Binnaz Abla

ya ama insan üzülüyor. ben o kadar üzüldüğüm zaman allahtan yardım istedim.bana hayırlısını ver dedim. bu çıktı hiç beklenmedik halde. hep de şükrettim yanımdayken. ayrıldık yine onu istedim. yine allahtan yardım istedim vermedi..vermeyeceksen bu da hayırlı değilse en azından bana unuttur dedim olmadı e bari unutturmadın başkasıyla gösterme dedim anında başkasıyla konuştuğun haberini aldım..
neden yardım edilmiyor bana diye insan düşünmüyor değil.

bir de ne var ilginç olan biliyor musun? ya bununla beraberken içimden geçti hep.hiçbir zaman bu 4 yıl içinde ayrıldığım kişiyi sevdiğim gibi coşkuyla aşkla sevmedim.hep sevmek için zorladım kendimi.çoğu zaman ayrılmak bile geldi içimden hep sıktım devam ettim.çok muhakeme ettim ayrılsam çok mu üzülür çok mu dağılır nasıl üzerim onu ne kadar iyi biri diye.
ayrılmadan 2 3 hafta önce bile ayrılasım gelsi.sevmiyorum galiba dedim.evlilik muhabbetini açtı ben içimden hep bi şekilde kaçıcam ben sevemiyorum dedim.

ama ayrılınca dünyam şaştı..niye böyle oldu anlamadım..belkide benimki hırs benimki hazmedememe bilemiyorum.ama içim yanıyor ona eminim.

valla uzulme kısmına katılıyorum bende ayrılalı 1 bucuk sene olucak evden odamdan hıc cıkmıyorum hep bı mutsuzluk hep bı uzuntu ama gecıcek yanı elbet gecıcek oyle dusunuyorum bence ne olursa olsun sen genede duayı elden bırakma bugun o mutlu olur ama yarın sen oyle bı mutlu olursun kı o senın mutlulugunda bogulur bu ısler hıc bellı olmaz canım:)

hiçbir ilişkimde bunda dediğimi diyemedim.
hayatımda ilk defa bu benden daha çok seviyor dedim.ezildim hep ben onun kadar sevemiyorum dedim.
hep arkadaşlarıyla çevresiyle bir aktivite içindeydik hep kaçmak isterdim. işten çıkınca bazen pek buluşasım bile gelmezdi dizi izlemek yatmak daha cazip gelmişti.heyecanlanmıyordum yanında. son zamanlar kusurları gözüme batar olmuştu. o da çok huysuzlaşmıştı ama sevgisinden bişey eksilmemişti.

şimdi işten de ayrıldım 1.5 2 aydır falan işim de yok. canım sıkılıyor. hep aynı şeyler.belki de bir uğraş edinsem ya da yeni birileryile tanışsam atlatıcam ama olmuyor.çözümü de görüyorum.
boşluktan ona düşkünleştiğimi düşünüyorum son günlerde.kafayı yiyeceğim yoksa.sevmiyormuyum acaba diye en az 1.5 2 yıldır şüphe duyduğum ama olur diye sürüklediğim bir insan için bu kadar dağılmayı aklım almıyor başka türlü

su an bos oldugumuzda boyle bı ısımız yada bı mesgalemız olsa bu kadar dusunmeyız bence bıraz kabuguna cekılıp yanlız kalmak senı dahada guclu bı ınsan halıne getırebılır bıde bu yonden duşun:26:

aşk acısıyla gelmeyeyim daha güçlü duruma..

zaten daha biriyle tanışayım öyle 3 4 sene çıkmak falan yok direk evlilik katlanamam bu aşk acısına

aşk acısıyla gelmeyeyim daha güçlü duruma..

zaten daha biriyle tanışayım öyle 3 4 sene çıkmak falan yok direk evlilik katlanamam bu aşk acısına

palamutcum hic kendini suclama ben 6-7 yilimi bi adama verdim cocuktuk baslarda sevemesem de zamanla bu adam cok iyi diyerek ite kaka giden bi iliskiydi adam gozumun icine bakiyor evlilik hayali kuruyordu ne diyebilirdim nasil ayrilirdim sevmeye baslasam da ask eksikti ve evlenme teklifi edip uc gun sonra terk etti insan stabil bir varlik degil hep sevmesini bekleyemezdim ancak aldatmisti beni meger! felaket gunler gecirdim zaten asik degildin diyenlere hayir seviyorum diyordum kor olur badem gozlu olur ya aynen oyle olmustu ahim falan tutmadi adam beni aldattigi kizla nisanli. icim sogumadan bu en son sahis cikti karsima tam da bikmistim yalvarmistim allaha nolur artik mutlu olayim ve durust biriyle tanisayim diye... o da yarali ben de o da terkedilmis ben de zor oldu ama ilk goruste asik oldugumu hissetmistim gecenin bi vakti evin onune gelmeler yagmurlarda beklemeler ilk haftamizda yillarim seninle gecsin demeler mim olsa guvenir inanirdi ask degildi belki ama daha once hissetmedigim birseydi iste. ve o ne yapti kendi kiskancliktan benim kiyafetlerimi bile denetlerken eski iliskimi sorgularken eski sevgilisine döndü onunla nisanlandi. ben de sorgulamaya basladim kendimi bugune kadar kimseyle sesli olarak bile tartismis insan degilim eski sevgilimi sevmesem de 6 yil kirmadim hic yani ah almadim niye bunlari yasadim o zaman bilmiyorum cemalnur sargut diyor ya biri seni uzunce sukret hatta hamd olsun de rabbinin sana en yakin oldugu andir aslinda haksiz yere kirildigin an. benim ahim tutmuyor belki de ah etmiyorum bilemiyorum nisani duyunca tebrik ederim allah mutlu etsin diyecek kadar da salagim! suclama sen de kendini kotu seyler yasamak icin illa baskasini uzmek gerekmiyor!

Niko dört yıl kadar önce,Can'da üç yıl falan gibi.Vallahi bana ikisininde dediği çıkmadı.Bu falcılar bu kadar övgüyü nerden topluyor bilmiyorum.Yinede canım karar senin.Bana çıkmadı sanada çıkmayacak diye bişey yok.

ya alcanzar 12 mılyonluk sehırde hakkaten yokmu adam gıbı bı falcı ya?
Tolinim elimin uzandığı herkese baktırdım,sırası geldi,Yalova,Edirne vs.şehir dışınada sıçradım.Yok be yavrum,galiba gerçekten yok.Diyorum Romanya'ya gitmek gerek.

Karma yasası.Spirütüel kitapların bi bölümünde mutlaka bu konuya yer ayrılır. Başkasına bilerek yada bilmeyerek yaptığımız bir haksîzlığın üzerine kendi karma borcumuzu yaratıyoruz.Ve bu haksîzlığın cezasını yada üzüntüsünü çekmeden borcumuzu ödeyemiyoruz.Günümüzde bunun dùzelmesi ,kişinin borcunu ödeyip yoluna geçmişten kalan izlerden kurtlularak devamı için çalışmalar var.Geçmişi şifalandırma yani Regresyon.Bende meditasyon cd si var bunun denedim bir kez.Bu işi profesyonel yapanlar sağlam ücret alıyorlar.Tabi buna inanmak yada inanmamak gibi bi durumda sòz konusu,çok fazla farklı fikire açık bir konu bence.

Kızlar Clairdolune falalem bünyesinde bugün yok.Ben şikayetimi bildirmiştim,olmaması gerektiğinide yazdım,şimdi kredimi iade etmeseler bile içim rahat,verdiğim ücret böyle yerini buldu.İnsanların parasını alın terini zerre katmadan ,vicdanen rahatça alabilen birini ,en azından birini temizlemeye bi nebzede olsa katkım olduğu için içim çook rahat.Reiki'de arızasını halledemedi yahu,dünden beri onu bekliyorum.

şimdi tellweyi açtım. bu sefer orda gördüm bu yazdığınız falcıyı arkadaşlar bilginiz olsun.

Mail attım ama daha geri dönüş yapan yok..binnaz ablanın işte hemen cevap verme yönünü seviyorum..Onların bile siteden ayırmaya karar verdiği bir insanın bu kararı almalarında katkısı olan bizlere geri iade etmeleri ŞART..

Son düzenleme:

Ay senin icin onemli olan dönsün de mutlu ol canim bnm.

:)))) ellerine saglik sekerim

şimdi tellweyi açtım. bu sefer orda gördüm bu yazdığınız falcıyı arkadaşlar bilginiz olsun.

ah kizlar o berbattir!! ben ona baktirmistim buradan da soylemistim sanirim, ne zaman falaleme gecmis!!berbat otesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…