Ikisine de baktirdim baran umut cok iyiydi falina daha zaman var..Bende erkek falcıları merak ediyordum canım teşekkür ederim cevap için :)
baran umutu ben çok beğenmiştim. ben de nokta atışı yapmıştı. Vadesi çıkarsa da yazarım.Ikisine de baktirdim baran umut cok iyiydi falina daha zaman var..
Kızlar son kez fikrinizi alayim elfin mi sevdar mı?
Şevdarı denemedim ama Elfin iyidirKızlar son kez fikrinizi alayim elfin mi sevdar mı?
Elfini yakalamak sayısal loto tutturmak kadar zorSanırım ömür boyu elfini yakalayamiycam
Şevdara baktircam gibiElfini yakalamak sayısal loto tutturmak kadar zor
Off valla yapim geregi zaten sabirsizim paramla rezil olamiycam yakalarsam yakalarim yakalayamazsam sevdara atcamElfin sesli fala dönmüş gerçekten imkansız yakalayan arkadaşları tebrik ediyorum canı gönülden :)
Sanırım ömür boyu elfini yakalayamiycam
Maya gibi alttan alttan musteri aliyo buda heralde daha cevrimici olmadi 1 musterisi vardi 2 olmus bu saatten sonra baktirmasamda olur enerjim düştüSayfası açık olsun elfinin, sürekli yenile o şekilde yakalarsın.
Maya gibi alttan alttan musteri aliyo buda heralde daha cevrimici olmadi 1 musterisi vardi 2 olmus bu saatten sonra baktirmasamda olur enerjim düştü
Enerjim dustukten sonra o falciya antipatim olustuktan sonra ne anlami var zaten parama yazik oldu bide demis bi seansta olumluysa obr seansta olumsuz da olabilir resmen yer yapmis olumlu konusup olumsuz olursa venden degil kartlarin enerjisinden diycekti heralde bilmiyorum baktirmiycam karar verdim mesajlara ertesi gun donuyomus o anin enerjisiyle baktigi falin mesajina ertesi gun nasil donuyo o da merak konusuİçinden gelmiyorsa baktırma her şeyde vardır bir hayır , belki benim kadar beğenmicektin yorumunu
Enerjim dustukten sonra o falciya antipatim olustuktan sonra ne anlami var zaten parama yazik oldu bide demis bi seansta olumluysa obr seansta olumsuz da olabilir resmen yer yapmis olumlu konusup olumsuz olursa venden degil kartlarin enerjisinden diycekti heralde bilmiyorum baktirmiycam karar verdim mesajlara ertesi gun donuyomus o anin enerjisiyle baktigi falin mesajina ertesi gun nasil donuyo o da merak konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?