Sonuc kartı olarak çıkarsa duz veya ters olmasina gore olumlu olumsuz sonuclarin ortaya çıkması kisi kartı olarak da zevk ve sefaya düşkün günübirlik iliskiler yasayan kisileri anlatiyo sanırımİnternetten falan veya fallarına çıktığından bildiğim kadarıyla. Düz çıkan Afyon kartı mevcut durumun iyiye gidecepine çekilen sıkıntılar üzüntüler olsada olaylar düzelme yoluna gidecek demektir. Tersse eğer içinden çıkılmaz tekrarlayan bir üzüntü acı söz konusu.
Daha iyi bilen vardır mutlaka ama sonuç kartı veya kişi kartı olarak çıkması durumundada ayrı yorumlanıyor.
Arkadaslar afyon karti cikio bana surekli bi aciklayabilir misinix bu kart tam olarak neyi ifade edi
adeen05Yeni ÜyeÜye
.com da Eftelya ve akın çok iyi kızlar mutlaka denemelisiniz bir tanede piskolog varmış Noyan sama da oradaymis
nedense bu öneriye benim de böyle bir şey yazasım geldiydiKesinlikle katılıyorum , yeni falcı sitemiz var, Kadınlar kulübü fal sitesi ;Ah kardeş orada bir falcı var nickte elimaşalıinanılmaz hisleri var ne dediyse yaşadım adamı dövüyor ama olsun şiddetle tavsiye ederim bakım ücreti 100 tl çok ucuz sudan ucuz
nedense bu öneriye benim de böyle bir şey yazasım geldiydi
@gelpisipisipisii biz de bir site falan mı açsak? Nedense falla ilgileniyoruz diye reklamcılar bizi hafife alıyor. ne dersin?
biz bu işi ticarete dökelim. reklamı da burdan yaptık mı? hatta herkesi burdan stalklarız. zaten fal baktıran kişi ne anlasın reklam yaptığımızı dimi yani? acaba adeni de mi katsakCidden öyle bir şey yapsak , buradan bazı üyelerin fal bakımı 10 numara 5 yıldızKöşeyi döneriz zaten bizde fal baktıra baktıra falcı olduk
geysuya muhakkak baktır :) birde araştırırsan iyi olur orada paslaşan falcılar var diye biliyorum.tellwe den hep uzak duruyordum ama fena degilmis korktugum kadar yok :) Son kisminda 3 soru hakkin var cok iyi bence akilda takilanlari chatlesiyor gibi sorabiliyorsun. Banu Yilmaz'i sevdim yalniz kadinda hisler var 3 soruma da cevap vermis. Orada baska onereceginiz var mi? Yesil cingene cok konusuluyor ama ya cok seviliyor ya hic sevilmiyor galiba pek arasi yok.
ben aslinda tellwe de cok eskiden uye olmustum sirf Geysu'ya baktirmak icin ama cok oluyor unutmusum, ondan sonra kapatmistim sevmemistim tellwe'yi. Soru cevap kisminin boyle oldugunu bilmiyordum sevdim chat gibi olmasini. Geysu bana gelecek bir iki sey soylemisti ama cikmamisti soyledikleri anda da fena degildi hatta herkes neden bu kadar onerdi dedigimi hatirliyorum. Bu ara fal baktirma havamdayim onun icin bir iki orada tekrar deneyeyim dedim cok baktirmam herhalde bir de yesilcingene'ye attim biraz once dayanamayip. Bu son olsun 1 ay sonra da Elfin'e kismetse baktirmayi dusunuyorum bundan sonra da tek tuk atarim artik. Binnaz'daki falcilardan daha iyi Tellwedeki bazi falcilar bence en azindan fal krizine bire bir. Bakalim yesilcingene anlatildigi kadar var mi meraktayim.geysuya muhakkak baktır :) birde araştırırsan iyi olur orada paslaşan falcılar var diye biliyorum.
ben aslinda tellwe de cok eskiden uye olmustum sirf Geysu'ya baktirmak icin ama cok oluyor unutmusum, ondan sonra kapatmistim sevmemistim tellwe'yi. Soru cevap kisminin boyle oldugunu bilmiyordum sevdim chat gibi olmasini. Geysu bana gelecek bir iki sey soylemisti ama cikmamisti soyledikleri anda da fena degildi hatta herkes neden bu kadar onerdi dedigimi hatirliyorum. Bu ara fal baktirma havamdayim onun icin bir iki orada tekrar deneyeyim dedim cok baktirmam herhalde bir de yesilcingene'ye attim biraz once dayanamayip. Bu son olsun 1 ay sonra da Elfin'e kismetse baktirmayi dusunuyorum bundan sonra da tek tuk atarim artik. Binnaz'daki falcilardan daha iyi Tellwedeki bazi falcilar bence en azindan fal krizine bire bir. Bakalim yesilcingene anlatildigi kadar var mi meraktayim.
Ben de cok tereddut ettim atarken nedense ama bakalim ne diyecek.selam , yeşil çingeneden alacağın yorumu merakla bekliyorum bende telwe den hiç baktırmadım hep geri kapattım siteyi yorumuna göre deneyebilirim merakediyorum yeşilçingeneyi :)
Ben de cok tereddut ettim atarken nedense ama bakalim ne diyecek.
Ilkay Gur'un fali cikan var mi? :)) Bana hic bir sey bilememisti de.İlkay gür un fali cikmayan var mı ?
Bana daha bakmamış bekliyorum :) banu yılmaz iyiydi tellwe de bana bilmişbende de çingene iyi değildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?