Binnaz Abla

valla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.
Bende de öyle olmuştu çingene.Gecesi inanılmaz kötü rüyalar gördüm. Ne olumluydu ne olumsuzdu belirsiz birşeydi benim falım. Oladabilir olmuyada bilir Gerisi Allaha kalmış dedimişti. Galiba benimle enerjisi tutmadı bilemedim. Takma kafayı. Bana Ankarada meşur bir falcı vardı. Şey demişti 2017 senesi çok astrolojik gerileme var. Herkes kuruntu yapacak demişti. Ve yaptıgınız kuruntular fala yansıyor demişti. Doğrumudur değilmidir bilemem ama

Takılma hiç bence moralini bozma enerjin uymamıştır. Odaklanma hiç unut gitsin o falı.

Ilk fal baktirdigin an kafaya takiyorsun baya bende oyle oldu en son eylem tuzune baktirdigimda aslinda kotu birsey soylemedi seni seviyor ailesi istemiyor engeli asamiyor dedi aslinda bildigim bir durumdu kendisinin agzindan bi zatihi duymustum ama eylemin soylemesi icime batti uc gun etkisinden kurtulamadim hicbir fal beni bu kadar etkilememisti sonra sanemce nin uyarsiyla kendime geldim falcilarin baktigi gelecek tutar mi bilmem olumlu ya da olumsuz tek bildigim nasipte ne varsa onu yasayacagiz ve gecip gidecek hayatta mutluluklarda uzuntulerde zamanla geciyor hayat tukenmek uzerine kurulu diye bir yazi okudum bizde tuketiyoruz iste:)

haklısın canım benim çok sağol ama biliyorsun işte hassas ruhlarız biz

Ben hic bi falcinin gelecek ongorusune inanmiorum. Hea niye baktriosun o zaman dicekler. Ani bilmek istioum cnku. X kisinin bana olan hislerini ogrenmek icin hayatinda birinin olup olmadgni ogrnemek icin. Yani tutup gelecekte su yasancak bu yasancak diyen kisilerin hic bi dedigine inanmiroum. He soyle diyebilir bu kisi seni sevio. Gururu da var ama sevgisi gururunu asacak nitelikte. Bu yuzden sana gelme ihtmali yuksek. Bunu derse tamam samimi yani. Ama obur turlu soyle yasican boyle yasican geciceksin o isleri ya kimse kusura bakmasn bu benm gorusumdur. O zaman sevgili falcim bi zahmet orda online fal bakacagina madem bu kadar ongoru de iyisin git loto filan oyna da hayatini kurtar benim ya da baskasinin kaderini aciklayacagina kendi kaderine bak oncelikle.

Kizlar Dennis nasil cikiyor mu dedikleri? Falsepetinde cok baktirmiyorum ama duymustum iyi diye belki denerim :)

arkadaşlar deva akşın nasıl deneyen var mı? atsam mı ona kararsız kaldım

Elfin ne yazmış buyur burdan yak! İnsallah bu kadar beklediğime stresime parama değer bir fal olur

Arkadaslar afyon karti cikio bana surekli bi aciklayabilir misinix bu kart tam olarak neyi ifade edio

Arkadaslar afyon karti cikio bana surekli bi aciklayabilir misinix bu kart tam olarak neyi ifade edio
İnternetten falan veya fallarına çıktığından bildiğim kadarıyla. Düz çıkan Afyon kartı mevcut durumun iyiye gidecepine çekilen sıkıntılar üzüntüler olsada olaylar düzelme yoluna gidecek demektir. Tersse eğer içinden çıkılmaz tekrarlayan bir üzüntü acı söz konusu.
Daha iyi bilen vardır mutlaka ama sonuç kartı veya kişi kartı olarak çıkması durumundada ayrı yorumlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…