Binnaz Abla

Sizler için kendimi feda ettim,clairdelune,ye attım,hemen yazarım canımmm.Reiki yede atar bu ayı kapatırım.

Kızlar ben katina baktırdım..5 dakika önce kesinlikle çoook kötüydü..kitaptan okumuş resmen..internetten bak oku o derece..bilmiyorum olur mu ama iade istedim ilk defabelki tarotta iyidir...yada senin içine siner...ben beğenmedim..boşuna ve çok para 20 TL

Vallaha o kadar dediğin gibi iade istenecek kadar berbat çıkarsa 20 tl'ye ,şu ana kadar hiç yapmadım ama bende iade isterim.

Vallaha o kadar dediğin gibi iade istenecek kadar berbat çıkarsa 20 tl'ye ,şu ana kadar hiç yapmadım ama bende iade isterim.

o kadar çok fal baktırdım ve artık az çok hakim oldum kii olayakatina kartlarının sıralamaasını bilsem bende çıkartırım onun söylediklerini..Haber sunucusu havasında renksiz bir ses tonu ile sadece kart okuması olmuş..bilmiyorum belki senin enerjin tutar..tarotta hislerini katarrr:26:

Aaa seslimi bakmış,yazılı görünüyo sadece.

Kızlar kesinlikle denemeyin.Kötü ötesi bir faldı aynen Sanem'in yazdığı gibi.Yemin ediyorum size o falı tarotta ben hepinize bakarım,o kadar söyliyim.Kredi iademi istedim zaten.Reiki'yi öpüpte başıma koyasım geldi.Oda arızayı gideremedi herhalde halen online değil.Falcılıkta bu kadar kötü olupta niçin20 tl fiyat biçer insan kendine.Günah ya...

Aaaaa üzüldüm sekerim puanino düşük vermeyi unutma. Pembe tablo mu cizmis

kızlar istanbul topiğinde beşiktaş can ve kadıköy nikoya baktırmaya karar verdim.sizden deneyen var mı bunları? ve fiyatlarından haberdar mısınız?

Aaaaa üzüldüm sekerim puanino düşük vermeyi unutma. Pembe tablo mu cizmis
Yok be canım keşke pembe tablo olsa.His sıfır,direk kart okuması aslında araya fikrinide katmış,saçma sapan ya,sanki eğlencelik bi arkadaşım bana kart açmış gibi.

kızlar istanbul topiğinde beşiktaş can ve kadıköy nikoya baktırmaya karar verdim.sizden deneyen var mı bunları? ve fiyatlarından haberdar mısınız?

Niko'ya taksimde bi cafede baktırmıştım,an itibariyle iyiydi ama dediği hiçbi şey çıkmadı.Beşiktaş Can sembol cafedeyse onuda biliyorum,eğer o Can'sa vasattı,dediği çıkmadı.İkiside kafe fiyatıydı o zaman 20tl civarı,bunlardan Niko gay.

Yok be canım keşke pembe tablo olsa.His sıfır,direk kart okuması aslında araya fikrinide katmış,saçma sapan ya,sanki eğlencelik bi arkadaşım bana kart açmış gibi.

Yazik oldu parana((( saglik olsun. Ben uyuyorum kizcagizlarim iyi geceler

istanbul topiğine giriştim bugün baştan aşağı. hep aralrada adı geçmiş nikonun. hep söyledikleri oldu zamanları çok sapıyor ama oluyor demişler.heveslendim
can semboldeymiş evet.ne zaman baktırdın canım bunlara ne tarih vermişlerdi?

ya alcanzar 12 mılyonluk sehırde hakkaten yokmu adam gıbı bı falcı ya?

hayat ne garip bu arada.anlatmıştım burda vourucasani eskilerden biri arayacak seni iletişim kurmaya çalışacak demişti çıktı demiştim.
bu kişi aklıma geldi şimdi.ayrıldığımızda ne kadar kötü olmuştum.belki şimdikinden daha zor geçmişti.ilk uzun ilişkimdi ilk severken terkedilişimdi.canım sıkmıştı aylarca ağlamaktan.1 sene kadar bunalımda gezdim.ilgisini çekebilmek için neler yaptım.çekti gitti başkalarına.
şimdi whatsappden yazıp duruyor günlerdir. 4 senedir kimse senin gibi olmadı ara ara yazdım hiç cevap vermedin başkası var diye onu bile kıskandım ama yuttum diyor.farklı şehirlerdeyiz.gel desem şimdi çıkacak gelecek.bu insan için ölmeyi diledim zamanında.4 sene kadar önce.
şimdi yazmasın diye cevap bile vermiyorum.bişeyler hissetmek istedim yine ama olmuyo tabi..eskiden hoşuma giden tavırlarını göstermye çalışıyo şimdi batıyorlar:)
hayat böyle garip.yarın de yarın istemeye geleyim diyor bir zaman hayat o dediğim insan şimdi yazmasa da silmekle uğraşmasam dediğim birine döndü.

benimkine de şimdi bakıyorum o da boyna whatappde birilerine yazıp duruyor herhalde sevdiğim başka sevenim başka durumu..

biliyorum bir gün bu da bu duruma gelecek benim için. ama bu günler işte ahh bu günler geçmiyor ki..

ohaaaa 4 sene sonramı dondu??

ohaaaa 4 sene sonramı dondu??

aslında 5 tolincim:)
şöyle oldu bu kişiyle 2 2.5 yıl çok güzeldi herşey. bir yaz tatilinde,ünideydik o zaman, ayrı şehre gitti. orda eski sevgilisiyle olmuş sonradan aklıma geldi. sonra benden ayrıldı. aradan 8 9 ay geçince döndü tekrar başladık.bir iki ay oldu ben bunun o zaman asıl ayrılma nedenini öğrenince ayrıldım. 1 2 ay sonrası da şimdiki çıktı karşıma.
bu 4 sene içinde çok aralıklarla da olsa mesaj attı fakat karşılık vermedim hiç. bayadır sesi kesilmişti.
en son işte bi 15 20 gün önce aradı yine açtım bu sefer ayrıldığımı anlayınca yüklenmeye başladı şimdi.

şaşırıyorum insan yaratılışına:d 4 4.5 yıl önce bırak evlenmeyi bir gün beraber geçirmek için ölürüm dediğim insan şaka yollu da olsa sürekli ciddiyet imaları yapıyor ilgileniyor ama irite ediyor

inş otekıde donerde için soğur canım:) ya ama ben sunu dusunuyorum gecmısımızde bızde bırılerını uzdugumuz ıcınmı sımdı uzuluyoruz?cunku bende bırını terkettım ve arkama bıle bakmadım

canım bende düşünüyorum bazen de onun matematiğini eski ilişkilerime bakıp şöyle kurdum:) ilk sevgilimle küçüktük zaten ordan bişey çıkmaz 2.den ben ayrıldım çok kötü olmuştu.çok büyük beddualı bi mesaj atmıştı. işte ondan sonraki bu geri dönendi. o benedn ayrılınca direk bu beddualar aklıma geldi bedeli ödedik dedim ama bu tekrar bana dönüp ben ayrıldığımda pişman olmadım çünkü aldattığını öğrendim de ayrıldım yapacak birşey yoktu sevgi mevgi de kalmadı içimde.

e ama bu şimdi giden hiç olmadı ya.. diğerinde üzülünce hep bundan sonraki hayırlısı olsun bitmesin ne ben üzeyim ne o üzsün diye dua etmiştim öyle de gidiyordu.. olmadı hiç bu tam evlilik konuşurken.aileler bile planların içindeydi.

valla ben bıtanesını cok psı bıraktım ve ona ne yaşattıysam yaşadım ve o bana hakkını helal ettığı halde ıste bundan cıktı acısı hayırılısı olsun ya belkı olsaydı daha cok uzulucektık bunuda bılemeyızkı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…