- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Canım Öylede iki farklı maiille attığım falları niye bire bir aynıydı.copyala yapıştır demiyorum sesli bakıyor ama cümleler bire bir aynı yani ezbere konuşuyor fal bakmıyor.bunu gördükten sonra geçiniz derim.İste enerji meselesi canım gerçekten oyle şurda baktırdığım falcıları yazsam belki yine cogu memnun kalmaz ama çıkan çıkıyo o yüzden ben hicbir falciyi kotu diye nitelendiremiyorum bana cikmayan baskasina cikabiliyor zaten dedigim gibi bir falciya birkac kez baktirma taraftari dgilim çünkü illaki bir önceki faldan yürüyorlar
Ona bir yorum yapamiycam şans meselesi özensiz bakmış sesli copy paste :)Canım Öylede iki farklı maiille attığım falları niye bire bir aynıydı.copyala yapıştır demiyorum sesli bakıyor ama cümleler bire bir aynı yani ezbere konuşuyor fal bakmıyor.bunu gördükten sonra geçiniz derim.
Sende çok detaylı bildikleri olmuş.benden bişey yapmamı istedi.Çok kararsızım yapıp yapmamakonusunda ondan bukadar detaylı soruyorum.ya ters teper diye korkuyorumhayır hiç nasihat vermiyor. Ya da bana vermedi diyeyim. ayrıldığım kişi ile alakalı hep Eylül Ekim ayından sonraki 3 4 ay içinde diyordu. mesela 2 fal öncesinde bana 3 kasım ve 7 kasım da sana ulaşabilir ulaşmasa dahi seni o gün çok düşünecek demişti. 3 kasımda garip bir paylaşımı oldu pişmanlık içerikli ki asla böyle dile getirmez. Benimle alakalı değildir dedim. 7 kasımda aylardır duran engelimi kaldırdı ama yazmadı. Genel olarak tutar Nakta bende.
Mesela annen ve teyzen seni biriyle tanıştıracak dedikten bir kaç hafta sonra ikisininde ayrı ayrı kişileri söylemesi.. sen şöyle şöyle bir cümle kurmuşsun ya da kuracaksın demesi.. Hep söylediğim şeyler. Hiç aklımda yokken yıllar önce çok isteyipte yapamadığın kapadığın bir konu gündeme gelecek 3 4 yıl öncede kalmış bir konu dedi. Ve aynen öyle oldu o sıra tahmin bile edememiştim ama şuan 3 4 yıl önceden çok istediğim bir durumun olmasının eşiğindeyim. Hoş bu konuya ilk bahsettiğinde "3-4 yıl önce istediğin bir şey olumlu sonuçlanacak" gibi demesine rağmen şuan olmaz dedi son falda ama yaşayacağımı söylediği şeyler eğer olursa yaşayacaklarım. Kartlara sora sora bakıyor değişik bir anlatımı karışık bakıyor var ama o kadın asla boş değil. Ve yazın başka bir erkek sormuştum arkadaşım tanıştıracaktı, bu tanışma gerçekleşmez demişti gerçekleşmedi.
bi falcının aklıyla yola çıkma içinden geleni ve mantığına göre doğru olanı yap derim.Sende çok detaylı bildikleri olmuş.benden bişey yapmamı istedi.Çok kararsızım yapıp yapmamakonusunda ondan bukadar detaylı soruyorum.ya ters teper diye korkuyorum
Haklısın canım benim için hangisi doğruysa o.teşekkürlerbi falcının aklıyla yola çıkma içinden geleni ve mantığına göre doğru olanı yap derim.
Ben de merak ediyorum sevdar i ama 100 tl cok geliyor denemek icin. Deneyen var mi nasil?Sevdar avaza katina baktiraniniz var mi? O da iddiali gibi duruyo
Neden ki elfine verebiliyorsak ona da verebiliriz belki iyidir şey dikkatimi cekti ondan daha cok fal sayisi ve puani 100 daha mi iyi acaba?Ben de merak ediyorum sevdar i ama 100 tl cok geliyor denemek icin. Deneyen var mi nasil?
Binnaz’da yorumlara bakis cok iyi ama burada cok konusulmadi Sevdar. O yuzden tereddut ediyorum, cunku Binnaz’daki yorumlara guvenilmiyor oraya bakis herkes super.Neden ki elfine verebiliyorsak ona da verebiliriz belki iyidir şey dikkatimi cekti ondan daha cok fal sayisi ve puani 100 daha mi iyi acaba?
O da doğru genelde pembeciler insanların hoşuna gidiyo güzel yorumlar yapılıyor da ne biliyim dikkatimi cekti elfine baktiramazsam onu deneyebilirimBinnaz’da yorumlara bakis cok iyi ama burada cok konusulmadi Sevdar. O yuzden tereddut ediyorum, cunku Binnaz’daki yorumlara guvenilmiyor oraya bakis herkes super.
Evet benim de listemde, Sevdar’ a kesin baktiricam Elfin’e 1 ay sonra tekrar baktirdiktan sonra. Sen de once Elfin’i dene derimBu binnaz sitesi niye böyle acaba cok baktiriyor millet ondan müşteriye tenezzül mü etmiyolar diger sitelerde yorumcuya anında ulaşıp müşteriye geri dönüyolar bunlarda ac bildirimi bekle diyolar herkese copy paste iyi alışmışlar
Ben Binnaz’da artik cok nadir baktiriyorum, sitesi app i kullanisli ve kolay ama musteri memnuniyetinde biraz daha iyi olmalilarBu binnaz sitesi niye böyle acaba cok baktiriyor millet ondan müşteriye tenezzül mü etmiyolar diger sitelerde yorumcuya anında ulaşıp müşteriye geri dönüyolar bunlarda ac bildirimi bekle diyolar herkese copy paste iyi alışmışlar
Kesinlikler tabikide ilk tercihim elfin ama iste yapım geregi zaten sabirsizim ve kadin anında mesgul oluyo ne kadar dayanırsam artıkEvet benim de listemde, Sevdar’ a kesin baktiricam Elfin’e 1 ay sonra tekrar baktirdiktan sonra. Sen de once Elfin’i dene derim
Sende çok detaylı bildikleri olmuş.benden bişey yapmamı istedi.Çok kararsızım yapıp yapmamakonusunda ondan bukadar detaylı soruyorum.ya ters teper diye korkuyorum
Asenat icin soyle oldu bende. Tikladim yakaladim. Ama kredi yeterli degil dedi, satin al secenegine tiklayip odememi bitirdigimde sirami sabit tutmadi. Fala devam etme secenegi yoktu. Bastan basladim. O arada asenat fal sirasi dolmustu. Kredin hazir degilse olmuyir sanirim. En azindan bende oyle oldu. Binnaz tecrubem cok degil, daha cok bilenler vardir elbet.Kızlar bilmediğim için soruyorum
Elfin'i be zamn çevrim içi olsa anında meşgul oluyor. Onu ç içi yakalarsam hemen kartları seçmem yeterli mi önceden tl mi yüklemeliyim? Hiç yakalayamazsam diye yüklemek istemiyorum da işin sırrı nedir :)
Kızlar bilmediğim için soruyorum
Elfin'i be zamn çevrim içi olsa anında meşgul oluyor. Onu ç içi yakalarsam hemen kartları seçmem yeterli mi önceden tl mi yüklemeliyim? Hiç yakalayamazsam diye yüklemek istemiyorum da işin sırrı nedir :)
Aynende böyle canım çok doğru özetlemişsinYolluyacagın falı telefondan yolluyacaksan önce kredi alman gerekiyor. yoksa yorumcu çevrim içi olduğunda ve yakaladıgında sana kredi yetersiz deyip kredi almak isteyip istemediğini soruyor. Ve sen kredi alana kadar yorumcu meşgule düşüyor. Ama bilgisayardan baktıracaksan yorumcu çevrimiçi oldugunda kartları seçip yorumu yolluyorsun ve karşına ödeme şekli çıkıyor. orada varsa fal kredinden yoksa kredi kartı gibi seçenekler çıkıyor. Ödeyip falı yolluyorsun. Ben böyle diye biliyorum yanılıyorda olabirim ama ben çogu kez falı bilgisayardan attım ve karları şeçtikten sonra ödeme yaptım kredi kartıyla diye hatırlıyorum . . Ama en iyisi bence elinde olan krediyle yollamak işini şansa bırakmak istemiyorsan :))
Canım bilgisayar şart degilki normal arama motorundan girince telefon bile olsa yine secenekler çıkıyo sadece uygulamadan yollanacaksa önceden kredi almak gerekiyo hani herkes öğrenmiş olsun diye söylüyorumYolluyacagın falı telefondan yolluyacaksan önce kredi alman gerekiyor. yoksa yorumcu çevrim içi olduğunda ve yakaladıgında sana kredi yetersiz deyip kredi almak isteyip istemediğini soruyor. Ve sen kredi alana kadar yorumcu meşgule düşüyor. Ama bilgisayardan baktıracaksan yorumcu çevrimiçi oldugunda kartları seçip yorumu yolluyorsun ve karşına ödeme şekli çıkıyor. orada varsa fal kredinden yoksa kredi kartı gibi seçenekler çıkıyor. Ödeyip falı yolluyorsun. Ben böyle diye biliyorum yanılıyorda olabirim ama ben çogu kez falı bilgisayardan attım ve karları şeçtikten sonra ödeme yaptım kredi kartıyla diye hatırlıyorum . . Ama en iyisi bence elinde olan krediyle yollamak işini şansa bırakmak istemiyorsan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?