edebiyatcihatun
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Kasım 2017
- 55
- 20
- 3
Ne yazikki ne anlik durumu ne karakter analizi uyusmadi benle. Vaade desen kesinlik bir vaade soylemedi 3 ay gibi umuyorum dedi. Ona da daha var. Yani o cikarsa burdanda ordan da cok cok ozur dilicem elfinden ama gercekten bende ne yazik ki hicbisey tutmadi. Bizim enerjimiz uyusmadi onla ne yazkki.Canım fal işi enerji işi ama çok merak ettiğim bir durumu sormak istiyorum.falında sonuç değilde gelişmelere dair veya analizler vs hiçmi çıkan birşey olmadı?
eylem tüzün mü cnmYaa inanmicaksiniz belki ama ben en cok eylemi begendm. Yani ne dusunuosam soylemis ne hissediosam ne yasadiysam hepsini soylemis.
Evet ustelik katina atmistim. Simdi bir de kahvesini deneyeyim diorum ama hemen doluo ya burda ovduk ya stalkerlar hemen yurumus eyleme :)eylem tüzün mü cnm
Valla eylem seni cok ovdum ya eger burayi okosan lutfen kahvede daha cok cevrm ici olEvet ustelik katina atmistim. Simdi bir de kahvesini deneyeyim diorum ama hemen doluo ya burda ovduk ya stalkerlar hemen yurumus eyleme :)
Bence olumsuz söylemesi olumlu söylemesinden daha iyi.herikiside sonuçta yalan ama beklentiye girmeyecek insan bırak yalanlarını olumsuzca söylesinler bariArkadaşlar bugün şunu farkettim çoğumuzda falcılar güzel şeyler söyleyince yalan söylüyormuş ve pembe tablo çiziyormuş gibi bir düşünce olduğu için bazı uyanık falcılarda sadece ve sadece olumsuz konuşmaya kendini şartlayarak herkese olumsuz konuşabiliyorlar sanki daha gerçekçi bir falciymis gibi insanlarda algı yaratmaya çalışıyorlar çünkü baktım bazıları yazmış iste “olumsuz duymak istemeyen gelmesin” diye demekki herkese olumsuz konuşuyo yani bu demektir ki olumlu söyleyende olumsuz söyleyende yalancı en güzeli zamana bırakmak çok kafayı takıp düşünmeden sonucu beklemek...
Anladım canım kesinlikle enerji işi keşke ama falın uyuşmadıysa iade alsaydın bari çünkü banada ikinci falım öyle gelmişti iade almıştım sonra çok mahçup olmuştum meğer söylediği gibiymiş.kendisi iadeyi teklif etmişti zaten.Ne yazikki ne anlik durumu ne karakter analizi uyusmadi benle. Vaade desen kesinlik bir vaade soylemedi 3 ay gibi umuyorum dedi. Ona da daha var. Yani o cikarsa burdanda ordan da cok cok ozur dilicem elfinden ama gercekten bende ne yazik ki hicbisey tutmadi. Bizim enerjimiz uyusmadi onla ne yazkki.
Bilmiyorum da ciddi ciddi bitirdim bu fal olayını olumlu olumsuz yalanlarını cekemiycem artıkBence olumsuz söylemesi olumlu söylemesinden daha iyi.herikiside sonuçta yalan ama beklentiye girmeyecek insan bırak yalanlarını olumsuzca söylesinler bari
Bana da iade al dedi zaten olabilir enerjmz iyusmamis olabilir dedi. Ama ne yazkki iade hakkm yoktu. Yani sende 2. Falda anlik durumu bilemedi ama gelecegi tutturdu mu. Ya insallah bende de tutarAnladım canım kesinlikle enerji işi keşke ama falın uyuşmadıysa iade alsaydın bari çünkü banada ikinci falım öyle gelmişti iade almıştım sonra çok mahçup olmuştum meğer söylediği gibiymiş.kendisi iadeyi teklif etmişti zaten.
Ya canım karşı taraf için bişeyden bahsetti oysaki o olayın çok zıt yönünde hareket ediyordu bende yok öyle bişey dedim anlattım kişiyi biraz oda sanal alemin kartlarının azizliği veya enerji dedi hatta aslında senle enerjimizde uyuşuyordu oysaki demişti iade hakkını kullan dedi.ben iade alıp tekrar bir hafta sonra dayanamayıp yolladım gene buna benzer şeyler çıktı.birkaç hafta sonrada olaylar onun söylediği gibi gelişti çok şaşırdım. yani bende hem anlık hem gelecekler çıktı.bakalım bu son falım çok kritik çıkarsa yazarım.inşallah enerjiyi bozmamışımdır ve çıkar umarım senin falında olumlu ise çıksın.Bana da iade al dedi zaten olabilir enerjmz iyusmamis olabilir dedi. Ama ne yazkki iade hakkm yoktu. Yani sende 2. Falda anlik durumu bilemedi ama gelecegi tutturdu mu. Ya insallah bende de tutar
Haklısın bazen hepimiz o noktaya geliyoruz ama işte fala inanma falsız kalma modundayız artıkBilmiyorum da ciddi ciddi bitirdim bu fal olayını olumlu olumsuz yalanlarını cekemiycem artık
Fal serüvenimi elfinle kapatabilirim ne konustunuz yav :)Haklısın bazen hepimiz o noktaya geliyoruz ama işte fala inanma falsız kalma modundayız artık
Umarimm cikarrYa canım karşı taraf için bişeyden bahsetti oysaki o olayın çok zıt yönünde hareket ediyordu bende yok öyle bişey dedim anlattım kişiyi biraz oda sanal alemin kartlarının azizliği veya enerji dedi hatta aslında senle enerjimizde uyuşuyordu oysaki demişti iade hakkını kullan dedi.ben iade alıp tekrar bir hafta sonra dayanamayıp yolladım gene buna benzer şeyler çıktı.birkaç hafta sonrada olaylar onun söylediği gibi gelişti çok şaşırdım. yani bende hem anlık hem gelecekler çıktı.bakalım bu son falım çok kritik çıkarsa yazarım.inşallah enerjiyi bozmamışımdır ve çıkar umarım senin falında olumlu ise çıksın.
Yani verdigii vade 1aylik filanmiydi bana 3 ay dedi cnkuYa canım karşı taraf için bişeyden bahsetti oysaki o olayın çok zıt yönünde hareket ediyordu bende yok öyle bişey dedim anlattım kişiyi biraz oda sanal alemin kartlarının azizliği veya enerji dedi hatta aslında senle enerjimizde uyuşuyordu oysaki demişti iade hakkını kullan dedi.ben iade alıp tekrar bir hafta sonra dayanamayıp yolladım gene buna benzer şeyler çıktı.birkaç hafta sonrada olaylar onun söylediği gibi gelişti çok şaşırdım. yani bende hem anlık hem gelecekler çıktı.bakalım bu son falım çok kritik çıkarsa yazarım.inşallah enerjiyi bozmamışımdır ve çıkar umarım senin falında olumlu ise çıksın.
Canım haklısın uyuşmamış olabilir belki bizimde uyuşmayacak sonraki fallarda sonuçta bu fal herneolursa olsun kendimizi kaptırmamaya çalışıyoruz enazından ben eskisi gibi değilim.falım çıkarsa neala çıkmazsada keyfime bakıyorum.zamanında onca para döktüm falcılara parayı geçtik yalan dolan dinlemekten yorulduk.ama bir iki yorumcu bana iyi geliyorsa vede samimi ise yeterli benim için.yoksa kimse ilah dehil herkesin yanılma payı vardır bunu bilir buna göre davranırız.malesef bu fal işi çok suistimale açık bir durum. Ben yorumcumu seçerken buna dikkat ediyorum.Bakin ben 4 aylik fal seruvenimde tek bi kisiye korkarak baktirdim bu kisi de elfindir. Fal yorumu geldiginde bile dinleme cesaretini uzun bir zaman gosteremedim. Cunku burda cok ovulmustu ve olumsuz bisey duymak beni melankolik yapacakti. Yani elfine ben beklentim cok cok yuksek olarak gittim ancak ne yazik ki tek bir nokta atisi olmadi hayatimla ilgili. Gelecek ile ilgili soyledigi seyler guzeldi olumluydu. Sirf bu yuzden her cumlesini "hadi elfin bir nokta atisi lutfen. Yap ki gelecek ile ilgili ongorulerine de inanayim"oldu. Ama olmadi. Normalde ben fallari en fazla iki kez okuyup ya da dinleyip silerm ama elfininkni defalarca dinledim. Acaba kacirdigim birsey olabilir mi diye ama yoktu maalesef. Onu kotulemiorum hislerini de sorgulamiorum. Burda onu begenen bircok insaninda baska falcilardaki analizlerini okudum. Yani benimle uyusmadi enerjisi
Oyle canm ama illaki kaptrioruz maalesef. Elfin disinda kimi begeniosun peki merak ettim.Canım haklısın uyuşmamış olabilir belki bizimde uyuşmayacak sonraki fallarda sonuçta bu fal herneolursa olsun kendimizi kaptırmamaya çalışıyoruz enazından ben eskisi gibi değilim.falım çıkarsa neala çıkmazsada keyfime bakıyorum.zamanında onca para döktüm falcılara parayı geçtik yalan dolan dinlemekten yorulduk.ama bir iki yorumcu bana iyi geliyorsa vede samimi ise yeterli benim için.yoksa kimse ilah dehil herkesin yanılma payı vardır bunu bilir buna göre davranırız.malesef bu fal işi çok suistimale açık bir durum. Ben yorumcumu seçerken buna dikkat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?