Binnaz Abla

Asenat bana anda bilmişti bir de tarzı daha iyi sanki. Eylem ise komedi gibi hiç memnun kalmadım iade ettim falını, bütün fal boyunca olabilir,belki vs demis ki sectigim kartlar tam da guzel bakilacak gibiydi yazik oldu:)) cok anlamiyorum anlamlarini ama hissi olan guzel yorumlardi.

Valla bundada maya demirdeki gibi olcak diye korkuyorum mayayida gecen sene o kadar bekledim yakaliycam diye o kadar para verdim sadece pembecilik yaptı baska birşeye yaramadı falım kötü değildi ama tabi gelecek tutmamıştı

ben baktirdim iyi baya cok pembe degildi yorumlari bana. tekrar girer inssss

teşekkür ederim amin inşallah tüm bekleyenlerin tez vakit bekledikleri gerçekleşsin inşallah..

Bu binnaz abladaki falcı öven grubu anlayamıyorum. Nasıl o kadar tırtlar bu kadar yükselir? Bu arada fiyatı yüksek olabilir ama Eyüp denize kahve baktırmayın. Geçen 4 kişi sıradaydı. ben bakarken anında 1 oldu. 3 kişiye aynı anda fal bakmak ilginç olmalı. Bana da başkasının falını gönderip birde utanmadan tutan yeri de mi yok yazmıstı. Bunlar fiyatlar yükselince türediler iyice Bir de Şevval erdal ilk çıktığı zamanlarda ona baktırmıştım. ilk falı süperdi. ikinci de beni faceten buldu. falı atmadan önce konuştu falan. ağzımdan laf almaya çalıştı. Çocuğuz ya anlamıyoruz ben de bir durum salladım. falı gönderirken bir şey eklemediğini söyledi ve gönderimi geciktirdi. O durumu yazmış Hiç anlamadım bende.

Nokta atışları oldu mu?
nokta atisi vardi, karsi tarafi cok guzel tanimladi, olaylari bildi. ben cok ayrinti verdim diye sorudan mi yuru dedim ama sonra dinledim guzeldi ve dogruydu. daha verdigi sure dolmadi, gelecek icin birsey diyemem ama yakin zaman da iyi bence :))

sen de baya bildin :) elfin kadar iyisin :))

Cik eylemin falini dinlerken Uykum geliyo
Asenati dinlerken Sinir krizi. Bu yüzden Hic sanmiyorum

benim içinde kendisi fovori

Siz ne güzel diğer fal çeşitlerine karşı cesursunuzda ben simdiye kadar hep kahve baktırdım sadece gecen sene sevvale birde bir yolum var ayline katina baktirmistim 1 sene sonra bu nasil olcak bakalim...

Siz ne güzel diğer fal çeşitlerine karşı cesursunuzda ben simdiye kadar hep kahve baktırdım sadece gecen sene sevvale birde bir yolum var ayline katina baktirmistim 1 sene sonra bu nasil olcak bakalim...
Ben kahve fali seviyorum ama komsu teyzeye baglayan cok falci oluyor bir de surekli taze icilmis fincan resmi bulundurmak zor oluyor:)) bir de kart secmek daha zevkli geliyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…