Binnaz Abla

arkadaşlar baktiran varsa eğer çağrı bilgin mi yada asenat mı ikisinden birine baktirmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz yorum yaparsanız sevinirim

arkadaşlar baktiran varsa eğer çağrı bilgin mi yada asenat mı ikisinden birine baktirmak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz yorum yaparsanız sevinirim
Ben Asenat’a baktırmıştım geçen sene anda iyiydi o kötü bkmıyor. Gelecek çok söylememişti biraz belirsizdi bir söylediği dediği şekilde olmadı ama.. ben aslında Şevdar’ı merak ediyorum orda denedin mi? O da 100 puan ve sanki yorumlardan anladığım kadarıyla iyi.

hayırlısı bakalım. ben çingeneden sonra cok agır hissettim. zaten burda da yazdım.
Ben de tereddüt ettim baktırmakta ama hem listemdeydi merak ediyordum hem de çok havamdaydım o yüzden attım gitti. Tellwe de ondan sonra bir daha baktırmayı düşünmüyorum ama.

ben sevdim şevdarı cok aklı basında ve guzel bakıyor. bende iyiydi yani.

ben sevdim şevdarı cok aklı basında ve guzel bakıyor. bende iyiydi yani.
yok baktirmadim bir elfine baktirdim öyle pahalı bakan hiç bişey çıkmadı dediği. birde geçen hafta kahve nehir e baktirdim bilmiyorum güzel tarif etmiş durumu çıkar mı bişey diyemiycem

Şevdar’a da kesin atarım listeme girdi ama 2 ay sonra artık çünkü ayda bir kota verdim kendime yüksek ücretli falcılar için :)
şevdarın şu huyunu seviyorum mesela telefon falındaysa lütfen açıklamayın ben anlatayım der. guveni iyidir ve ne biliyim seviyorum ben onu. :)

yok baktirmadim bir elfine baktirdim öyle pahalı bakan hiç bişey çıkmadı dediği. birde geçen hafta kahve nehir e baktirdim bilmiyorum güzel tarif etmiş durumu çıkar mı bişey diyemiycem
Nehir ateşoğlu’na atmıştım ben 2 sene önce kadar hatta,geçen gün yine dinledim hiç bilememiş. Ne söylediyse alakasız benle.

Nehir ateşoğlu’na atmıştım ben 2 sene önce kadar hatta,geçen gün yine dinledim hiç bilememiş. Ne söylediyse alakasız benle.
bende ilk defa yorum aldım yakın gelecek olacak durumu söylemiş çıkar çıkmaz hiç fikrim yok gerçi binnaz da baktirıp da bana çıkan kimse olmadı ya

Çagri bilgine gecen sene baktrmstm geleckte dedklernn hicbri cikmadi iki kere baktm

bende ilk defa yorum aldım yakın gelecek olacak durumu söylemiş çıkar çıkmaz hiç fikrim yok gerçi binnaz da baktirıp da bana çıkan kimse olmadı ya
Aynen binnazda bana anda eh gelecekte eh bir iki şey bilen oldu orada. Elfin’e 3 fal attım üçünde de yakın gelecek ve an birebir çıktı uzak gelecek için söylediklerine daha aylar var ama ben onun tarzını seviyorum favori falcım O. gerçi çok söyledim burda biliyorsunuz artık:))

çağrı bilgin idare eder bir yorumcu ama o fiyat asla verilmemeli diye düşünüyorum ..
şevdar dan bi kaç defa yorum aldım kendine güvenli öngörüleri sağlam elfin mi şevdar mı diyince elfinde karar kılıyorum vade konusunda elfin daha net şevdar vade vermiyor :)
nehir ateşoğlundan geçen gün yorum aldım açıkçası fal olumlu fakat beni tatmin etmedi..

Kızlar biraz önce , Önceden gönderdiğim fallara baktım. Bir yolun var , sema , aylin fama 1,5 yıl önce aylin ve semaya fal atmışım katina yollamışsım , ben bile unuttum falları şimdi okudum 1 gr çıkmamış, kart yorumları felaket En son bu yıl eylül ayında famaya katina baktırmıştım , onun katina yorumlaması iğrenç olmuş kartların kombine şeklini bile yan yana getirip iki nokta atışı yapamamış. İnanın bunların hiç biri falcı değil! Şaka gibiler Patlayan falları paylaşmama az kaldı olan bizim paralara olmuş...

Yesilcingene falim gelmis canim, bekledigim gibi cikmadi acikcasi :) Bariz bazi seyleri gorememis sanki daha cok burc ve dogum tarihinden analize gitmis ama karakter analizi dogru karsi tarafi kotu anlatmamis. Cok bayilmadim , istersen tellwe'de banu yilmaz'a baktir yesilcingene yerine o kadindaki hisler bence daha kuvvetli, az ve oz bakmis sorularima da tek tek cevap vermis, hem de katinasi 10 tl. Oyle pembeci de degil olumsuz soyldikleiri de var

Yesilcingeneye net soru sormustum 2-3 tane hepsine olabilir iste 6 vadeye olabilir ama once 3 vadeye kadar bir gelisme yasanmazsa hic de olmayabilir gibi bir seyler soylemis.. eeee yani olacak mi? Soru kismina basa basa tekrar sordum bakalim ne diyecek :) Ben de boyle belirsiz bakinca ic hoslanmiyorum ya cikmasa da emin soylemeleri lazim o zaman yorumun anlami kalmiyor.

bana da 6 vade dediydi

valla ben karakter anlatımı sevmiyorum dediğim gibi oladabilir olmayadabilir yorumundan da hoşlanmıyorum benim acımdan vasattı. en azından böyle bekleniyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…