Binnaz Abla

Sağol canım da iste böyle moral bozukluğunun olduğu zamanlar careyi falda buldugumuz için belki elfin moralimi duzeltebilir diye her sanie telefon başındayım şansıma bakalim

Kızlar size mayayla anımı anlatiyim. Gecen sene bu zamanlar iste ben mayayi bekliyorum kadın aciyor ben yetsemiyorum o aciyor yok ben yetisemiyorum. Bir gün baktım maya cevrimici hemen falımı yolladim tabi ama fal felan ortada yok sonra siteden bana ulaştılar. Nasıl olmuşsa kadın çevrimdışıyken falimi yollamışım bende öyle gözükmüş tamamen uygulamanın bozukluğundan kaynaklı ama sonra tabi mayaya ulaştılar falim ilk sırada bakildi yoksa yakalayamazdim daha da. Simdi elfin için dua ediyorum yine bozulsa uygulama öyle birşey denk gelse diye :))

telefonda fal ,arıyor falcı seni 10 dakika bakıyor sonra bi anda bitiyor faldan bişey anlaşılmıyor süre yetmiyor birde soru bölümü dahi olmuyor ben pek hoşlanmıyorum ..
Nasil faldan sonra soru kısmı kendiliğinden yok mu yani aklımıza takilanlari soramiyormuyuz?

telefonda fal ,arıyor falcı seni 10 dakika bakıyor sonra bi anda bitiyor faldan bişey anlaşılmıyor süre yetmiyor birde soru bölümü dahi olmuyor ben pek hoşlanmıyorum ..
çok kötüymüş :S
elfine ulaşabileceğimiz sosyal medya hesabı vs yok mu hiç

Ben bir ara çok baktırdım yeşilçingeneye genelde dediklerini yaşadım hep çok baktırınca tavsiye durumuma dönüyor sadece onun dışında iyidir.
valla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.

valla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.

Çok ilginç bana hiç öyle olmadı Çingenede ama şu gezegen hareketleri falan ruhsal durumu etkiliyormuş. Hatta burdada konuşuldu belki ondan olabilir.

Çok ilginç bana hiç öyle olmadı Çingenede ama şu gezegen hareketleri falan ruhsal durumu etkiliyormuş. Hatta burdada konuşuldu belki ondan olabilir.
valla canım benim ex erkek arkadaşım baksa bu kadar olurdu ciddiyim. Resmen haklı olduğum bir durumda beni suçladı ki şurada bir kişi bile haksız bulmaz beni emin olabilirsin. Açıkçası beni üzdü, istemeden ve bir fal yüzünden canım yandı ne yalan söyliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…