- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Bilmiyorum cok uzuldum dun geceden beri net bilmis gercekten ama aklima su takildi yorumda pisman bir sekilde donecek ama tekrar bir barisma iliskiye baslama yok dedi bende soru kisminda bu insan zaten bitirrken pismanligni dile getrdi helal et hakkini dedi neden tekrardan ozur dilemk icin gelsin bir son gormuyormsnz gelsede bir baslangic olmaz mi dedim cvb olarak pismnlik icinde geleck ama yakin surecte degil ilerlyen zamnlarda neler olur bekleyip gormek gerekli dedi canimbir benle enerjisi tutmadi galiba ne gecmis ne simdi ne de gelecekle ilgili bir sey soyledi butun fal boyunca laflari gevelemis.
fatimadan falin geldi mi cnm ..ben cok begendim bnm ki gelmsbir benle enerjisi tutmadi galiba ne gecmis ne simdi ne de gelecekle ilgili bir sey soyledi butun fal boyunca laflari gevelemis.
Ben de en son Fatima’ya attım ama ilkini bildiği için, sonra bir tek Elfin’e atmayı düşünüyorum ama en az 1 ay bekleyeceğim. Anda çok iyi ve çok uzun uzun bakıyor tarzını seviyorum ama geleceği çıkar mı bilmiyorum. Söylediği bir şey çok olumsuzdu diğeri de olumlu. Olumlu olana 1 ay gibi süre var çok isterim dediği gibi olmasını ama şu anda çok imkansız gözüküyor açıkçası, olması zor ama hayat bu belli de olmaz.
Merhabalar medyum Fatima ya hangi falı yoluuyorsunuz acaba hangisinde iyiHakkında çok olumlu yorumlar var vade konusundada tutturuyor sanırım . İmkansızda olsa belli olmaz gerçekten .Bir ay sık dişini.Bende merak içindeyim ama bu ay çok baktırdım kendimi bir ay tutayım hem diğer fallarımın vadeleri ocak sonrası hep o zamana kadar vadeler dolar.
Ben hiç göndermedim ben Elfin hakkında yorum yapmıştım.Merhabalar medyum Fatima ya hangi falı yoluuyorsunuz acaba hangisinde iyi
Geldi ben ayni konu icin Elfin’e atmistim ayni soruyla bu sefer cok kotu kartlar cikti. Bazi anlik seyleri bilmis ortak noktalar var ama bazi cok onemli anlik seyleri bilememis. Gelecek icin iki fal tamamen birbirinden farkli, bilemiyorum. Bana cok kotu kartlar cikmis valide, ters supurge ve yatagan gibi...fatimadan falin geldi mi cnm ..ben cok begendim bnm ki gelms
Ben ilk tarot atmistim aylar once tamamen bilmis cok spesifik konulara girmemis ama genel olarak iyiydi. Simdi katina attim ben ama tarot daha iyi benceMerhabalar medyum Fatima ya hangi falı yoluuyorsunuz acaba hangisinde iyi
Bekleyip gormek gerektigini biz de biliyoruz onu soruyoruz zaten net cevap icin :)Bilmiyorum cok uzuldum dun geceden beri net bilmis gercekten ama aklima su takildi yorumda pisman bir sekilde donecek ama tekrar bir barisma iliskiye baslama yok dedi bende soru kisminda bu insan zaten bitirrken pismanligni dile getrdi helal et hakkini dedi neden tekrardan ozur dilemk icin gelsin bir son gormuyormsnz gelsede bir baslangic olmaz mi dedim cvb olarak pismnlik icinde geleck ama yakin surecte degil ilerlyen zamnlarda neler olur bekleyip gormek gerekli dedi canim
Keske tahminini tersi ciksa bir taraftan da umut etmekten de korkuyorum ama oncki iki baktrdgm kisi sonucu olumlu dedi ama eylem sonu yok dedi yorumda. Soru kisminda da net cevap vermedi anlamadim gitti yorumda sonu yok diyip cevp kismnda bekleyip gormek lazim demesini eyleme baktrip da tersi cikan var mi acaba ama durumu 12 den vuramasi korkutuyor beniBekleyip gormek gerektigini biz de biliyoruz onu soruyoruz zaten net cevap icin :)
Aa kim yapmisssbinnaz abla da herkes indirim yapmışheralde müşteri gelmiyor
Kızlar bu arada bugün anneme fal attırdım didem sönmeze benimle ilgili soru sordurttum anı yine bilmis ama sonuca baglamada (gelecekte) bana dediginin tersini demiş bende dediklerini annemde tutturamadi hepsi yalanci bunlarınTek fali cikan didem sönmez oldu kızlar cok özgünüm ama böyle
hadiya bende onu yakalamak için uğraşıyordumYa arkadaslar mihrace atalay a kimler baktirdi ya. Puani 99 ken bir hevesle gittim ama o kadar sacma bir fal bakti ki
Ben de cok ugrastm ama ne yazkki sadece kart yorumcusu ckti. Sanki netten okumus anlmlarini. Hissiyat yok. Bu insanlar gerckten cok garip. Olumlu seyler duyunca veriolar 5 yildizi puanlari artio. Biz de bisey bilio sanip hevesle atioruz. Ben artikdusuk puanlilara atcamhadiya bende onu yakalamak için uğraşıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?