüzyüze görüşme var mı? Diye acik ve net bir soru sordum, bana eğer görüşürseniz bi daha demiş... yani soru bu zaten görüşecek miyiz, evet veya hayırdır cevabı eğer hislerinin olduğunu iddia ediyorsa ve kendine yorumcu diyorsa. Olasılıkları sormaya fal atmıyoruz ben de biliyorum %50 olur veya olmaz başka seçenek yok ki. Elfin’i önerdim çünkü mükemmel fal bakıyor, anı okumuş, öyle bir detayı söyledi ve 4 hafta içinde söylediklerini harfiyen yaşadım. Diğer söylediklerime 2 ay ve 7 aydan fazla zaman var uzak tarihler, gelecek çıkar çıkmaz bilemem çok da önemli değil benim içinde bulunduğum durumu okuması, yakın geleceği bilmesi benim için çok başarılı olduğunun göstergesi. enerjisi ve tarzı da bana çok uyuyor çok emek veriyor,ki çok fal baktırdım hepsi çer çöp, hikaye. Bana göre tabi deneyip beğenmeyen olur herkese uymaz ama basit bir detayı değil çok spesifik ve herkese uymayacak, bilinemeyecek şeyleri biliyorsa o insanın hissi vardır net.
Söylediklerinize katılıyorum .Eylem'e ilk kahve atmıştım bildiği şeyler oldu hatta detay spesifik şeylerdi bildiği acaba başka falcı olabilir mi diye bile düşündüm,daha sonra katina attım kahve falı kadar beğenmedim hem aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş falı dinlerken sıkıldım o derece. Elfin ben de her falında çıkan şeyler oldu hiç aklımda olmayan yaşayacağım olayları bildi falının tamamı çıktı diyemem ama her falda yakın gelecekte çıkan şeyler oldu amma velakin 100 lira yapmış bu nedir diyesim geliyor hiç bir falcı ne kadar bilirse bilsin 100 lira da etmez.
canım niye yükseldin ki sen? tamam işte ben de onu diorum demekki enerji meselesi işte. eelfin sende nasıl şaşırtıcı detayları bildiyse eylem de bende öyleydi. işte burda en çok övülen falcıların bile nokta atışı olmayan fallarına rastlayabilioruz.Eylem tüzün bana koca fal boyunca boğuk sesiyle sadece olursa şöyle olur, olur da görüşürseniz böyle olur gibi belirsiz şeyler söylemiş. Karsi tarafin karakteriyle alakasiz ve mevcut durumla alakasiz seyler soylemis ani bile bilememis. Bir daha yüzyüze görüşme var mı? Diye acik ve net bir soru sordum, bana eğer görüşürseniz bi daha demiş... yani soru bu zaten görüşecek miyiz, evet veya hayırdır cevabı eğer hislerinin olduğunu iddia ediyorsa ve kendine yorumcu diyorsa. Olasılıkları sormaya fal atmıyoruz ben de biliyorum %50 olur veya olmaz başka seçenek yok ki. Elfin’i önerdim çünkü mükemmel fal bakıyor, anı okumuş, öyle bir detayı söyledi ve 4 hafta içinde söylediklerini harfiyen yaşadım. Diğer söylediklerime 2 ay ve 7 aydan fazla zaman var uzak tarihler, gelecek çıkar çıkmaz bilemem çok da önemli değil benim içinde bulunduğum durumu okuması, yakın geleceği bilmesi benim için çok başarılı olduğunun göstergesi. enerjisi ve tarzı da bana çok uyuyor çok emek veriyor,ki çok fal baktırdım hepsi çer çöp, hikaye. Bana göre tabi deneyip beğenmeyen olur herkese uymaz ama basit bir detayı değil çok spesifik ve herkese uymayacak, bilinemeyecek şeyleri biliyorsa o insanın hissi vardır net.
mesela burda yeşilçingene de çok övüldü. burada bir arkadaş ona attı. ve yolladığı fal yorumunu bana da gönderdi. arkadaşın durumunu biliodum. ve tek bir nokta atışı olmamıştı. yani demek istediğim şu gerçekten nasıl oluosa neye göre oluosa oluo ve herkesle herkesin enerjisi uyuşmayabilo.canım niye yükseldin ki sen? tamam işte ben de onu diorum demekki enerji meselesi işte. eelfin sende nasıl şaşırtıcı detayları bildiyse eylem de bende öyleydi. işte burda en çok övülen falcıların bile nokta atışı olmayan fallarına rastlayabilioruz.
Eyleme fal atıcaksanız kahve atın ama yine de o kadınla ilgili şüphelerim var başka falcı yeni hesap açmış bakıyor olabilir mi diye ilk falda baya detay verdi ikinci falda bildiğiniz zırvaladı bildiği hiç bişey olmadı. O yüzden bilmiyorum ben gibi düşünenler varsa yazarsa sevinirim.Eylem Tüzüne bende katina baktırdım sadece kartları okumuştu bi iki detay dışında şaşırtan olmadı.O zaman kahveyi daha iyi bakıyor gerçekten demekki
Belki de Katina'da iyi degildir Eylem, olabilir ama hissi olan hepsinde iyi olmali bence. Evet 100 tl cok, daha az baktiririm artik belki 2 ayda bir zaten olmasi gerektigi gibi ama Kemal Devrim, Huma Bal, Mert Gokturk Benna Kucuker kendine 100 diyorsa Elfin'in demesi normal geliyor cunku bu saydiklarim resmen komedi hic bir sekilde bilemeyip hikaye yazanlar. Binnaz sanirim falcidan cok kesiyor , bunu degistirmesi gerekir fiyatlar dusmez yoksa.Söylediklerinize katılıyorum .Eylem'e ilk kahve atmıştım bildiği şeyler oldu hatta detay spesifik şeylerdi bildiği acaba başka falcı olabilir mi diye bile düşündüm,daha sonra katina attım kahve falı kadar beğenmedim hem aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş falı dinlerken sıkıldım o derece. Elfin ben de her falında çıkan şeyler oldu hiç aklımda olmayan yaşayacağım olayları bildi falının tamamı çıktı diyemem ama her falda yakın gelecekte çıkan şeyler oldu amma velakin 100 lira yapmış bu nedir diyesim geliyor hiç bir falcı ne kadar bilirse bilsin 100 lira da etmez.
Evet enerji meselesi bence de benim %99 falciyla uymuyor galbia cunku toplamda 100 fal baktirdiysam 3-4 faldan memnun kaldim, sadece 1 fala sok oldum. bazen begendigim falcinin ikinci ucuncu fali cok kotu oldu mesela. o yuzden burada cok begendigim falciyi da istisnalar disinda cok ovemiyorum.mesela burda yeşilçingene de çok övüldü. burada bir arkadaş ona attı. ve yolladığı fal yorumunu bana da gönderdi. arkadaşın durumunu biliodum. ve tek bir nokta atışı olmamıştı. yani demek istediğim şu gerçekten nasıl oluosa neye göre oluosa oluo ve herkesle herkesin enerjisi uyuşmayabilo.
bir de bence özellikle binnaza attığımız zaman binnazda süre kısıtlaması olduğu için falcıların herkese iyi bakması imkansız gibi geliyor. yani o süre içinde yorumlamak zorunda.Evet enerji meselesi bence de benim %99 falciyla uymuyor galbia cunku toplamda 100 fal baktirdiysam 3-4 faldan memnun kaldim, sadece 1 fala sok oldum. bazen begendigim falcinin ikinci ucuncu fali cok kotu oldu mesela. o yuzden burada cok begendigim falciyi da istisnalar disinda cok ovemiyorum.
bir de bence özellikle binnaza attığımız zaman binnazda süre kısıtlaması olduğu için falcıların herkese iyi bakması imkansız gibi geliyor. yani o süre içinde yorumlamak zorunda.
Kahve atmistim hepMelek yıldıza ne atmıştın? Ben daha önce katina attım çok memnun kaldım sonra kahve attım ama katina daha iyi gibi geldi nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?