İlk falında enfazla bir ay demişti iki hafta sonra oldu.ikinci falında çok yakın bir zaman için bir olay demişti bir hafta sonra gerçekleşti.bu son falında enfazla 10 gün bir ay bile olmaz kesinlikle dedi.bir durum içinde şubat ayı demiş vadesine çok varYani verdigii vade 1aylik filanmiydi bana 3 ay dedi cnku
Hadi bakalim insallah o da olur
Hergün köşeye 3 lira 30 kuruş at birikince fal baktır.hem akış bir ayda anca temizleniyorElfin hakkında o kadar konuşuldu ki çok canım çekti ama çok pahalı
Çok zekice teşekkür ederimHergün köşeye 3 lira 30 kuruş at birikince fal baktır.hem akış bir ayda anca temizleniyor enaz
Aynı şeyi düşünmüşüzÇok zekice teşekkür ederim
hediye kredi de birikir bir yandan benim paralar birikirken.
Ben de katina attım :) iyi mi katinada bilmiyorum ama ben katina atıyorum butun falcılara genelde.ne attın cnm..bende attım ama katina attım
Medyum Fatima falalemde, ilk falı biraz tutmuş demiştim daha önce en son tekrar okudum dikkatlice ne söylediyse tutmuş :) o yüzden attım yine yoktu ortalarda bugün online olmuşBu arada fatima kim arkadaslar iyi midir ilk kez duyuyorum. Ayrica yesil cingene bende fali iade etti. Enerji uuyusmazligi olmus. Onunla enerjimin uyusmasi icin ne yapabilirim uyusanlar nasil uyusturdu
Aaa deneyim madem:)Medyum Fatima falalemde, ilk falı biraz tutmuş demiştim daha önce en son tekrar okudum dikkatlice ne söylediyse tutmuş :) o yüzden attım yine yoktu ortalarda bugün online olmuş
Evet şaşırtıcı derecede söylediği şekilde olmuş:) ama tarot atmışım ilkinde istersen sen de tarot at ona, şimdi katina attım ben.Aaa deneyim madem:)
Ben de en son Fatima’ya attım ama ilkini bildiği için, sonra bir tek Elfin’e atmayı düşünüyorum ama en az 1 ay bekleyeceğim. Anda çok iyi ve çok uzun uzun bakıyor tarzını seviyorum ama geleceği çıkar mı bilmiyorum. Söylediği bir şey çok olumsuzdu diğeri de olumlu. Olumlu olana 1 ay gibi süre var çok isterim dediği gibi olmasını ama şu anda çok imkansız gözüküyor açıkçası, olması zor ama hayat bu belli de olmaz.Çok zekice teşekkür ederim
hediye kredi de birikir bir yandan benim paralar birikirken.
Denediklerim selma aydın çok eskiden iki fal atmıştım hiç bilemedi sonra arnisa da iyi değil bilemiyorlar ben de elfin’i brğendim bir tek Binnazda diğerlerinden hiçbiri bana çıkmadı. Müge Aydın’a baktırmadım sanırım.arkadaslar selam,gecen gecede sormustum Allahini seven biri muge aydinla ilgili yorum yapsin?????dagildim resmen((ve bi dedigide dogru cikti hepten dagikdim ( sonra 2. hesaptan baska baktirdim oda olumlu ve dogru ( corba oldum., bide selma Aydin tarihleri iskanbilde cikan oldumu???? arnisa beyenen?? elfin zaten biliyoruz cogu kisi seviyor,, bana cok olumlu bakti sastim kaldim ki gecen ayda buna benzer ama daha belirsizdi filan?? vakit ayirip 2 satir yazin lutfenn
Sadece Elfin'e baktirdim soylediklerin arasinda. Anda iyiydi. Vade beklemede.arkadaslar selam,gecen gecede sormustum Allahini seven biri muge aydinla ilgili yorum yapsin?????dagildim resmen((ve bi dedigide dogru cikti hepten dagikdim ( sonra 2. hesaptan baska baktirdim oda olumlu ve dogru ( corba oldum., bide selma Aydin tarihleri iskanbilde cikan oldumu???? arnisa beyenen?? elfin zaten biliyoruz cogu kisi seviyor,, bana cok olumlu bakti sastim kaldim ki gecen ayda buna benzer ama daha belirsizdi filan?? vakit ayirip 2 satir yazin lutfenn
Selma aydin ve muge aydina 2015 te bakmstim ikiside bilememslerdi tarih ve geleck hakkinda soyledkleri gelismeler olmadi hicarkadaslar selam,gecen gecede sormustum Allahini seven biri muge aydinla ilgili yorum yapsin?????dagildim resmen((ve bi dedigide dogru cikti hepten dagikdim ( sonra 2. hesaptan baska baktirdim oda olumlu ve dogru ( corba oldum., bide selma Aydin tarihleri iskanbilde cikan oldumu???? arnisa beyenen?? elfin zaten biliyoruz cogu kisi seviyor,, bana cok olumlu bakti sastim kaldim ki gecen ayda buna benzer ama daha belirsizdi filan?? vakit ayirip 2 satir yazin lutfenn
bir benle enerjisi tutmadi galiba ne gecmis ne simdi ne de gelecekle ilgili bir sey soyledi butun fal boyunca laflari gevelemis.Dun eylem tuzune kahve fali attim ve durumu bildi gecmis ve simdiki ani cok dogru yorumladi falim olumsuzdu ama bir son gormedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?