- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Dennis kimDennisin falı bende patladı gibi erken konuşmak istemiyorum fakat kasım sonu aralık sonu demişti
Dennis kim
Ben onu demedimki sevdara baktircam dedimFal sepeti :) off
Yok yok sayfayida yenilesen hep mesgul gözüküyorBi sn lik çevrim içi oldu. Dediğiniz gibi sayfa yenile yenile saniyelik çevrim içi anında meşgule düştü. Öteki türlü hayatta yakalanmak bildirim gelmesini beklerken. Ben yakaladım. fal gelir gelmez hemen yorum yapıcam buraya. Bu da son falım içimde kalmayacak :) darısı elfin bekleyenlerin başına inşallah
Ben onu demedimki sevdara baktircam dedim
Şevdara baktıranlar memnunmu ki? araştırdınmı canım sonra paran çöpe gitmesin.neyse baktırısan yorumunu bekliyorum. Elfinin gene falları çıkıyor hani bunu biliyoruz tabi yüzde yüz hiçbir falcıdan sonuç beklemek doğru değil sonuçta ne diyoruz geleceği Allah'tan başkası bilemez.ama ucundan kıyısından sezgileriyle tutturabiliyorsa ne ala.Şevdara baktircam gibi
Valla memnun olan var ama bu forumda benim begendigim falcinin begenilmedigini gordum kisiden kisiye degisiyo ben hicbir falciyi kotu diye nitelendiremem o anlik enerjisi tutarsa tutar tutmazsa sansima ama gerçekten elfini beklemekten basim agridi son kez boyle pahali ucrette bi fal baktirmis olcam sonra kapatiyorum bu fal mevzusunuŞevdara baktıranlar memnunmu ki? araştırdınmı canım sonra paran çöpe gitmesin.neyse baktırısan yorumunu bekliyorum. Elfinin gene falları çıkıyor hani bunu biliyoruz tabi yüzde yüz hiçbir falcıdan sonuç beklemek doğru değil sonuçta ne diyoruz geleceği Allah'tan başkası bilemez.ama ucundan kıyısından sezgileriyle tutturabiliyorsa ne ala.
şevdara ben baktırdım canım topikte de yazdım. pişman olmadığım bir faldı. enerjisi ve kendisi iyi.Şevdara baktıranlar memnunmu ki? araştırdınmı canım sonra paran çöpe gitmesin.neyse baktırısan yorumunu bekliyorum. Elfinin gene falları çıkıyor hani bunu biliyoruz tabi yüzde yüz hiçbir falcıdan sonuç beklemek doğru değil sonuçta ne diyoruz geleceği Allah'tan başkası bilemez.ama ucundan kıyısından sezgileriyle tutturabiliyorsa ne ala.
@gelpisipisipisii :) of deme olumlsuza çekme lütfen kendini .. dennis bende tutarlı ilerliyor onun dediği bi kaç şeyi yaşadım elfinle falı neredeyse aynı bana ikisininde öngörülerini yaşıyorum vadeye çok takılma çünkü vade konusu karşı tarafında etkilediği birşey ..
dennis bende de patladıBu aralar dennis çok aklımda kasım sonu demişti ne gelen var ne gidenBekleyiş ve odaklanmak insanı yoruyor , ara ara böyle tetikleniyorum Elfin gördüğüm en iyi falcı , çok ön yargım vardı fakat kadının hakkını yemiyim. Zaman hemen aksa şu fal kaosundan kurtulsak acaba kurtulur muyuz ki
Bu aralar dennis çok aklımda kasım sonu demişti ne gelen var ne gidenBekleyiş ve odaklanmak insanı yoruyor , ara ara böyle tetikleniyorum Elfin gördüğüm en iyi falcı , çok ön yargım vardı fakat kadının hakkını yemiyim. Zaman hemen aksa şu fal kaosundan kurtulsak acaba kurtulur muyuz ki
İnşallah kurtuluruz canım inşallah diyorumBu aralar dennis çok aklımda kasım sonu demişti ne gelen var ne gidenBekleyiş ve odaklanmak insanı yoruyor , ara ara böyle tetikleniyorum Elfin gördüğüm en iyi falcı , çok ön yargım vardı fakat kadının hakkını yemiyim. Zaman hemen aksa şu fal kaosundan kurtulsak acaba kurtulur muyuz ki
Kesinlikle sana katılıyorum.beklentiye girmemek lazım girince olmuyor malesef yada zaman öteleniyorElfine 3-4 kez fal baktırdım her falında muhakkak dediklerinden yaşadığım oldu, sadece kart yorumcusu değil ,son falı beklemede karşı tarafı teyit edemediğim için çıktı çıkmadı diyemiyorum ama fal da kasım ayında bişeyler görüp anlayacağımı söylemişti öyle bişey olmadı bu durumda üzülerek çıkmadı diyorum. Sanırım bi falcıya çok gitmemeli ya da fala inanıp beklememeli diğer fallarında yok canım olmaz dediğim esas konuyla ilgili şeyler olmuştu şimdi olacak diye beklerken olmuyor.
Olumsuz muydu elfin sendeElfinden falım geldi ama çok iyi değildi çok üzüldüm
Birde çok uzun bir vade verdi. Mart ayı belki öncesinde iletişim olur dedi.
Birde aklıma bir konu takıldı. Bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi çok mutsuz ve sinirli olduğum birgün seçtiğim kartlar hep ters çıktı. Ruh halim yüzünden olabilir mi yoksa önemli değil mi. Çünkü benim enerjimle seçilen kartlar karşı tarafın kartlarını da kötü etkiledi.
Elfinden falım geldi ama çok iyi değildi çok üzüldüm
Birde çok uzun bir vade verdi. Mart ayı belki öncesinde iletişim olur dedi.
Birde aklıma bir konu takıldı. Bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi çok mutsuz ve sinirli olduğum birgün seçtiğim kartlar hep ters çıktı. Ruh halim yüzünden olabilir mi yoksa önemli değil mi. Çünkü benim enerjimle seçilen kartlar karşı tarafın kartlarını da kötü etkiledi.
Olumsuz muydu elfin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?