Binnaz Abla

Test hesabı çıkmış arkadaşlar ya da ben yeni farkettim nedir bilgisi olan?

Telefonla mi baktirdin Asenat'a? Fal tamamlandi mi sure bitmeden?
Bir de gecen yil baktigi fal cikmis mi sayiliyor? Cok soru sordum kusura bakma.

Telefonla mi baktirdin Asenat'a? Fal tamamlandi mi sure bitmeden?
Bir de gecen yil baktigi fal cikmis mi sayiliyor? Cok soru sordum kusura bakma.
Telefonla baktırdım süreyi iyi kullanmak gerekiyor yaklaşık 11 dk baktı son 1 dk kala süreniz bitecek diye uyarı alıyorsunuz.Benim yaşadığım durumları güzel özetlediği için süre bana yetmedi diyebilirim akıcı anlattı nasıl bitti anlayamadım :) Geçen yıl baktırdığımda yaşadığım bir durum vardı onu anlatıp böyle bişi yaşarsan inanma gerçek değil o dedi.Ben anlattığı durumu o yorumlamadan yaşamıştım ama gerçek olup olmadığını bilmiyordum çıktı denir mi bilemiyorum çünkü falı silmişim ve gerisini hatırlamıyorum.Bu olay aklımda kaldığı için tekrar baktırmak istedim,anda ve geçmişte iyiydi.

Peki konusma kaydoluyor mu sistemde?

Kızlar az önce internetten öylesine bi katina baktırdım benim kartlarımın hepsinin aynı yönde karşı tarafın kartlarinin hepsinin ayni yönde kartlar çıkması ve benim çıkan kartlardan yorum yapabilmem biz bu işi aştık diyorum forumca sizce?

Demin gördüm Efsun yıldız 100 tl olmuş.ben mart ayında fal atmışım ozamanlar puanı düşüktü lakin hiçbirşey çıkmamış falında.merak edip falını okudum.sadece kişilik analizimi yapmış biraz o kısımlar doğru.buda zaten herkeste olabilecek nitelikte.hani çok özel analizler değil.

Aynen canim katiliyorum karaca duran lena cagri bilgin selma aydin muge aydin kemal devrim ceren ezgi defne tanrikulu bunlar hatrladklarim ve hicbir dedikleri cikmadi fiyatlari ise suan ucuyor saskinim

Hangi sitede baktiyorsun canim bende denemek istiyorum merak ettim ben internetden katina fali diye giriyorum ama sadece 3 kart sectiriyor

Canım peki Engin gümüş yada Baran umuta baktırdın mı?

Hangi sitede baktiyorsun canim bende denemek istiyorum merak ettim ben internetden katina fali diye giriyorum ama sadece 3 kart sectiriyor
Tarotfalim.net diye rastgele denk geldim canim ciddi bir fal degil öylesine kartlari aciyo anlamlari var yani öyle yorumlama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…