Asenat bana anda bilmişti bir de tarzı daha iyi sanki. Eylem ise komedi gibi hiç memnun kalmadım iade ettim falını, bütün fal boyunca olabilir,belki vs demis ki sectigim kartlar tam da guzel bakilacak gibiydi yazik oldu:)) cok anlamiyorum anlamlarini ama hissi olan guzel yorumlardi.Arkadaşlar dün eylem tüzün ve Pelin’in seslerini benzetmişsiniz siz öyle diyince ben de ikisini de dinledim bence değil, ama eylemin sesi bana da çok tanıdık geliyor hatta Asenata benzettim tabiki asenat olamaz ama nedense çok benzettim sizce de öyle değil mi?
Olsun yaa olsun artıkElfin bugün de çevrimiçi olur mu??? Elfin lutfennn :))
Anında mesgul oluyo elfin kahretsin yine kaçırdım[/QUOTE
bende(((
Valla bundada maya demirdeki gibi olcak diye korkuyorum mayayida gecen sene o kadar bekledim yakaliycam diye o kadar para verdim sadece pembecilik yaptı baska birşeye yaramadı falım kötü değildi ama tabi gelecek tutmamıştı
Arkadaşlar nacizane fikrimdir. Lütfen hiçbirimiz tanımadığımız kişiler hakkında (falcılar hariç) yorum yapmayalım. Zaten yeteri kadar derdimiz var. Kim bana diyebilir falımı derdimden değil, can sıkıntısından atıyorum? Kimseyi savunmak değil amacım ama bence sanemce, baktıran kişilere nasıl olduğunu sorup kıyaslamaya çalışıyor ki doğru baktıralım. Çünkü kopyala-yapıştır falcıları da o çıkardı. Sistemde aktif olmak çok baktırmak değildir ki. Herkese saygılar tekrardan . Bu aradaluciferr çok sevindim adına. Darısı hepimize
ben baktirdim iyi baya cok pembe degildi yorumlari bana. tekrar girer inssss
nokta atisi vardi, karsi tarafi cok guzel tanimladi, olaylari bildi. ben cok ayrinti verdim diye sorudan mi yuru dedim ama sonra dinledim guzeldi ve dogruydu. daha verdigi sure dolmadi, gelecek icin birsey diyemem ama yakin zaman da iyi bence :))Nokta atışları oldu mu?
CikArkadaşlar dün eylem tüzün ve Pelin’in seslerini benzetmişsiniz siz öyle diyince ben de ikisini de dinledim bence değil, ama eylemin sesi bana da çok tanıdık geliyor hatta Asenata benzettim tabiki asenat olamaz ama nedense çok benzettim sizce de öyle değil mi?
benim içinde kendisi fovoriKızlar sonunda elfini yakaladım , inanılmaz memnun kaldım, söylediği her şey o kadar doğru o kadar netti ki aklımda soru işareti kalmadı , cidden çok fal atmışlığım var ama elfin kadar net, hisleri güçlü bir hanımefendi yok diyorum! Çok yüzeysel soru sormama rağmen sevgilimin bana söylediği sözleri söylemesi ve kartları yorumlaması cidden çok şaşırtıcı kart okuyucusu kesinlikle değil kartlara duygularını hislerini koyan biri 100 tl verdim ama her kuruşuna değiyor ve falın sonunda memnun kalmadıysan lütfen çekinme iade et diyo :) Elfin seni seviyorum ben falcıya bu saatten sonra gitmem gidersem elfine giderim. Burada elfini tavsiye eden herkese teşekkür ederim iyi ki ön yargımı yıkıp gittim. Açılan kartları kombine etme şekline bayıldım katinanın kesinlikle dilini çözmüş biri :) ayrıntı versem buradan yürüdü derim ama elfin ayrıntı olmadan bu kadar şey bilmesi beni çok şaşırtı sanki benle birlikte ilişkiyi yaşamış gibi...Maşallah diyorum!
Ben de sanmıyorum da ses tonları çok benzer, bence de cık:)Cikeylemin falini dinlerken Uykum geliyo
Asenati dinlerken Sinir krizi. Bu yüzden Hic sanmiyorum
ben baktirdim tarot iyiydiBade denize baktiran var mi ?
Ay artik bana da esas okay ciksa agac oldum.meyvelerimi verdim resmen lucifer hadi hayirlisi
Ben kahve fali seviyorum ama komsu teyzeye baglayan cok falci oluyor bir de surekli taze icilmis fincan resmi bulundurmak zor oluyor:)) bir de kart secmek daha zevkli geliyor sanki.Siz ne güzel diğer fal çeşitlerine karşı cesursunuzda ben simdiye kadar hep kahve baktırdım sadece gecen sene sevvale birde bir yolum var ayline katina baktirmistim 1 sene sonra bu nasil olcak bakalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?