Binnaz Abla

Elfin facesini kapatmis kimse ulaşamasın diye heralde... çözemedim bu kadını

Bende bu ara baya fala sardım en çok tellwede baktırdım.
Biz eski erkek arkadaşımla uzak şehirlerdeyiz ve bunu sadece falalem rezzan söyledi. En çok ona şaşırdım ve falı gerçekten tutarlıydı. Hatta ben bilet aldım yanına gitmek için bunu da bi tek rezzan söyledi senin onunla tesadüf olmayan bi görüşmen olacak sen bilerek onunla karşılaşacaksın dedi.
Onun dışında tellwe de geleceğinşifresi ve black pearlı beğendim tutarlıydı yorumları anı iyi yorumladılar pembe bi tabloda yoktu. Bu ilişkinin daha bitmediğini söyledi 2side.
Nakta geri dönüş olacagını fakat onunla mutlu olamayacagımı söyledı onunda anı analızlerı iyiydi.

binnaz da 30 tl kredim var kime baktirim tavsiye edersiniz kullanım bari hediye verdiler

İçinden gelmiyorsa baktırma her şeyde vardır bir hayır , belki benim kadar beğenmicektin yorumunu
Enerjim dustukten sonra o falciya antipatim olustuktan sonra ne anlami var zaten parama yazik oldu bide demis bi seansta olumluysa obr seansta olumsuz da olabilir resmen yer yapmis olumlu konusup olumsuz olursa venden degil kartlarin enerjisinden diycekti heralde bilmiyorum baktirmiycam karar verdim mesajlara ertesi gun donuyomus o anin enerjisiyle baktigi falin mesajina ertesi gun nasil donuyo o da merak konusu

Bi sn lik çevrim içi oldu. Dediğiniz gibi sayfa yenile yenile saniyelik çevrim içi anında meşgule düştü. Öteki türlü hayatta yakalanmak bildirim gelmesini beklerken. Ben yakaladım. fal gelir gelmez hemen yorum yapıcam buraya. Bu da son falım içimde kalmayacak :) darısı elfin bekleyenlerin başına inşallah

Dennisin falı bende patladı gibi erken konuşmak istemiyorum fakat kasım sonu aralık sonu demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…