- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Telefonla mi baktirdin Asenat'a? Fal tamamlandi mi sure bitmeden?Merhaba,elfin demet’e bir kere asenat’a iki kere baktırdım.Elfin kasımda biriyle tanışacağımı ve ilişki yaşayacağımı söylemişti kasım son gün bugün :) Minimum 6 ay sonra iletişime geçer dediği adam da bir iki hafta sonra yazmıştı sonuç olumsuz gerçi.Asenat’a geçen yıl baktırdığımda tarih vermemişti fakat tutarlıydı en son 2 gün önce baktırdım anı çok iyi anlattı aralık ayı için de vade verdi.Enerji meselesi tabiki fakat Asenat bende daha tutarlıydı.
Telefonla baktırdım süreyi iyi kullanmak gerekiyor yaklaşık 11 dk baktı son 1 dk kala süreniz bitecek diye uyarı alıyorsunuz.Benim yaşadığım durumları güzel özetlediği için süre bana yetmedi diyebilirim akıcı anlattı nasıl bitti anlayamadım :) Geçen yıl baktırdığımda yaşadığım bir durum vardı onu anlatıp böyle bişi yaşarsan inanma gerçek değil o dedi.Ben anlattığı durumu o yorumlamadan yaşamıştım ama gerçek olup olmadığını bilmiyordum çıktı denir mi bilemiyorum çünkü falı silmişim ve gerisini hatırlamıyorum.Bu olay aklımda kaldığı için tekrar baktırmak istedim,anda ve geçmişte iyiydi.Telefonla mi baktirdin Asenat'a? Fal tamamlandi mi sure bitmeden?
Bir de gecen yil baktigi fal cikmis mi sayiliyor? Cok soru sordum kusura bakma.
Peki konusma kaydoluyor mu sistemde?Telefonla baktırdım süreyi iyi kullanmak gerekiyor yaklaşık 11 dk baktı son 1 dk kala süreniz bitecek diye uyarı alıyorsunuz.Benim yaşadığım durumları güzel özetlediği için süre bana yetmedi diyebilirim akıcı anlattı nasıl bitti anlayamadım :) Geçen yıl baktırdığımda yaşadığım bir durum vardı onu anlatıp böyle bişi yaşarsan inanma gerçek değil o dedi.Ben anlattığı durumu o yorumlamadan yaşamıştım ama gerçek olup olmadığını bilmiyordum çıktı denir mi bilemiyorum çünkü falı silmişim ve gerisini hatırlamıyorum.Bu olay aklımda kaldığı için tekrar baktırmak istedim,anda ve geçmişte iyiydi.
Oluyor ama soru soramıyorsunuz sonradan yazılı olarak.Peki konusma kaydoluyor mu sistemde?
Anladim. Cok tesekkurler.Oluyor ama soru soramıyorsunuz sonradan yazılı olarak.
Rica ederim anlık olarak beğendim analizleri iyiydi aralık ayında göreceğiz neler olacak :)Anladim. Cok tesekkurler.
Olacak. Olacak. Guzel gunler gorecegiz :))Rica ederim anlık olarak beğendim analizleri iyiydi aralık ayında göreceğiz neler olacak :)
Aynen canim katiliyorum karaca duran lena cagri bilgin selma aydin muge aydin kemal devrim ceren ezgi defne tanrikulu bunlar hatrladklarim ve hicbir dedikleri cikmadi fiyatlari ise suan ucuyor saskinimMeral Saydam,Eylül Acar,Fahriye IşıksaçanKaraca Duman,Mert Göktürk,Lena Koval bunlarda yüksek puanlı yorumcular zamanında herbirini üç-dörtkez en az denemişimdir ve inanın hiçbir falları ufakta olsa çıkmadı.lütfen uzak durun para tuzağı hepsi demedi demeyin.
Hangi sitede baktiyorsun canim bende denemek istiyorum merak ettim ben internetden katina fali diye giriyorum ama sadece 3 kart sectiriyorKızlar az önce internetten öylesine bi katina baktırdım benim kartlarımın hepsinin aynı yönde karşı tarafın kartlarinin hepsinin ayni yönde kartlar çıkması ve benim çıkan kartlardan yorum yapabilmem biz bu işi aştık diyorum forumca sizce?
Canım peki Engin gümüş yada Baran umuta baktırdın mı?Demin gördüm Efsun yıldız 100 tl olmuş.ben mart ayında fal atmışım ozamanlar puanı düşüktü lakin hiçbirşey çıkmamış falında.merak edip falını okudum.sadece kişilik analizimi yapmış biraz o kısımlar doğru.buda zaten herkeste olabilecek nitelikte.hani çok özel analizler değil.
Yok canım bunlara baktırmafım.Ufuk kutluk,Cinan İlhan, Güven Cihan çoban gibi isimlere baktırdım.hepsi çok kötü.özellikle bayları Binnazda bayanlara göre daha berbat.Canım peki Engin gümüş yada Baran umuta baktırdın mı?
Bende erkek falcıları merak ediyordum canım teşekkür ederim cevap için :)Yok canım bunlara baktırmafım.Ufuk kutluk,Cinan İlhan, Güven Cihan çoban gibi isimlere baktırdım.hepsi çok kötü.özellikle bayları Binnazda bayanlara göre daha berbat.
Tarotfalim.net diye rastgele denk geldim canim ciddi bir fal degil öylesine kartlari aciyo anlamlari var yani öyle yorumlama yokHangi sitede baktiyorsun canim bende denemek istiyorum merak ettim ben internetden katina fali diye giriyorum ama sadece 3 kart sectiriyor
Tesekkur ederim canim bende bir deneyeyim:)Tarotfalim.net diye rastgele denk geldim canim ciddi bir fal degil öylesine kartlari aciyo anlamlari var yani öyle yorumlama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?