Binnaz Abla

bende esas olayı bekleyip duruyorum bu daha ilk gelişmelerden aynen öyle hakkımızda hayırlısı :)
Olur olur kalbini ferah tut.. çoğunlukla arkası geliyor ilk adımın... bundan sonrası Senin iraden. Tavrın önemli. Dikkat !..
Ve tabi ki hakkında en hayırlısı olsun. Ve dahi hepimiz için hayırlı olsun...

Olur olur kalbini ferah tut.. çoğunlukla arkası geliyor ilk adımın... bundan sonrası Senin iraden. Tavrın önemli. Dikkat !..
Ve tabi ki hakkında en hayırlısı olsun. Ve dahi hepimiz için hayırlı olsun...

çok teşekkür ederim :) evet sakin kalmam gerek bu su götürmez bir gerçek umarım hepimiz için mutluluk dolu anlar yaşamak nasip olur benimde sizlerinde içinden çıkamadığımız durumları en kısa zamanda atlatmak nasip olur

Bade denizin dedigi gibi ilerliyor şimdilik dün aksam ögrendigim bir bilgiye göre..
Falda geçen durum : eski erkek arkadasimin hayatina yeni birini dahil etmek istemesi ama görüsmesinin olumsuz gecmesi
Gercekte yaşanan ise evet faldaki ile paralel imiş .. şimdilik böyle bakalim çok ümitli beklemesem de ...cikip cikmayacagibi yazarim.kizlar .lutfen sizler de yazin ben ara sira girebiliyorum ama mutlaka yazarim .

bade benim de çok hoşuma gitmişti.

Elimde telefonla geziniyorum. bi an online maili gelince panikledim. ama alistim simdi yakalayacagimmm :)) lutfen bugun yine online olll :))
Ben telefonda sevmiyorum ya umarım bundan sonra artık sadece telefonda bakmaz. Sesli seviyorum en çok, yeni yeni icatlar çıkardı Binnaz da.

Kızlar bişey sormak istiyorum. Nakta hakkında ne düşünüyorsunuz?olumlu tablomu çizer,gelecek çıkar mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…