- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Nakta hiç olumlu tablo çizmez, bi falı diğerini pek tutmuyor genele vurduğumuzda ama anlık düşüncelerde gerçekten tam da karşı tarafın düşüncelerini aktarıyor ilk iki falım bu konuda çok iyi değildi ama 3. Falımda birebir onun kuracağı tarzda şeyler söylemişti. İlk falımda bildiği şeyler oldu 2. Falımda sorudan yürüdü aylar sonra korkarak attığım 3. Falda çok daha iyiydi çıkan henüz Yok ama dediği gibi birebir yaşayan arkadaşlarım da oldu.Kızlar bişey sormak istiyorum. Nakta hakkında ne düşünüyorsunuz?olumlu tablomu çizer,gelecek çıkar mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
Çok teşekkür ederim canım beni aydınlattığın içinNakta hiç olumlu tablo çizmez, bi falı diğerini pek tutmuyor genele vurduğumuzda ama anlık düşüncelerde gerçekten tam da karşı tarafın düşüncelerini aktarıyor ilk iki falım bu konuda çok iyi değildi ama 3. Falımda birebir onun kuracağı tarzda şeyler söylemişti. İlk falımda bildiği şeyler oldu 2. Falımda sorudan yürüdü aylar sonra korkarak attığım 3. Falda çok daha iyiydi çıkan henüz Yok ama dediği gibi birebir yaşayan arkadaşlarım da oldu.
Bekliyordum evet. Saat farkina yenildim, ama zaten telde almis. Telde istemem. Sesli istiyorum :)Leyla_74 asenat girmiş yine sen beklemiyor muydun?
Bekliyordum evet. Saat farkina yenildim, ama zaten telde almis. Telde istemem. Sesli istiyorum :)
Bence daha Cok bizim beynimizi okuyor. Iyi giderken olumlu fal yolladi, durum bana göre biraz kötüyken olumsuz fal gönderdi ve ikisi de patladi. Olumsuz falinda iliski olmaz demisti, Soru kisminda Ilk falinizda söyle Böyle dediniz olumlu konustunuz dedigimde olur Ama ayrilirsiniz dedi. Bana göre Cok celistiKızlar bişey sormak istiyorum. Nakta hakkında ne düşünüyorsunuz?olumlu tablomu çizer,gelecek çıkar mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
Kızlar bişey sormak istiyorum. Nakta hakkında ne düşünüyorsunuz?olumlu tablomu çizer,gelecek çıkar mı? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
İyi giderken çokmu olumlu konuştu aynı kişi içinmi sonra olumsuz konuştu.sonuç olarak o kişiyle olmadı değil mi?ama yakın geleceği sadece biliyor denildi doğru mu?Bence daha Cok bizim beynimizi okuyor. Iyi giderken olumlu fal yolladi, durum bana göre biraz kötüyken olumsuz fal gönderdi ve ikisi de patladi. Olumsuz falinda iliski olmaz demisti, Soru kisminda Ilk falinizda söyle Böyle dediniz olumlu konustunuz dedigimde olur Ama ayrilirsiniz dedi. Bana göre Cok celisti
Sonuç nasıldı gerçekleşen şeyler oldu mu?birde verdiği nasihatı ve şöyle yap olur dediği şeyler oldumu?yapmak doğrumu ya da?bana her seferinde çıkan yerleri oldu, ki bunlar zihnimde dahi olmayan o anlık bilmediğim şeylerdi. onun dışında çok spesifik cümleler kurdu.
Elfini beğendim evet. Tak tak anlattı. 3-4 aylık vade verdi. Tutarsa tekar baktırırım. Naktayı sormuşsun. Ben beğenmemiştim naktayı. Yani "vay be nasıl bildi" dediğim hiçbişey söylemedi. Karakter analizi de iyi değildi ben de. Bana içine kapanıksın demişti ki orda fal bitti benim için :) elfin karakter analizi çok yapmadı ama yaşanan olayları tek tek anlattı. Duygular, düşünceler... bakalım dediği gibi olacak mı?Beğendin mi canım?
Nakta bende çok özel şeyleri bildi bir iki şey karıştı yani benim birebir özelliğimi karşıya yormuş.hatlar karıştı sanırım.ama kişi analizi çok iyidi.sonucu bilemedim çıkan arkadaşlarda var çıkmayanlardaElfini beğendim evet. Tak tak anlattı. 3-4 aylık vade verdi. Tutarsa tekar baktırırım. Naktayı sormuşsun. Ben beğenmemiştim naktayı. Yani "vay be nasıl bildi" dediğim hiçbişey söylemedi. Karakter analizi de iyi değildi ben de. Bana içine kapanıksın demişti ki orda fal bitti benim için :) elfin karakter analizi çok yapmadı ama yaşanan olayları tek tek anlattı. Duygular, düşünceler... bakalım dediği gibi olacak mı?
Elfin gerçekten iyidir beğeniyorum kendisini.hisleri çok kuvvetli öyle olmasa önermezdim emin ol.Elfini beğendim evet. Tak tak anlattı. 3-4 aylık vade verdi. Tutarsa tekar baktırırım. Naktayı sormuşsun. Ben beğenmemiştim naktayı. Yani "vay be nasıl bildi" dediğim hiçbişey söylemedi. Karakter analizi de iyi değildi ben de. Bana içine kapanıksın demişti ki orda fal bitti benim için :) elfin karakter analizi çok yapmadı ama yaşanan olayları tek tek anlattı. Duygular, düşünceler... bakalım dediği gibi olacak mı?
O kisiyle Hala konusuyorum görüsüyorum, Eylül de yeni biri hayatima girecekti, iki fal Cok celisiyorduİyi giderken çokmu olumlu konuştu aynı kişi içinmi sonra olumsuz konuştu.sonuç olarak o kişiyle olmadı değil mi?ama yakın geleceği sadece biliyor denildi doğru mu?
Elife Hanzadeye 3 kez gittim iki yıl önce üç falıda kendini tekrar eder cinsten ve berbat ötesi bakıyor.yazdığı hikayede tek bir çıkan kelime yokAaa elif hanzade 200 kredi olmus duru görüsü kredisi olan varsa fazladan öneririm kızlar iyiydi benim falım bir kac söylediği de bilmiyodum ögrendim çıkmış oldu. Ben iyi falcilara denk gelince bi kere baktirmayi tercih ediyorum insallah elfin acarsa bir kere ona baktircam rahatliycam insallaahh
hayır hiç nasihat vermiyor. Ya da bana vermedi diyeyim. ayrıldığım kişi ile alakalı hep Eylül Ekim ayından sonraki 3 4 ay içinde diyordu. mesela 2 fal öncesinde bana 3 kasım ve 7 kasım da sana ulaşabilir ulaşmasa dahi seni o gün çok düşünecek demişti. 3 kasımda garip bir paylaşımı oldu pişmanlık içerikli ki asla böyle dile getirmez. Benimle alakalı değildir dedim. 7 kasımda aylardır duran engelimi kaldırdı ama yazmadı. Genel olarak tutar Nakta bende.Sonuç nasıldı gerçekleşen şeyler oldu mu?birde verdiği nasihatı ve şöyle yap olur dediği şeyler oldumu?yapmak doğrumu ya da?
Canım yanlış anlamazsan anlamaya çalışıyorum sonuçta eski sevgilim dedin ya dönmesi dönmemesi değilde olmaz dediği kişiyle sevgili değilsiniz yani doğrumu anladımO kisiyle Hala konusuyorum görüsüyorum, Eylül de yeni biri hayatima girecekti, iki fal Cok celisiyordu
Eski sevgilimle ilgili olmaz Artik demisti, cocuk geri dönüs yapti tekrar deneyelim mi diye sordu
Bu kadina göre Hic bi iliski asla yürümeyecek gibi geliyo bana
İste enerji meselesi canım gerçekten oyle şurda baktırdığım falcıları yazsam belki yine cogu memnun kalmaz ama çıkan çıkıyo o yüzden ben hicbir falciyi kotu diye nitelendiremiyorum bana cikmayan baskasina cikabiliyor zaten dedigim gibi bir falciya birkac kez baktirma taraftari dgilim çünkü illaki bir önceki faldan yürüyorlarElife Hanzadeye 3 kez gittim iki yıl önce üç falıda kendini tekrar eder cinsten ve berbat ötesi bakıyor.yazdığı hikayede tek bir çıkan kelime yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?