Binnaz Abla

Canım bilgisayar şart degilki normal arama motorundan girince telefon bile olsa yine secenekler çıkıyo sadece uygulamadan yollanacaksa önceden kredi almak gerekiyo hani herkes öğrenmiş olsun diye söylüyorum
Evet dediğin gibi.Telefon derken uygulamayı kastettim ben . Yoksa telefondan internet sitesindende yapılabiliyor :)

Binnazda Doğa Dan deneyen var mı kadını dünden beri yakalayamıyorum 1 kişi alıp meşgule atıyor dakka başı girdim yine de olmadı bi türlü. bi katakulli mi var bu işte anlamadım bu kadar hızlı saniyede fal yollanamayacağına göre deneyen varsa yorum yapabilirseniz öyle ahım şahım bi yorum yapmıyorsa beklemicem artık çok sıkıldım bu ne ya

@denizinincisi beatum bir soru daha :) zor yakalananlari yakalama konusunda bilgili misiniz? Uygulama mi web sayfasinda mi sayfayi yenileyerek bakmak iyidir. Ben henuz zor yakalanan kimseyi yakalayamadigim icin :)
Valla benim yakaliyamadigim kimse kalmadi :) en son elfin için yapmistim. Onuda şu şekilde yaptım.Telefonda zaten uygulamada bildirim acikti. Ve girdigi zamanlar hemen hemen yakin saatlerdi.Hem uygulama bildirimi acikti hemde laptopta elfinin sayfası surekli acik durmustu. Bildirim dustugu an sayfayi yeniledim ve ilk sirada falima baktirmistim elfine :) Telefona bildirim geldiğinde tiklayip acana kadar belli bir zaman geciyordu internetlerden kaynakli. O yüzden yakalanmasi zor olan kişileri hep o sekilde yakaladim. Oyle günlerce ugrastigim olmazdi. Hemen yakaladim :)

@denizinincisi beatum bir soru daha :) zor yakalananlari yakalama konusunda bilgili misiniz? Uygulama mi web sayfasinda mi sayfayi yenileyerek bakmak iyidir. Ben henuz zor yakalanan kimseyi yakalayamadigim icin :)
Web ten refresh yapmak en iyisi, app ta refresh olmuyor tekrar search kismindan bulmak filan gerekiyor zaman kaybi o sekilde, ben hep telden web sitesinden yakaladim simdiye kadar.

selam kızlar 2.gelişme oldu bu akşam elfin in ve dennis in dediği gibi yüzyüze görüşme gerçekleşti (kasım ayında buluşma var demişti ikiside )onların öngördüğü şekilde ilerledi ben sakin kalmayı bu akşamda başardım :) ve hemen uyumadan buraya yazayım çıkan fal haberi dedim..

Harika! Cok sevindim. Allah gonlune gore versin, daha da guzel haberlerini kutlayalim :)

Ne güzel ya iş yerinde mail gelir gelmez açıyorum ama bi iki kişi de olsa meşgul oluyor hemen. Bi tek elfine baktırayım başka istemiyorum zaten
Sağol canım

Çok sevindim inşallah hep mutlu olursun

ben denedim fena degil bildigi seyler oldu nokta atislari var. Gelecek icin daha var yakin zamanda baktirdim cunku. Cevrm ici olup mesgule dustugunde yenile surekli oyle yakalayabilirsin.

Ne güzel ya iş yerinde mail gelir gelmez açıyorum ama bi iki kişi de olsa meşgul oluyor hemen. Bi tek elfine baktırayım başka istemiyorum zaten
Sağol canım
Bence web'te Elfin'in sayfasi acik kalsin. Girme zamani degisiyor cunku ama en cok aksam 18.00'den sonra 21.00'a kadar surekli refresh yap zor ama ancak oyle yakalaniyor :)

Meltem Yildirim'in söyledigi bir sey daha cikti.. küs oldugum eski erkek arkadasim hakkinda, sen adim atmadikca bu küslük sürecek dedi ve ben bir kac gün önce bir arkadasimin zoruyla mesaj attim ona ve küslük ortadan kalkti.

meltem yıldıırm bana da aynısını demişti ben atmadım diğer söyledikleri de çıkmadı zaten

cumartesi pazar ogleden sonra girdi. bugun aksam girer mo?
Bazen haftaici aksam 18.00-21.00 arasinda giriyor 3-4 kisi aliyor, bu saatlerde surekli telde veya bilgisayarda web sayfasindan refresh yapman gerekebilir. Ben uc defadan ikisinde haftasonu yakaladim, ogleden sonra ama cok bekledim sayfasini acip. Zor oldu yakalamasi.

meltem yıldıırm bana da aynısını demişti ben atmadım diğer söyledikleri de çıkmadı zaten

bana bir ay önce söyledi ama ciddiye almadim, ihtimal vermedim.
yakin arkadasim zorladigi icin attim iyiki de atmisim :). diger yorumcular adim ondan gelecek demislerdi, artik hangi adim bilemicem

yeri gelmisken sorayim.. sana daha nelerden bahsetti. kocaman bir tabak varmis falimda sende de varmiydi . fali istersen karsilastiralim özelden at istersen ben de atarim.

Merhaba arkadaşlar sezgi ye yakın zamanda baktıran var mı binnaz da profili kapanmış daha önce dedikleri çıktı acil bastırmam lazım lutfen özel mailini atabilirmisiniz tsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…