valla bıtanem astrologlar baya ucuk fıyatlara yıldız harıtasına baktıgı ıcın amann kalsınnn =)))) kazıklana kazıklana bı hal oldukkk
Aynen bebeğim. Ayy benimde bugün fal krizim geldi neyseki kardesimin gönlünü ettim. O bakacak :))) onunda hisleri az bucuk kuvvetlidir:)))
kardeşine burdan sevgılerımı yolluyorumm =))) bızede beklerımm =)))
Hahha dizi izliyor suan insallah bakar. Kararini degistirmez
yine bir cumartesi gecesi ve ben evdeyim.bugunun sarylisini kaydediyorum bir yandan da fatih harbiye izliyorum:))
clairdelune diye bırısı gelmişşş fal aleme baktırsam mı dyorumm amaa tutuyrumm kendımı bı kaç gun sonra melege tekrar baktırırım dıyee amaa dayanamıyorumm =))yenı gelmiş ama reikiden falan yuksek fıyatı bu arada kızın bı deneyen olaydı ıyıdı =))
clairdelune diye bırısı gelmişşş fal aleme baktırsam mı dyorumm amaa tutuyrumm kendımı bı kaç gun sonra melege tekrar baktırırım dıyee amaa dayanamıyorumm =))yenı gelmiş ama reikiden falan yuksek fıyatı bu arada kızın bı deneyen olaydı ıyıdı =))
yine bir cumartesi gecesi ve ben evdeyim.bugunun sarylisini kaydediyorum bir yandan da fatih harbiye izliyorum:))
Annemim dizisi hiç kaçırmaz,pür dikkat izliyor şu an.Yalnız degilsin sekerim bende aynen bugünün saraylisini izlemekteyim
Annemim dizisi hiç kaçırmaz,pür dikkat izliyor şu an.
Bende şöyle tuttu iki dediği;üç ay içinde yaşayamazsın dediği şeyi gerçekten yaşamadım,sorduğum diğer soruda" olabilir kart olumlu cevap veriyor" demişti,sonuç olumlu oldu,karar senin.Kızlar rumiiye baktıran dediğini yaşayan var mı ?
bende cok ama cok sevdim bu diziyi
Ben Reiki'ye baktiriyim dedim online değil,clairdelune baktırıcaktım ama yazılı bakıyor be.clairdelune diye bırısı gelmişşş fal aleme baktırsam mı dyorumm amaa tutuyrumm kendımı bı kaç gun sonra melege tekrar baktırırım dıyee amaa dayanamıyorumm =))yenı gelmiş ama reikiden falan yuksek fıyatı bu arada kızın bı deneyen olaydı ıyıdı =))
Kızlar Reiki birazdan online olacakmış,sizce clerdolune mi yoksa tekrar Reiki'mi?Sonuçta bende en çok Reiki nin dedikleri tuttu.Yada bu ay iki falla kısıtlayacağım ,ikisinide atsammı?Zatwn bir aydır baktırmıyorum,irademi korumayı öğrendim artık.Ne yapiyim kızlar?
bende ıkı sattır ekrana bakıyorumm baktırmak ıstemıyo bı yanım nedense dıgerınde hıc bı yorum gormedım o yuzden emın olamadım bızden baktıranda olmadı daha ama reıkıyede benım enerjım tutmadı o yuzden onuda gecıyorum :clairdelune baktırırsan haber ver bıtanesı ama dedıgı tutuysa bosu bosuna rıske atmaa paranı kadının parası reikiden fazla valla =)) cımrı oldum napıyım =))
Sizler için kendimi feda ettim,clairdelune,ye attım,hemen yazarım canımmm.Reiki yede atar bu ayı kapatırım.
Sizler için kendimi feda ettim,clairdelune,ye attım,hemen yazarım canımmm.Reiki yede atar bu ayı kapatırım.
merak ettim cok hemen yaz
Söz kızlar hemen yazacağım.Bebeksi sonucu yorumlarini bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?