Binnaz Abla

Yok yok sayfayida yenilesen hep mesgul gözüküyor

Şevdara baktircam gibi
Şevdara baktıranlar memnunmu ki? araştırdınmı canım sonra paran çöpe gitmesin.neyse baktırısan yorumunu bekliyorum. Elfinin gene falları çıkıyor hani bunu biliyoruz tabi yüzde yüz hiçbir falcıdan sonuç beklemek doğru değil sonuçta ne diyoruz geleceği Allah'tan başkası bilemez.ama ucundan kıyısından sezgileriyle tutturabiliyorsa ne ala.

@gelpisipisipisii :) of deme olumlsuza çekme lütfen kendini .. dennis bende tutarlı ilerliyor onun dediği bi kaç şeyi yaşadım elfinle falı neredeyse aynı bana ikisininde öngörülerini yaşıyorum vadeye çok takılma çünkü vade konusu karşı tarafında etkilediği birşey ..

Valla memnun olan var ama bu forumda benim begendigim falcinin begenilmedigini gordum kisiden kisiye degisiyo ben hicbir falciyi kotu diye nitelendiremem o anlik enerjisi tutarsa tutar tutmazsa sansima ama gerçekten elfini beklemekten basim agridi son kez boyle pahali ucrette bi fal baktirmis olcam sonra kapatiyorum bu fal mevzusunu

şevdardan ben bi kaç sefer yorum aldım evet öngörüleri iyi binnazdaki bir çok yorumcudan çok üstte lakin vade vermiyor o , elfin daha net vade veriyor.. ben elfini tercih ediyorum..

şevdara ben baktırdım canım topikte de yazdım. pişman olmadığım bir faldı. enerjisi ve kendisi iyi.

Bu aralar dennis çok aklımda kasım sonu demişti ne gelen var ne giden Bekleyiş ve odaklanmak insanı yoruyor , ara ara böyle tetikleniyorum Elfin gördüğüm en iyi falcı , çok ön yargım vardı fakat kadının hakkını yemiyim. Zaman hemen aksa şu fal kaosundan kurtulsak acaba kurtulur muyuz ki

dennis bende de patladı

hayatımızda uğraşacağımız mutlu olaylar olsa muhtemelen fal gereksinimi duymayız umarım en kısa sürede o sürece geçeriz ..

Elfine 3-4 kez fal baktırdım her falında muhakkak dediklerinden yaşadığım oldu, sadece kart yorumcusu değil ,son falı beklemede karşı tarafı teyit edemediğim için çıktı çıkmadı diyemiyorum ama fal da kasım ayında bişeyler görüp anlayacağımı söylemişti öyle bişey olmadı bu durumda üzülerek çıkmadı diyorum. Sanırım bi falcıya çok gitmemeli ya da fala inanıp beklememeli diğer fallarında yok canım olmaz dediğim esas konuyla ilgili şeyler olmuştu şimdi olacak diye beklerken olmuyor.

İnşallah kurtuluruz canım inşallah diyorum

Kesinlikle sana katılıyorum.beklentiye girmemek lazım girince olmuyor malesef yada zaman öteleniyor

Elfinden falım geldi ama çok iyi değildi çok üzüldüm
Birde çok uzun bir vade verdi. Mart ayı belki öncesinde iletişim olur dedi.
Birde aklıma bir konu takıldı. Bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi çok mutsuz ve sinirli olduğum birgün seçtiğim kartlar hep ters çıktı. Ruh halim yüzünden olabilir mi yoksa önemli değil mi. Çünkü benim enerjimle seçilen kartlar karşı tarafın kartlarını da kötü etkiledi.

Olumsuz muydu elfin sende

katinada kesinlikle senin ruh halin çok önemli enerjin düşükken baktırdığında hep yanıltıyor ..

Olumsuz muydu elfin sende

Evet aslında beklediğin kişi döner ama olmaz dedi. İlişkideki temel problemi çok yanlış yorumladı. Hayatta önceliği sen değilsin sana vakit ayırmaması dedi.Halbukş öyle bir mevzu değşl aramızdaki. Bütün falı bana zaman ayırmaması ve başka öncelikleri üzerinden bu sorunun hep tektsrlayacağını belirterek devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…