Binnaz Abla

Arkadaşlar aranızda Yaşam kocaoğluna baktıran var mı? Bugün kahve attım sesli yorum ve fiyatı diğerlerine göre uygundu. Beğendim olumsuz konuşmasına rağmen. Sizden baktıran var mı acaba?
aaa yaşam olumsuz konuşuyor mu ya ben o hatayı bir ay önce yaptım o uygulamada en en memnun olmadığım hanımefendidir kendisi. tüm fal boyunca'' canım onu seviosun unutamamışsın o da seviyor unutamıyor. çok özlüyorsun o da çok özlüyor'' cümleleriyle süslüydü.. tamam her falcının herkesle enerjisi uyuşmuo ama bu kadının hisleri olmadığına eminim.

Arkadaşlar şu falcılardaki anlayış ne bu puan hırsı...daha önce eylem tüzün ü tavsiye etmiştim.iyi idi yorumu aslında ve 4 puan vermişim yorumuna.tekrar gonderdigimde iade etmiş faĺı düşük puan vermişim diye.akabinde sehven hata olmuş telafi ederim diye tekrar gönderdim.kadın yine iade etti .keyfi bilir.gıcık oldum kadına ama...5 puan vermek zorundamıyız hem...

Ben Eylem'e iade ettim baktigi fali, sana bu sekilde davrandiysa iade ettigim iyi olmus o zaman. Cok gicik bir tutum su Binnaz artik falcilarini toplayip bir konusmali bence ki 4 yildiz kotu demek degil, yazis tarzlari da kotu bana bir yildiz verirseniz bir daha gelmeyin gibi bir tutum cok kaba ve itici. Ben tek soruyla gelin demelerine de sinir oluyorum, 2-3 soru da sorulmali e tabi 1 sorudan hikaye yazmak ve tutturmak daha kolay. Uzulme bence zaten Eylem'de his namina bir sey yok bence artik ogrendik baktira baktira kimler hisleriyle bakiyor kimler hikaye yaziyor.

İLKAY GÜR E BU GÜNE DEK 6,7 KEZ BAKTIRMIŞ BİRİSİ OLARAK SON BİR YILDA BU BAYAN TAMAMEN FALI BIRAKIN MÜŞTERİYE DAHİ SAYGISININ OLMADIĞIN ÖĞRENDİM ASLA BİR DAHA BAKTIRMAM 11 AY ÖNCE BİR FAL ATTIM TAM 7 GÜN SONRA BAKTI DEFALARCA YÖNETİME YAZDIM AYRICA SORUYA CEVAP VERMEDİ GEÇEN GÜN BELKİ DÜZELMİŞTİR DİYE ATTIM 5 GÜN SONRA FALIMA BAKTI YİNE DEFALARCA YÖNETİME YAZDIM YİNE SORUYA CEVAP YOK VEDE BAŞTAN SAVMA BİR FAL BAKMA MADEM İSTEMİYORSAN...... HARAM OLSUN O PARALAR SANA

Ilkay hic bilemiyor ki ben bir kere attim soru bile sormadim o derece alakasiz, oneri dolu bir faldi. Hep sasarim neden begenilir bu kadar diye cok olumsuz bir karakter ayrica, sevmedim hic.

Bende baktirdım eyleme 1ay önce sesi çok tanıdık gelmişti bide yorumları okuyunca herkesbir şok olmuş bende işkillendim VE bana Ekin sarpen gibi geliyor sesi çok benziyor çünkü

Bende baktirdım eyleme 1ay önce sesi çok tanıdık gelmişti bide yorumları okuyunca herkesbir şok olmuş bende işkillendim VE bana Ekin sarpen gibi geliyor sesi çok benziyor çünkü
Eylem Tuzun'e ben de baktirdim. (kahve degil kart faliydi) Begendim. Geri donup tekrar okumak istemedigim icin detaylara bakamiyorum, ben ekin sarpen e baktirmamistim. Binnaz'da gecmisim yok denecek kadar az. Hepsi toplam 5 fal oldu.

Son düzenleme:
Bende eyleme baktirdim, kahve fali, guzeldi. Biraz pembemsiydi ama bazi detaylari cok iyi bildi. Cikacagini sanmiyorum ama hisli bir kadin

nilmil, post: 53559392, member: 161879"]Arkadaşlar aranızda Yaşam kocaoğluna baktıran var mı? Bugün kahve attım sesli yorum ve fiyatı diğerlerine göre uygundu. Beğendim olumsuz konuşmasına rağmen. Sizden baktıran var mı acaba?[/QUOTE]
ben beğenmedim olumlu pespembe bir faldi

sanemcee hülya demiri bir de benden dinleyin :) ben ablam arkadaşlarım bi ara manyak gibi abonesiydik bu kadının çünkü gerçekten bazı karakter yorumlamaları falan var ama gelecek tamamen yalan ona kalsaydı bütün herkesin istedikleri oluyodu herkes evleniyodu iş buluyodu bilmemne hiç önermiyorum o yüzden :)

ya yıllar önce bi diyar demir vardı onu hatırlayan var mı o kadın bana çok net bi fal bakmıştı sonra kayboldu

Müge aydınla ilgili bir yorum bırakmak istiyorum; geçen sene yaz aylarında kendisine katina atmıştım. İlişki açılımım tam ortasına dastar düşmüştü. Katinayla ilgisi olanlar bilirler dastar araya giren 3. Şahıs demektir. Fakat müge baya olumlu olumlu yorumladı o kartı. 3. Şahıs yok falan dedi. Ama gerçekte araya giren 3. Bir kişi vardı ve mügecim pembe yorum yapmak ve puan kaygısı adına pembe tablo çizdi.

Ben eylem tüzün'e kahve baktırıp beğenmiştim. Ve öyle baştan savma değil gayet detaylı bakmıştı. Ama enerji meselesi tabi.
Eylem'in kahve falını ben de beğendim,şaşırtıcı deecede detaylar verdi,sonrasında katina attım kahve kadar başarılı bulmadım hep aynı şeyleri söyledi tavsiye niteliğinde bir faldı.

Diyar demir ilk falcilardandir.2012 de birkaç kez yorum almıştım evet.fena değildi.

Diyar demir ilk falcilardandir.2012 de birkaç kez yorum almıştım evet.fena değildi.
hülya demir hep kötülenmiş zaten bu formda. ancak beni şaşırtan çok ayrı bir konuyu bildi. bu yüzden şaşırdım bu kadar kötülenmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…