- 7 Mayıs 2017
- 266
- 140
- 23
Ben cok mutsuz zamanlarimda ne fallar attim bilen bilir ani da bilemiyosa iyikide vazgecmisim diyorum sonucta bu kadin muneccim degil elbette bilemeyecegi fallarda vardir bu kadar ovulmesini anlayamiyorum enerjimi cekti basima agrilar girdiEvet aslında beklediğin kişi döner ama olmaz dedi. İlişkideki temel problemi çok yanlış yorumladı. Hayatta önceliği sen değilsin sana vakit ayırmaması dedi.Halbukş öyle bir mevzu değşl aramızdaki. Bütün falı bana zaman ayırmaması ve başka öncelikleri üzerinden bu sorunun hep tektsrlayacağını belirterek devam etti.
Elfini yakalamak zor olduğu için mecbur kaldımkatinada kesinlikle senin ruh halin çok önemli enerjin düşükken baktırdığında hep yanıltıyor ..
Elfini yakalamak zor olduğu için mecbur kaldımama pişman oldum gerçekten kartların berbattı.
Ben cok mutsuz zamanlarimda ne fallar attim bilen bilir ani da bilemiyosa iyikide vazgecmisim diyorum sonucta bu kadin muneccim degil elbette bilemeyecegi fallarda vardir bu kadar ovulmesini anlayamiyorum enerjimi cekti basima agrilar girdi
Hiç iade almadım daha önce utanıyorum saygısızlık olur dşye. Alsam mı mı bilemedim.iade hakkın varsa iade al istersen bi kaç gün bekleyip enerjinin tuttuğu bi yorumcudan yorum alırsın olmaz mı öyle ..
Hiç iade almadım daha önce utanıyorum saygısızlık olur dşye. Alsam mı mı bilemedim.
Haklısın baya da iyi para elfinin falı. İade için yorumcuya mı yazmam gerekir yönetimemi acaba nasıl oluyorhiçte bile saygısızlık olmaz al tabiki seni iyi hissettirmediyse bende senin gibi önceden utanırdım lakin az bi ödeme değil kesinlikle iade al az ruh halin değişince başka bir yorumcudan yorum alırsın bence enerjin tutmadıysa yapacak bişey yok iade hakkını boş yere vermediler dimi :)) ..
Haklısın baya da iyi para elfinin falı. İade için yorumcuya mı yazmam gerekir yönetimemi acaba nasıl oluyor
Başıma ağrılar girdi gerçekten ama ilk defa bir faldan sonra böyle oldum değişik bir his.
Bu saatten sonra benlede enerjisi uyusmaz stres oldum artik kadina önyargılarım olustu bi kere sevdara atcam basindan beri o kadin beni cektiCidden bende anı bilemedi bizim aramızda güven sorunu var. Elfin bana sizin aranızda büyük bir sorun yok tek sıkıntı sana zaman ayırmaması dedi hayatının merkezinde sen değşlsin bu sorununuz dedi bu konudan gitti sürekli döner ama yürümez yinede döndüğü zaman tekrar bakarız sonuç aynı mı dşye dedi. Çok üzüldüm beklentim büyüktü. Ama belki sana uyar enerjisi bilmiyorum benle uymadı malesef
O zaman baktırma evet ön yargılı yaklaşmadan sonra ne dese sana batar enerjiniz uymaz. Bende iade alınca sevdara atarımBu saatten sonra benlede enerjisi uyusmaz stres oldum artik kadina önyargılarım olustu bi kere sevdara atcam basindan beri o kadin beni cekti
yorumun geldiği sayfada solda alt kısıma doğru iade et diye bir buton var oradan iade edebiliyorsun.. soru sorduysan sorunun yanıtı gelince etkin olur daha soru sormadıysan şuan etkindir ..
Elfin hanim bende de hicbirsey bilememisti. Ama olumluydu benim falim.Hiç iade almadım daha önce utanıyorum saygısızlık olur dşye. Alsam mı mı bilemedim.
Soru sormadım ama puanda vermedim buton yok galiba iade hakkım yok heralde öyle bir yer göremiyorum. Mail attım cevap verirler heralde. Teşekkür ederim senide soru yağmuruna boğdum çok sağol yardımın için yinede :)
Sevdara iki kere kart secip fali geri cektim telefonla baktırsam mi ki sesliyimi bekliyim? Bi de telefonda baktirirken ilk normal sorunu sorabiliyosun dimi sonradan soru yok
Banada kısmen olumlu demiş ama uymadı mı uymuyor demekki enerji üzücü çoğu kişiye çıkan bir falcının bize uymaması.Elfin hanim bende de hicbirsey bilememisti. Ama olumluydu benim falim.
Var mi ki ben bulamadimface teki sayfasından yaz istersen sesli fal ne zamn alırsınız diye .. bende telefonda falı sevmiyorum :))
Var mi ki ben bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?