Binnaz Abla

Canım Öylede iki farklı maiille attığım falları niye bire bir aynıydı.copyala yapıştır demiyorum sesli bakıyor ama cümleler bire bir aynı yani ezbere konuşuyor fal bakmıyor.bunu gördükten sonra geçiniz derim.

Ona bir yorum yapamiycam şans meselesi özensiz bakmış sesli copy paste :)

Sende çok detaylı bildikleri olmuş.benden bişey yapmamı istedi.Çok kararsızım yapıp yapmamakonusunda ondan bukadar detaylı soruyorum.ya ters teper diye korkuyorum

Ben de merak ediyorum sevdar i ama 100 tl cok geliyor denemek icin. Deneyen var mi nasil?
Neden ki elfine verebiliyorsak ona da verebiliriz belki iyidir şey dikkatimi cekti ondan daha cok fal sayisi ve puani 100 daha mi iyi acaba?

Neden ki elfine verebiliyorsak ona da verebiliriz belki iyidir şey dikkatimi cekti ondan daha cok fal sayisi ve puani 100 daha mi iyi acaba?
Binnaz’da yorumlara bakis cok iyi ama burada cok konusulmadi Sevdar. O yuzden tereddut ediyorum, cunku Binnaz’daki yorumlara guvenilmiyor oraya bakis herkes super.

Binnaz’da yorumlara bakis cok iyi ama burada cok konusulmadi Sevdar. O yuzden tereddut ediyorum, cunku Binnaz’daki yorumlara guvenilmiyor oraya bakis herkes super.
O da doğru genelde pembeciler insanların hoşuna gidiyo güzel yorumlar yapılıyor da ne biliyim dikkatimi cekti elfine baktiramazsam onu deneyebilirim

Bu binnaz sitesi niye böyle acaba cok baktiriyor millet ondan müşteriye tenezzül mü etmiyolar diger sitelerde yorumcuya anında ulaşıp müşteriye geri dönüyolar bunlarda ac bildirimi bekle diyolar herkese copy paste iyi alışmışlar

Evet benim de listemde, Sevdar’ a kesin baktiricam Elfin’e 1 ay sonra tekrar baktirdiktan sonra. Sen de once Elfin’i dene derim

Ben Binnaz’da artik cok nadir baktiriyorum, sitesi app i kullanisli ve kolay ama musteri memnuniyetinde biraz daha iyi olmalilar

Kızlar bilmediğim için soruyorum
Elfin'i be zamn çevrim içi olsa anında meşgul oluyor. Onu ç içi yakalarsam hemen kartları seçmem yeterli mi önceden tl mi yüklemeliyim? Hiç yakalayamazsam diye yüklemek istemiyorum da işin sırrı nedir :)

Evet benim de listemde, Sevdar’ a kesin baktiricam Elfin’e 1 ay sonra tekrar baktirdiktan sonra. Sen de once Elfin’i dene derim
Kesinlikler tabikide ilk tercihim elfin ama iste yapım geregi zaten sabirsizim ve kadin anında mesgul oluyo ne kadar dayanırsam artık

Sende çok detaylı bildikleri olmuş.benden bişey yapmamı istedi.Çok kararsızım yapıp yapmamakonusunda ondan bukadar detaylı soruyorum.ya ters teper diye korkuyorum

icinden geleni yap selin.. falci nerden bilsin senin icindekilerini ve yasadiklarini? ben bir kere uydum yorumculara da sonra baya bi pisman oldum, icimden gelmeyen bir seydi

Asenat icin soyle oldu bende. Tikladim yakaladim. Ama kredi yeterli degil dedi, satin al secenegine tiklayip odememi bitirdigimde sirami sabit tutmadi. Fala devam etme secenegi yoktu. Bastan basladim. O arada asenat fal sirasi dolmustu. Kredin hazir degilse olmuyir sanirim. En azindan bende oyle oldu. Binnaz tecrubem cok degil, daha cok bilenler vardir elbet.

Son düzenleme:

Yolluyacagın falı telefondan yolluyacaksan önce kredi alman gerekiyor. yoksa yorumcu çevrim içi olduğunda ve yakaladıgında sana kredi yetersiz deyip kredi almak isteyip istemediğini soruyor. Ve sen kredi alana kadar yorumcu meşgule düşüyor. Ama bilgisayardan baktıracaksan yorumcu çevrimiçi oldugunda kartları seçip yorumu yolluyorsun ve karşına ödeme şekli çıkıyor. orada varsa fal kredinden yoksa kredi kartı gibi seçenekler çıkıyor. Ödeyip falı yolluyorsun. Ben böyle diye biliyorum yanılıyorda olabirim ama ben çogu kez falı bilgisayardan attım ve karları şeçtikten sonra ödeme yaptım kredi kartıyla diye hatırlıyorum . . Ama en iyisi bence elinde olan krediyle yollamak işini şansa bırakmak istemiyorsan :))

Aynende böyle canım çok doğru özetlemişsin

Canım bilgisayar şart degilki normal arama motorundan girince telefon bile olsa yine secenekler çıkıyo sadece uygulamadan yollanacaksa önceden kredi almak gerekiyo hani herkes öğrenmiş olsun diye söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…