Şevdara telefonda baktırdım ben. Falına müdahale edilmesini sevmiyor ve iyiydi. Yani bende oyleydi :) yine baktırsam telefonda olurSevdara iki kere kart secip fali geri cektim telefonla baktırsam mi ki sesliyimi bekliyim? Bi de telefonda baktirirken ilk normal sorunu sorabiliyosun dimi sonradan soru yok
Yok ben araya girip soru sormam basta soru sorabiliyosun dimi gonderirken normaldeki gibiŞevdara telefonda baktırdım ben. Falına müdahale edilmesini sevmiyor ve iyiydi. Yani bende oyleydi :) yine baktırsam telefonda olur
sorabiliyorsun. hatta sonda da akıcı konustugu için sormuştum ben. :) ben beğenmiştim ama dediğim gibi size garanti veremem. fakat kadın hisli ve ilgili.Yok ben araya girip soru sormam basta soru sorabiliyosun dimi gonderirken normaldeki gibi
Canım kimse kimseye garanti vermesin zaten herkes yaşayıp görsünsorabiliyorsun. hatta sonda da akıcı konustugu için sormuştum ben. :) ben beğenmiştim ama dediğim gibi size garanti veremem. fakat kadın hisli ve ilgili.
Kızlar ben bu akşam olumsuz yorum yaptığı için Elfine hayran kaldım.Helal olsun ki söyleyebiliyor.Çoğu yorumcu olumsuzu gördüğü halde puan kaygısı yüzünden bunu söylemeye çekiniyor.
Size olumsuz mu konuştu? Genel olarak nasıl buldunuz? Elfin bana hep olumlu konuştuğu için acaba pembeci mi diye düşünmüştüm , bunu ona da söyledim ne hissediyorsam onu söylüyorum siz pembeci dersiniz başka biri negatif yorumcu der ben öngördüklerimi söylüyorum çıkar çıkmaz bilemem demişti.Kızlar ben bu akşam olumsuz yorum yaptığı için Elfine hayran kaldım.Helal olsun ki söyleyebiliyor.Çoğu yorumcu olumsuzu gördüğü halde puan kaygısı yüzünden bunu söylemeye çekiniyor.
Bana olumlu ve olumsuz söyledikleri oldu.yukardada olumsuz yorum yapıldığına dair yazılar var.bence ne görüyor ve hisediyorsa o an o.enerjimiz uyuştuysa ne ala.ama bisli kadın illaki birkaç şeyde olsa illaki yaşanılıyor.ben öyle düşünüyorum başkası farklı düşünebilir saygı duyarımSize olumsuz mu konuştu? Genel olarak nasıl buldunuz? Elfin bana hep olumlu konuştuğu için acaba pembeci mi diye düşünmüştüm , bunu ona da söyledim ne hissediyorsam onu söylüyorum siz pembeci dersiniz başka biri negatif yorumcu der ben öngördüklerimi söylüyorum çıkar çıkmaz bilemem demişti.
Bende ki problem elfinin olumsuz yorum yapması değil, ilişkideki temel problemi bilemedi bilemediği gibi aramızda sorun olmayan bir durum temel problemimiz gibi bütün fal boyunca anlattı. Üzülmemin nedeni de elfinin falı için beklentim çok yüksekti ve kötü bir günümde kart seçtim ondan mı acaba enerji uymadı alakasız bir fal oldu diye ikilemde kaldım.Bana olumlu ve olumsuz söyledikleri oldu.yukardada olumsuz yorum yapıldığına dair yazılar var.bence ne görüyor ve hisediyorsa o an o.enerjimiz uyuştuysa ne ala.ama bisli kadın illaki birkaç şeyde olsa illaki yaşanılıyor.ben öyle düşünüyorum başkası farklı düşünebilir saygı duyarım
Ben artık ilişkideki temel problemimiz nedir diye sormaktan yoruldum çünkü erkekler çok dengesiz ve acımasız.bizim göremediğimiz bilemediğimiz herşeyi problem yapabiliyorlar.okudum sana söylediğini.önceliği sen değilmişsin bunu düşününce aslında yeterli bir cevap.altında herşey yatar.benim öküzde iki naz yaptım defolup gitti kim bilir bunun altında neler vardı oysaki bana sorsalar adama yoğunsun dedim ikingün benimle ilgilenmiyor diye tirip yaptım ve adam gitti denilirse inanacam ama mantıklı düşününce sebep bu olamaz.biz onların önceliği olmadıkça başka kadınada giderler,işine bizden çok önem verirler, terkedip hiçbirşey olmamış gibi dönerler,gezip tozup eğlenip biz nehaldeyiz diye düşünmezler bizde oturup bu öküzler için sızlanıp yiyeceğimiz lokmadan kısarak fal atalım.yok böyle bir dünya.neyse hiç iyi değilim ve gerçekten canımın yanmasından yoruldum.Bende ki problem elfinin olumsuz yorum yapması değil, ilişkideki temel problemi bilemedi bilemediği gibi aramızda sorun olmayan bir durum temel problemimiz gibi bütün fal boyunca anlattı. Üzülmemin nedeni de elfinin falı için beklentim çok yüksekti ve kötü bir günümde kart seçtim ondan mı acaba enerji uymadı alakasız bir fal oldu diye ikilemde kaldım.
Arkadaşlar selam binnaz abla melek yıldız uzak durun tek kelımeylee negatıfle bogdu benı. 9 ay boyunca ne hastalık kaldı ne kaza atlattırmadıgı amann
Melek yildizin dalga gecer bi uslubu var oyle hissediorum o kadinda nedense.melek yıldız bana öngörüleri hiç çıkmayan bir yorumcu..
telvelerinde yatan bir hasta çıkıyor ama bu erkek sana yakın sevgilin olur baban olur amcan olur yani böyle bir erkek...Arkadaşlar selam binnaz abla melek yıldız uzak durun tek kelımeylee negatıfle bogdu benı. 9 ay boyunca ne hastalık kaldı ne kaza atlattırmadıgı amann
Melek yildizin dalga gecer bi uslubu var oyle hissediorum o kadinda nedense.
Ters çıkması olumsuz anlamına gelmiyor, yanındaki kartların kombinasyonu önemli diye biliyorum bizim bilmediğimiz farklı bir şekilde yorumluyorlar . Elfin de benim de kartlarım ters ve olumsuzdu ama çok farklı yorum yaptı. Bi de katinaya inanmayarak atarsan gerçek sonucu alamazsın gibi şeyler de söylüyorlar .Ben katinaya inanamiyorum diyince beni anlamıyorlar bi insanin simdiye kadar baktirdigi butun katinalarin butun kartlari ters mi cikar? Dahada baktirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?