- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Aa varmış facesi ama benim yokkiçok kötüymüş :S
elfine ulaşabileceğimiz sosyal medya hesabı vs yok mu hiç
Bende de öyle olmuştu çingene.Gecesi inanılmaz kötü rüyalar gördüm. Ne olumluydu ne olumsuzdu belirsiz birşeydi benim falım. Oladabilir olmuyada bilir Gerisi Allaha kalmış dedimişti. Galiba benimle enerjisi tutmadı bilemedim. Takma kafayı. Bana Ankarada meşur bir falcı vardı. Şey demişti 2017 senesi çok astrolojik gerileme var. Herkes kuruntu yapacak demişti. Ve yaptıgınız kuruntular fala yansıyor demişti. Doğrumudur değilmidir bilemem amavalla ben baktırdıktan sonra bir agırlık coktu 19 da uyuyakaldım. müthiş kabuslu bir rüyaydı hala toparlanamadım ki falı kotu de değildi.
valla canım benim ex erkek arkadaşım baksa bu kadar olurdu ciddiyim. Resmen haklı olduğum bir durumda beni suçladı ki şurada bir kişi bile haksız bulmaz beni emin olabilirsin. Açıkçası beni üzdü, istemeden ve bir fal yüzünden canım yandı ne yalan söyliyim.
Ilk fal baktirdigin an kafaya takiyorsun baya bende oyle oldu en son eylem tuzune baktirdigimda aslinda kotu birsey soylemedi seni seviyor ailesi istemiyor engeli asamiyor dedi aslinda bildigim bir durumdu kendisinin agzindan bi zatihi duymustum ama eylemin soylemesi icime batti uc gun etkisinden kurtulamadim hicbir fal beni bu kadar etkilememisti sonra sanemce nin uyarsiyla kendime geldim falcilarin baktigi gelecek tutar mi bilmem olumlu ya da olumsuz tek bildigim nasipte ne varsa onu yasayacagiz ve gecip gidecek hayatta mutluluklarda uzuntulerde zamanla geciyor hayat tukenmek uzerine kurulu diye bir yazi okudum bizde tuketiyoruz iste:)valla canım benim ex erkek arkadaşım baksa bu kadar olurdu ciddiyim. Resmen haklı olduğum bir durumda beni suçladı ki şurada bir kişi bile haksız bulmaz beni emin olabilirsin. Açıkçası beni üzdü, istemeden ve bir fal yüzünden canım yandı ne yalan söyliyim.
haklısın canım benim çok sağol ama biliyorsun işte hassas ruhlarız bizIlk fal baktirdigin an kafaya takiyorsun baya bende oyle oldu en son eylem tuzune baktirdigimda aslinda kotu birsey soylemedi seni seviyor ailesi istemiyor engeli asamiyor dedi aslinda bildigim bir durumdu kendisinin agzindan bi zatihi duymustum ama eylemin soylemesi icime batti uc gun etkisinden kurtulamadim hicbir fal beni bu kadar etkilememisti sonra sanemce nin uyarsiyla kendime geldim falcilarin baktigi gelecek tutar mi bilmem olumlu ya da olumsuz tek bildigim nasipte ne varsa onu yasayacagiz ve gecip gidecek hayatta mutluluklarda uzuntulerde zamanla geciyor hayat tukenmek uzerine kurulu diye bir yazi okudum bizde tuketiyoruz iste:)
Ilk fal baktirdigin an kafaya takiyorsun baya bende oyle oldu en son eylem tuzune baktirdigimda aslinda kotu birsey soylemedi seni seviyor ailesi istemiyor engeli asamiyor dedi aslinda bildigim bir durumdu kendisinin agzindan bi zatihi duymustum ama eylemin soylemesi icime batti uc gun etkisinden kurtulamadim hicbir fal beni bu kadar etkilememisti sonra sanemce nin uyarsiyla kendime geldim falcilarin baktigi gelecek tutar mi bilmem olumlu ya da olumsuz tek bildigim nasipte ne varsa onu yasayacagiz ve gecip gidecek hayatta mutluluklarda uzuntulerde zamanla geciyor hayat tukenmek uzerine kurulu diye bir yazi okudum bizde tuketiyoruz iste:)
Elfin girmiyor son zamanlarda nedense...Bir ara her gun online oluyordu.Biz bekleriz elfin acmaz elfin acar biz kaçırırız
Ben beklediğim için herhalde bendeki şans bu kadarElfin girmiyor son zamanlarda nedense...Bir ara her gun online oluyordu.
Siz meltem yıldırımın falını karşılaştırıyordunuz herkese aynı şeyi mi yazmış:) merak ettim.arkadaşlar deva akşın nasıl deneyen var mı? atsam mı ona kararsız kaldım
yo! karşılaştırdık copy paste durumu yokSiz meltem yıldırımın falını karşılaştırıyordunuz herkese aynı şeyi mi yazmış:) merak ettim.
Öyle bi yazışma okudum diye hatırlıyorum:) bir kopyala yapıştır daha kaldıramayacam malesef.yo! karşılaştırdık copy paste durumu yok
İnternetten falan veya fallarına çıktığından bildiğim kadarıyla. Düz çıkan Afyon kartı mevcut durumun iyiye gidecepine çekilen sıkıntılar üzüntüler olsada olaylar düzelme yoluna gidecek demektir. Tersse eğer içinden çıkılmaz tekrarlayan bir üzüntü acı söz konusu.Arkadaslar afyon karti cikio bana surekli bi aciklayabilir misinix bu kart tam olarak neyi ifade edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?