Binnaz Abla

bu arada güneş eryavuzu kanıtlarıyla birlikt eşikayet etmiştim. ancak ne yazıkki hala uygulamada aktif. tekrar şikyet ettim. ilgilenioruz filan dediler. bu kadar ilgilenecekleri ne var yani. binnazın müşteri hizmetleri gerçekten ilgili fakat bu yaptıklarıyla güvenimi sarstılar.

ya bu binnazda falcıların altındaki yorumlara kesinlikle kanmayın ya. kredim vardı binnazda ve ayse meelek e attım. kadn dalga gecer gibi fal atmış. bildiğiniz günlük burç yorumu haberiniz olsun.

kızlar size de oluyo mu bilmiyorum ama mesela bu ara kafamda iki temel soru var biri aşk bir işle ilgili ve o yüzden baya fala yüklendim. ne zaman duygusal olarak yoğun olsam aşkla ilgili sorularıma olumlu işle ilgili sorularıma olumsuz dönüş alıyorum ya da ne zaman iş düşünsem iş olacak ama aşkta pek umut yok gibi cevaplar alıyorum bugun de aynısı oldu. galiba cidden falcının en iyisi bile aklında ne varsa neye yoğunlaştıysan onu söylüyo

Binnazdaki birsen yıldıza baktıranınız yok mu ya? Kadın aramada bile çıkmadı :)

Eylem'in kahve falını ben de beğendim,şaşırtıcı deecede detaylar verdi,sonrasında katina attım kahve kadar başarılı bulmadım hep aynı şeyleri söyledi tavsiye niteliğinde bir faldı.
Eyleme birinden birini baktıracaksın canım hangisine önce baktırırsan baktır sonrakinde hep önceki falından yola çıkarak yorumlar yapıyo katina da aynı kahvede

Uzun zamandır baktırmıyorum fal. Hep binnaz da baktırdım telwede baktırıyım bir kere dedim. Yeşil çingeneye fal attım. Kafamı karıştırdı. Senin hakkında çok olumlu düşünüyor özlüyor zaman zaman falan demiş. Ama şu zaman adım atacak atmayacak onu bilemem. Bunu gayrı Allah bilir demiş. Size Yeşil çingenenin falları çıktı mı ?

bir sene içinde 8 tane fal baktirmisim en son baktirdigim hariç bana çıktı diyebilirim.sonuncuyu geçen hafta baktirdim o yüzden beklemem gerekiyor

Bende çok sayıda baktırdım yanılmadı bendede hiç.

İyi akşamlar hanımlar
Binnaz'da Doğa dan diye biri gözüme çarpıyor yorumları çok fazla iyi ama abartılı mıdır bilemedim deneyen oldu mu hiç?

Bu saydığın isimleri bende defalarca denedim hiçbiridemi ucundan kıyısından çıkmaz.Elfinin üç falını yaşamış biriyim.dün fal krizim tuttu paraya kıyıp Elfine 4. Falımı yolladım inşallah buda çıkar.ama söylediğin gibi 37.5 iken Hümaya sürekli fal atıyordum.onun üç falı Elfinin tek falı etmez açık ve net.Merti hiç söylemeyin tam bir enkaz.iki farklı maille yolladım ikiside farklı fallar ve çıkmadı.kemallede çok yazıştık.Bennayada iki kez gittim.kısacası herbiri güzel hikaye yazıyor.

medyum fatima online..baktırmak isteyenlere duyurulur ..
Teşekkürler ben de Fatima’yı bekliyordum, attım hemen. Bana baktığı ilk falı tekrar okudum da her şeyi bilmiş, çok spesifik değil ama genel olarak ne söylediyse olmuş, o yüzden meraktayım falım geldiğinde detayları paylaşırım buradan.

Benim enerjim Elfin’le çok tuttu bence, iki fal attım ikisinde de yaşadım dediklerini hem de 1 hafta içinde, anlık tespitleri de mükemmeldi ben kendime fal yazsam bu kadar olur yani :)) bir tane daha atmak istiyorum ama en az 1 ay bekleyeceğim, bazı gelecekle ilgili söylediklerine zaman var daha en yakını 4 ay sonrası meraktayım çıkacak mı diye.

yakin gelecek de olacak mi dedi uzun vade mi verdi? bana cok yakin ve uzak konusmadi, o nedenle merak ettim :)

yakin gelecek de olacak mi dedi uzun vade mi verdi? bana cok yakin ve uzak konusmadi, o nedenle merak ettim :)
Önümüzdeki 4 hafta boyunca karşı tarafın nasıl davranacağını yazdı hem de spesifik bir şekilde ve aynen 4 hafta boyunca o dediği şekilde davrandı. Karakter analizi de tuttu gelecekle ilgili hem olumsuz hem de olumlu söyledikleri şeyler var biri 1 ay diğeri 3-4 ay sonrası. İlk falında başka bir şeyle ilgili 4 aylık zaman verdi ikinci falında ayrı bir konuyla alakalı 1 ay gibi zaman verdi. 1 ay sonrası için bunu kendi hisletimle söylüyorum desten tam zaman vermedi dedi o yüzden bilemiyorum tam söylediği tarihte olur mu olmaz mı.

Elfinin bendeki bu son falınında çıkmasına çok ihtiyacım var süreleri uzun tutmamış Allahtan.umarım buda sekmez. Elfin hisli bir kadın sadece o an enerji uyuşmalı vede bence anına denk gelmekte önemli.Çokşeyi biliyor sonuç kısımlarını bile geçtim.şu falıda çıksın çok isterim ya.

Şu ana kadar çıktıysa çıkma ihtimali yüksek bence... bir de sadece enerjisini iyi hissettiğinde online oluyor o yüzden güvenebilirsin bence, enerjisi tamken bakmıştır. Bir de kartları normal anlamından çok değişik yorumluyor bilmem fark ettin mi? Ben çok katina baktırdım ama hem kart anlamlarını hem yorumlarını çok değişik yapıyor yani düz ezbere değil, o çok ilginç geliyor bana.

ne attın cnm..bende attım ama katina attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…