Peki sizde spesifik şeyler bilen bir falcı varmı bende patlayanları saysam İstanbul boğazına köprü olur vallaBen ilk tarot atmistim aylar once tamamen bilmis cok spesifik konulara girmemis ama genel olarak iyiydi. Simdi katina attim ben ama tarot daha iyi bence
Beni sadirtan bir tek elfinin fali oldu. Sonradan okudugumda bilmis dediklerim de var ama onlar tam tam bilmemis yani bazi yerleri bilmisler ya da genel bakmislar mesela medyum fatima iyiydi, gizem hatun begenmistim ona kahve atmistim ilk. Onun disinda memnun kaldigim cok olmadi bana bilemiyorlar pek.Peki sizde spesifik şeyler bilen bir falcı varmı bende patlayanları saysam İstanbul boğazına köprü olur valla
Evett bana daa :) ya da biz yemioruz iki guzel lafa kanmioruzBeni sadirtan bir tek elfinin fali oldu. Sonradan okudugumda bilmis dediklerim de var ama onlar tam tam bilmemis yani bazi yerleri bilmisler ya da genel bakmislar mesela medyum fatima iyiydi, gizem hatun begenmistim ona kahve atmistim ilk. Onun disinda memnun kaldigim cok olmadi bana bilemiyorlar pek.
Evett bana daa :) ya da biz yemioruz iki guzel lafa kanmioruz
baktira baktira hikaye olanlari anladik bence, basta her faldan memnundum cunku e sonradan hicbirinin cikmadigini Gorduk ne hikayeler yazildigini vs.
Kızlar o kadar elfini övdünüz ki o kadına atasım yoktu ama artık dayanamicam bende elfine fal atıcam off sonuçları paylaşırım aklımı çeldinizyoldaşlarım
Benc binnaz yonetimi bize digerlerinden daha fazla kredi hediye etmeli. Reklama para verseler bu kadar basarili olamaz. Biz burda samimi reklamlar yapioruz ve geri donusler oluyor binnaza. Binnaz yonetimi bizi degerlendirmelisinKızlar o kadar elfini övdünüz ki o kadına atasım yoktu ama artık dayanamicam bende elfine fal atıcam off sonuçları paylaşırım aklımı çeldinizyoldaşlarım
Siz baktirmis miydiniz Elfin’e? Cikti mi soyledikleri?At gitsin panpacim hayat kisa
Siz baktirmis miydiniz Elfin’e? Cikti mi soyledikleri?
CAnan kim binnazda mi?Ben cananı beğenmişim kızlar ya dedigi birkac sey cikmis gerisinin cikmasini bekliyorum
Evet canım ilginc ama bende genelde düşük puanlıların fallarını daha cok beğeniyorumCAnan kim binnazda mi?
Ben artık puana bakmıyorum açıkçası Mert Göktürk yuksek puan mesela ama sırayla kart yorumluyor hiç bilemedi, en soğuk ve düz bakılmış fallarımdan biriydi... Soru sormamışım zaten hiç beğenmeyince soru bile sormuyorum.Evet canım ilginc ama bende genelde düşük puanlıların fallarını daha cok beğeniyorum
Canan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.Evet canım ilginc ama bende genelde düşük puanlıların fallarını daha cok beğeniyorum
Evet canan şeker diğerini bilmiyorum :)Canan Şeker değil mi? İki Canan var ama Şekerİn puanı düşük.
At bence de umarım enerjisi tutar. sesli yorumunu dene özellikle, diğerlerinden çok farklı, uzun ve özenli.Kızlar o kadar elfini övdünüz ki o kadına atasım yoktu ama artık dayanamicam bende elfine fal atıcam off sonuçları paylaşırım aklımı çeldinizyoldaşlarım
Hiç bilemedi bana hatta bir konuda olumsuz konuşup moralimi bozmuştu sonra tersi oldu. Yorumları tavsiye gibi faldan çok.Kızlar pelin bilge özüdoğru hakkındaki fikirleriniz nedir?
Ben de merak ediyorum bakalım sana ne diyecek , binnazda en beğendiğim falcı kendisi , asıl önemli olan sen Elfin’in yorumunu nasıl bulacaksan iyi bir katina yorumcusu olarak:) muhakkak paylaş merakla bekliyoruz:)Kızlar o kadar elfini övdünüz ki o kadına atasım yoktu ama artık dayanamicam bende elfine fal atıcam off sonuçları paylaşırım aklımı çeldinizyoldaşlarım
İlk falında şaşırtıcı derecede ayrıntı bilip beni çok şaşırtmıştı, biraz tavsiyeye bağlıyor falı, çıktı ya da çıkmadı diyemem ama kötü bi yorumcu olduğunu düşünmüyorum kesinlikle hisleri var. Dediği gibi olan durumlarda oldu ama bi kaç faldan sonra hepsi gibi kendini tekrarlıyor.Kızlar pelin bilge özüdoğru hakkındaki fikirleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?