Binnaz Abla

bir benle enerjisi tutmadi galiba ne gecmis ne simdi ne de gelecekle ilgili bir sey soyledi butun fal boyunca laflari gevelemis.
Bilmiyorum cok uzuldum dun geceden beri net bilmis gercekten ama aklima su takildi yorumda pisman bir sekilde donecek ama tekrar bir barisma iliskiye baslama yok dedi bende soru kisminda bu insan zaten bitirrken pismanligni dile getrdi helal et hakkini dedi neden tekrardan ozur dilemk icin gelsin bir son gormuyormsnz gelsede bir baslangic olmaz mi dedim cvb olarak pismnlik icinde geleck ama yakin surecte degil ilerlyen zamnlarda neler olur bekleyip gormek gerekli dedi canim

selma aydın bende de hiç çıkmamıştı diye hatırlıyorum, müge de sanırım olumluya bağlıyordu o da olmadı, daha önce hesabımı kapatmadan çok önce pelin bilge'ye baktırmışım,eski fallarımı kaydettim, hiç bir kelimesi çıkmamış aklıma gelmişken onu da söyliyeyim dedim. elfin beni engellemişti, hiç hatırlamıyorum neden olduğunu.ona yorumum yok oyüzden.

Hakkında çok olumlu yorumlar var vade konusundada tutturuyor sanırım . İmkansızda olsa belli olmaz gerçekten .Bir ay sık dişini.Bende merak içindeyim ama bu ay çok baktırdım kendimi bir ay tutayım hem diğer fallarımın vadeleri ocak sonrası hep o zamana kadar vadeler dolar.

ya bu binnazda yakalamak istediğim iki falcı var ama ne yazıkki çevrm içi bildirimi gelir gelmez girdiğim halde yakalayamıorum.bunun yolu yok mudur yahu? bu arada mihrace atalay lütfen burayı okuosan daha fazla çerim içi ol ve sadece bir kişi alma yakalayamıorum seni

Merhabalar medyum Fatima ya hangi falı yoluuyorsunuz acaba hangisinde iyi

fatimadan falin geldi mi cnm ..ben cok begendim bnm ki gelms
Geldi ben ayni konu icin Elfin’e atmistim ayni soruyla bu sefer cok kotu kartlar cikti. Bazi anlik seyleri bilmis ortak noktalar var ama bazi cok onemli anlik seyleri bilememis. Gelecek icin iki fal tamamen birbirinden farkli, bilemiyorum. Bana cok kotu kartlar cikmis valide, ters supurge ve yatagan gibi...

Kizlar katina imparotor aciliminda en onemli kartlar hangi siradakiler biliyor musunuz? Iliski icin bakildiginda 10 karttan hangileri karsi tarafin dusunce ve duygulari oluyor?

Bekleyip gormek gerektigini biz de biliyoruz onu soruyoruz zaten net cevap icin :)

Bekleyip gormek gerektigini biz de biliyoruz onu soruyoruz zaten net cevap icin :)
Keske tahminini tersi ciksa bir taraftan da umut etmekten de korkuyorum ama oncki iki baktrdgm kisi sonucu olumlu dedi ama eylem sonu yok dedi yorumda. Soru kisminda da net cevap vermedi anlamadim gitti yorumda sonu yok diyip cevp kismnda bekleyip gormek lazim demesini eyleme baktrip da tersi cikan var mi acaba ama durumu 12 den vuramasi korkutuyor beni(

Ya arkadaslar mihrace atalay a kimler baktirdi ya. Puani 99 ken bir hevesle gittim ama o kadar sacma bir fal bakti ki

Bana da 10 kredi geldi bugün bi bakıyosun 1 kredi bi bakıyosun 5 felan iyice ne yapacaklarını şaşırdılar ilgi çekmek için

Tek fali cikan didem sönmez oldu kızlar cok özgünüm ama böyle
Kızlar bu arada bugün anneme fal attırdım didem sönmeze benimle ilgili soru sordurttum anı yine bilmis ama sonuca baglamada (gelecekte) bana dediginin tersini demiş bende dediklerini annemde tutturamadi hepsi yalanci bunların

Binnazda ayse melek e fal attgmda spesifik soruma bike cvp vermemisti. Bunu soru kismnda soyledgmde ise yonetim zamnmizi kisaltti ozur dilerm cart curt dedi. Boyle bisey var mi gerckten.

hadiya bende onu yakalamak için uğraşıyordum
Ben de cok ugrastm ama ne yazkki sadece kart yorumcusu ckti. Sanki netten okumus anlmlarini. Hissiyat yok. Bu insanlar gerckten cok garip. Olumlu seyler duyunca veriolar 5 yildizi puanlari artio. Biz de bisey bilio sanip hevesle atioruz. Ben artikdusuk puanlilara atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…