Binnaz Abla

Gel artık elfin gel yaa davul zurna çaldırcamda valla su kadına fal baktırıyım yeterkii

Kızlar çıkan fal haberim var. Efsun Aksoya fal atmıştım. Bi is yerinin işe alım sinavina girmistim. Onun icin fal baktirmistim. 1 hafta once falan. Bana buranin olumsuz oldugunu bugün yarın olumsuz bir haber gelicegini soylemisti. Fal baktirdigim aksami olumsuz mesaj geldi sirketten. Ben pek dikkate almadim salladı tuttu heralde dedim.is icin kasim ayinin sonu aralık başı bir bayan aile yakininizin araciligiyla d e m harfli bir bayanla gorusmeye gidiceksin dedi ve burda ise basliyacaksin dedi. Bu gun bir aile yakinimiz beni aradi hic ummadigim biri ve Çiğdem isimli bir bayana yonlendirdi. Cuma günü görüşmeye gidicem. Sonra fal aklıma geldi hemen yaziyim dedim. Birde aşk icin 15 araliga kadar bi vade vermisti bakalım olursa yazarim burdan

Allah gonlune gore versin. Iyi haberlerini alalim.
Ne faliydi attigin?

Allah gonlune gore versin. Iyi haberlerini alalim.
Ne faliydi attigin?
Kahve falı atmıştım. Üyeliğimi kapatmak için girmiştim. 15 Kasım doğum günümdü. Hediye kredi vermiş site. Öylesine attığım birşeydi.Pekte begenmemiştim biraz kısa geldi diye . Bu gün kadınla konuştum sonra kafama dank etti :) Bakalım alınıcakmıyım işe :) İnşallah dediği gibi olurda alınırım işe.

çok sevindim. umarım devamı gelir

çok sevindim. umarım devamı gelir
Süper ya daha ne bilsin bayağı bilmiş. Kısa vadede olacakları bilebiliyorlar bazen. Umarım dediği gibi hayırlısı ise olumlu cevap gelir. Ben Efsun’a hiç atmamışım kredim birikirse ben de denerim bir gün aklımda olsun.

ben efsuna fal atmistim masallardaki gibi pespembe mutlu bir fal tabiki çıkmadı keşke ciksaydi çıkan arkadaslara sevindim

çok teşekkür ederim canım.. o zaman hiç denemeyeyim ben karakter analizi istemem kendim zaten yaparım analizi banu yılmaz'a bi bakayım o zaman fal krizim tuttuğunda :)

hadi hayırlısı inşallah çok güzel bir haber..

Çikmasina sevindim olumlu hersey cikar umarim ben tam uc kez baktrdm efsuna ilk ikisi tuttu son falimda kasimn 18 ne tarih vermsti ilk iki falim ciktgi icin bunu da umutla bekliyordum ama suan bir gelisme yok kisa bakar efsun ama samimidir laflari suslemez

M Mavi dus33 Ben ilk 2016 da baktırmıştım çıkmamıştı. Şimdide kredi boşa gitmedin diye öylesine baktırdımki Bana şimdiye kadar kimsenin falı ucundan kıyısından bile çıkmamıştır. Bu gün bi anda kadınla konuştuktan sonra aklıma geldi :) İnşallah falımdaki Herşey çıkarda aylar sonra yüzüm bi nebze olsun güler :)

Insallah canim umarim bekledigin diger konuda gerceklesir. Bende ilk falindan beri israrla dedigi birsey var olaylar olumsza gitti ama o dedginden hic vazgecmedi bakalim olursa bende paylasrim insallh canim

merhaba :) hem Elfin hem Asenat'a baktiran arkadaşlar hangisi cikti size? bana ikisi farkli konustular gelecek icin ama su anki durumda Elfin daha iyi diyebilirim.
Sorunun sartlari cok agir :)
Ikisini birden yakalayip yorum alabilen kac kisi var merak ettim :)
Elfin bende iyiydi, dedigi surecteyim. Vadesi var daha. Ama yakaladim sayilmaz, ben attigimda her gun giriyordu, bu kadar populer ve pahali degildi.

merhaba :) hem Elfin hem Asenat'a baktiran arkadaşlar hangisi cikti size? bana ikisi farkli konustular gelecek icin ama su anki durumda Elfin daha iyi diyebilirim.
ben nisan da asenata baktirmistim, akrep burcu bi erkekle tanisacakmisim falan filan dedi, o cocugu hala bekliyorum gelmedi.
elfinin kisa vadede bahsettigi seyleri yasadim sonuc icin ilk falinda kasim demisti simdi aralik dedi

Sorunun sartlari cok agir :)
Ikisini birden yakalayip yorum alabilen kac kisi var merak ettim :)
Elfin bende iyiydi, dedigi surecteyim. Vadesi var daha. Ama yakaladim sayilmaz, ben attigimda her gun giriyordu, bu kadar populer ve pahali degildi.

Asenat'i cok sansina yakaladim. oylesine sayfayi yeniledim ve fal baktir cikti :) fal alimi yaptiktan sonra 10 dk da bir yenilenince yakalaniyor galiba. telefonda bakiyor ve 10 dakika da bitiyor. Telefonda olunca cok birsey de anlamadim acikcasi :)

ben nisan da asenata baktirmistim, akrep burcu bi erkekle tanisacakmisim falan filan dedi, o cocugu hala bekliyorum gelmedi.
elfinin kisa vadede bahsettigi seyleri yasadim sonuc icin ilk falinda kasim demisti simdi aralik dedi

bana da baska bir burc soyledi ondan sordum. simdiye kadar boyle diyen olmadi o nedenle.merak ettim. boyle burc veriyorla beklenti icine gidiyorum sonra istemeyecegim birisi cikiyor :))
kisa vadede Elfin iyi bana vadesi henuz dolmadi. Asenat ayni soru da daha uzun verdi ama kendi genis tuttugunu soyledi. sonuc nasil olur bilmem ama sure uzamasin :)) kisalsin amin:)) hem de cok kisalsin goz acip kapayincaya kadar gerceklessin :)) belki yarin belki yarindan da yakin olsun amin

evet bende belki burcu tutturamadi diye birisiyle tanisinca tekrar yakaladim, burc bilgilerini verdigim icin tekrar olumlu konusup akrep burcu diye tutturdu. Hayirlisi olsun bakalim :) akrep burc bey daha hayirliysa burda bekliyorum

Merhaba,elfin demet’e bir kere asenat’a iki kere baktırdım.Elfin kasımda biriyle tanışacağımı ve ilişki yaşayacağımı söylemişti kasım son gün bugün :) Minimum 6 ay sonra iletişime geçer dediği adam da bir iki hafta sonra yazmıştı sonuç olumsuz gerçi.Asenat’a geçen yıl baktırdığımda tarih vermemişti fakat tutarlıydı en son 2 gün önce baktırdım anı çok iyi anlattı aralık ayı için de vade verdi.Enerji meselesi tabiki fakat Asenat bende daha tutarlıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…