Olur olur kalbini ferah tut.. çoğunlukla arkası geliyor ilk adımın... bundan sonrası Senin iraden. Tavrın önemli. Dikkat !..bende esas olayı bekleyip duruyorum bu daha ilk gelişmelerden aynen öyle hakkımızda hayırlısı :)
Olur olur kalbini ferah tut.. çoğunlukla arkası geliyor ilk adımın... bundan sonrası Senin iraden. Tavrın önemli. Dikkat !..
Ve tabi ki hakkında en hayırlısı olsun. Ve dahi hepimiz için hayırlı olsun...
ben katina baktırmıştım. yorumun yarısında beni anlatmıştı yarısı çok alakasızdı. yalnız yorumunda söylediği bir olayı birebir yaşadım hakkını yemek istememBade denize baktiran var mi ?
Yeni telefona gecmis belki değişirYazılı veya sesli bakmıyor mu elfin sadece telefonda mı bakıyor
O ne sacma şey ya o kadar para veriyosun bir de yarim mi kaliyo hayatta telefonla baktirmam o ses kaydi yollanacak !Ahh kredim bitti, konuşma yarım kaldı. Yarım hali bile güzeldi...
bade benim de çok hoşuma gitmişti.Bade denizin dedigi gibi ilerliyor şimdilik dün aksam ögrendigim bir bilgiye göre..
Falda geçen durum : eski erkek arkadasimin hayatina yeni birini dahil etmek istemesi ama görüsmesinin olumsuz gecmesi
Gercekte yaşanan ise evet faldaki ile paralel imiş .. şimdilik böyle bakalim çok ümitli beklemesem de ...cikip cikmayacagibi yazarim.kizlar .lutfen sizler de yazin ben ara sira girebiliyorum ama mutlaka yazarim .
Konuşma kaydı bilgisayara indiriliyormuş. Telefona indiremedim ama. Ne varsa döktü ortaya.O ne sacma şey ya o kadar para veriyosun bir de yarim mi kaliyo hayatta telefonla baktirmam o ses kaydi yollanacak !
Bi ben baktiramadim ya jübilemi onunla yapmak istiyorumKonuşma kaydı bilgisayara indiriliyormuş. Telefona indiremedim ama. Ne varsa döktü ortaya.
Bi ben baktiramadim ya jübilemi onunla yapmak istiyorum
Benim gibi katinaya simdiye kadar itimat etmeyen biri sirf elfin icin bekliyor duy sesimiziiElfin tekrar duy sesimizi hazir oldayiz bekliyoruzzz hadi tekrar online oldu :))
Elimde telefonla geziniyorum. bi an online maili gelince panikledim. ama alistim simdi yakalayacagimmm :)) lutfen bugun yine online olll :))Benim gibi katinaya simdiye kadar itimat etmeyen biri sirf elfin icin bekliyor duy sesimizii
Ben telefonda sevmiyorum ya umarım bundan sonra artık sadece telefonda bakmaz. Sesli seviyorum en çok, yeni yeni icatlar çıkardı Binnaz da.Elimde telefonla geziniyorum. bi an online maili gelince panikledim. ama alistim simdi yakalayacagimmm :)) lutfen bugun yine online olll :))
Beğendin mi canım?Konuşma kaydı bilgisayara indiriliyormuş. Telefona indiremedim ama. Ne varsa döktü ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?