- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
özelden yazdımyeri gelmisken sorayim.. sana daha nelerden bahsetti. kocaman bir tabak varmis falimda sende de varmiydi. fali istersen karsilastiralim özelden at istersen ben de atarim.
Moralim cok bozuk ya bu elfin sesli fala ne zaman gececek?
Sağol canım da iste böyle moral bozukluğunun olduğu zamanlar careyi falda buldugumuz için belki elfin moralimi duzeltebilir diye her sanie telefon başındayım şansıma bakalimüzme kendini lütfen ,geçer hep telefon falında kalmaz , ben baktırdığım zaman inan tesadüfen yakalayıp baktırdım ilk iki defa yorum aldığımda 3.sünde ise azcık uğraşmıştımvardır bi vakti ..
Telefon falı nedir :süzme kendini lütfen ,geçer hep telefon falında kalmaz , ben baktırdığım zaman inan tesadüfen yakalayıp baktırdım ilk iki defa yorum aldığımda 3.sünde ise azcık uğraşmıştımvardır bi vakti ..
Elfin bugün hiç online oldu mu göremedimSağol canım da iste böyle moral bozukluğunun olduğu zamanlar careyi falda buldugumuz için belki elfin moralimi duzeltebilir diye her sanie telefon başındayım şansıma bakalim
Banada bildirim gelmemis bilmiyorumki bakamadığım zamanlarda oldu tabii başım ağrıdı beklemektenElfin bugün hiç online oldu mu göremedim
Telefon falı nedir :s
Nasil faldan sonra soru kısmı kendiliğinden yok mu yani aklımıza takilanlari soramiyormuyuz?telefonda fal ,arıyor falcı seni 10 dakika bakıyor sonra bi anda bitiyor faldan bişey anlaşılmıyor süre yetmiyor birde soru bölümü dahi olmuyor ben pek hoşlanmıyorum ..
Nasil faldan sonra soru kısmı kendiliğinden yok mu yani aklımıza takilanlari soramiyormuyuz?
Off bu elfin neyin kafasında ya aklınca isini mi kolaylastiriyo telefondan baktirmam benhayır telefonda ya falı dinleyeceğiz yada soru soracağız yetmiyor süre soru kısmı olmamasıda üstüne cabası
Off bu elfin neyin kafasında ya aklınca isini mi kolaylastiriyo telefondan baktirmam ben
İnsallah canımben sadace telefondan devam edeceğini düşümüyorum geçer o tekrar yazılı yada sesli fala bence ..
çok kötüymüş :Stelefonda fal ,arıyor falcı seni 10 dakika bakıyor sonra bi anda bitiyor faldan bişey anlaşılmıyor süre yetmiyor birde soru bölümü dahi olmuyor ben pek hoşlanmıyorum ..
Ben bir ara çok baktırdım yeşilçingeneye genelde dediklerini yaşadım hep çok baktırınca tavsiye durumuma dönüyor sadece onun dışında iyidir.Çingeneye fal baktırdım. Kötü bir şey söylemedi ama ben bir tuhaf oldum. Düşünüp duruyorum
valla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.Ben bir ara çok baktırdım yeşilçingeneye genelde dediklerini yaşadım hep çok baktırınca tavsiye durumuma dönüyor sadece onun dışında iyidir.
valla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.
valla canım benim ex erkek arkadaşım baksa bu kadar olurdu ciddiyim. Resmen haklı olduğum bir durumda beni suçladı ki şurada bir kişi bile haksız bulmaz beni emin olabilirsin. Açıkçası beni üzdü, istemeden ve bir fal yüzünden canım yandı ne yalan söyliyim.Çok ilginç bana hiç öyle olmadı Çingenede ama şu gezegen hareketleri falan ruhsal durumu etkiliyormuş. Hatta burdada konuşuldu belki ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?