Binnaz Abla

Ben cok mutsuz zamanlarimda ne fallar attim bilen bilir ani da bilemiyosa iyikide vazgecmisim diyorum sonucta bu kadin muneccim degil elbette bilemeyecegi fallarda vardir bu kadar ovulmesini anlayamiyorum enerjimi cekti basima agrilar girdi

Ben cok mutsuz zamanlarimda ne fallar attim bilen bilir ani da bilemiyosa iyikide vazgecmisim diyorum sonucta bu kadin muneccim degil elbette bilemeyecegi fallarda vardir bu kadar ovulmesini anlayamiyorum enerjimi cekti basima agrilar girdi

Cidden bende anı bilemedi bizim aramızda güven sorunu var. Elfin bana sizin aranızda büyük bir sorun yok tek sıkıntı sana zaman ayırmaması dedi hayatının merkezinde sen değşlsin bu sorununuz dedi bu konudan gitti sürekli döner ama yürümez yinede döndüğü zaman tekrar bakarız sonuç aynı mı dşye dedi. Çok üzüldüm beklentim büyüktü. Ama belki sana uyar enerjisi bilmiyorum benle uymadı malesef

Cnm bu yüz yüze baktirdigin tarot iskambil fallarin da da bazen çok kötü ters kartlar seçtiğim oldu ama bildikleri şeyler oldu ters ya da düz değil biraz yorumcunun hisleri önemli

Hiç iade almadım daha önce utanıyorum saygısızlık olur dşye. Alsam mı mı bilemedim.

hiçte bile saygısızlık olmaz al tabiki seni iyi hissettirmediyse bende senin gibi önceden utanırdım lakin az bi ödeme değil kesinlikle iade al az ruh halin değişince başka bir yorumcudan yorum alırsın bence enerjin tutmadıysa yapacak bişey yok iade hakkını boş yere vermediler dimi :)) ..

Haklısın baya da iyi para elfinin falı. İade için yorumcuya mı yazmam gerekir yönetimemi acaba nasıl oluyor
Başıma ağrılar girdi gerçekten ama ilk defa bir faldan sonra böyle oldum değişik bir his.

Haklısın baya da iyi para elfinin falı. İade için yorumcuya mı yazmam gerekir yönetimemi acaba nasıl oluyor
Başıma ağrılar girdi gerçekten ama ilk defa bir faldan sonra böyle oldum değişik bir his.

yorumun geldiği sayfada solda alt kısıma doğru iade et diye bir buton var oradan iade edebiliyorsun.. soru sorduysan sorunun yanıtı gelince etkin olur daha soru sormadıysan şuan etkindir ..

Bu saatten sonra benlede enerjisi uyusmaz stres oldum artik kadina önyargılarım olustu bi kere sevdara atcam basindan beri o kadin beni cekti

yorumun geldiği sayfada solda alt kısıma doğru iade et diye bir buton var oradan iade edebiliyorsun.. soru sorduysan sorunun yanıtı gelince etkin olur daha soru sormadıysan şuan etkindir ..

Soru sormadım ama puanda vermedim buton yok galiba iade hakkım yok heralde öyle bir yer göremiyorum. Mail attım cevap verirler heralde. Teşekkür ederim senide soru yağmuruna boğdum çok sağol yardımın için yinede :)

Sevdara iki kere kart secip fali geri cektim telefonla baktırsam mi ki sesliyimi bekliyim? Bi de telefonda baktirirken ilk normal sorunu sorabiliyosun dimi sonradan soru yok

ben elfine 1,5 ay önce fal baktırmıştım kasım ortası için vade vermişti ama dediği şeyleri yaşamadım, inşallah da yaşamam. umarım isteyen herkese çıkar ama bende tutmaz, an için söyledikleri tutmamıştı ayrıca

Son düzenleme:

estağfurullah ne demek yardımım olduysa ne mutlu inşallah iade alabilirsin :))

Sevdara iki kere kart secip fali geri cektim telefonla baktırsam mi ki sesliyimi bekliyim? Bi de telefonda baktirirken ilk normal sorunu sorabiliyosun dimi sonradan soru yok

face teki sayfasından yaz istersen sesli fal ne zamn alırsınız diye .. bende telefonda falı sevmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…