Binnaz Abla

Ben katinaya inanamiyorum diyince beni anlamıyorlar bi insanin simdiye kadar baktirdigi butun katinalarin butun kartlari ters mi cikar? Dahada baktirmam

sana hak veriyorum çünkü bende tarot baktırdığımda bana iyi gelmiyor bende tarota karşı öyleyim :) .. bu arada falın nasıldı?

Şevdardan yorumun nasıldı bildikleri oldu mu?
Evet tatlim ama kadin guzel fal bakmasina ragmen cok enerjimi dusurdu didem sonmezdeki gibi oldum olumlu konusmasina ragmen kendime gelemedim senin agirligin enerjimi cekti dedi falci musteriden etkileniyosa daha ne anladim bu isten?

sana hak veriyorum çünkü bende tarot baktırdığımda bana iyi gelmiyor bende tarota karşı öyleyim :) .. bu arada falın nasıldı?
Guzeldi tatlim olumlu yonleride vardi olumsuz yonleride ilginç bi detayi bilmisti bide ben kartlari dogru yorumluyomu diye sadece hislerini katmasin diye tekrar netten bakiyorum dogru yorumlamisti ama bi kartta takildim turan kartina dogru adam dogru kisi dedi ama turan karti kadin duskunu erkek degil mi?

İste ben onada inanmiyorum daha oncede dedim ne enerjilerle ne fallar attim birebir ciktigi oldu cikacagi varsa cikar zaten secmissin o karti enerji isine degilde kadere daha cok inanıyorum falciyla enerjinin uyusmasi gerek evet ama falin enerjisi olayinda bilemiyorum

Evet tatlim ama kadin guzel fal bakmasina ragmen cok enerjimi dusurdu didem sonmezdeki gibi oldum olumlu konusmasina ragmen kendime gelemedim senin agirligin enerjimi cekti dedi falci musteriden etkileniyosa daha ne anladim bu isten?
Ben merak ediyordum bu yorumcuyu hiç denemedim ve puanı yüksek oluncada denemediğim bir yorumcuya o parayı vermek istemedim.falına bakarken şaşırdığın oldumu aaa bunuda bildi felan gibisinden.kadının enerjisi düşebilir normaldir ama bunu söylemeside ilginç olmuş sana.bence yanlış yapmış

Tabiki kadere inanıyoruz ama konumuz fal , siz bişeye inanmıyorsanız neden atıyorsunuz ki burda çelişki oluyor. Ben de size ters olup olmaması mühim değil hislere göre kombinasyona göre yorum yapılıyor ama inanmayarak zaten o enerjiyi veremiyorsunuz demek istedim. Tabiki sizin görüşünüz.

Fali anlik moral icin atiyorum fallara inanmak ona gore yasamak icin zaten atmiyorum bu saatten sonrada fal isini kapattim zaten hele hele de bi kartin kaderimi etkileyecegini hic sanmiyorum

Bilmiyorum ama ayni seyi elfinde yapsa yine moralim bozulurdu oyle falcilar varki olumsuz bisey anlatirken bile tatli bir ses tonuyla insani ikna edici sekilde anltiyo bak eylemde bile falini begenmedigim halde onu yasamadim ama kadin herseyimi enerjimi aldi adamada gudubet pislik demis resmen yazik yani o da bi annenin evladi onuda Allah yaratti ama baya asagilamis kufretse yeriydi hani keske dogmasaymis diycekti az kalsin

bana elfine fal baktırabilmem için taktik verebilir misiniz?online olduğunda haber gelmesi için mailime yönlendirdim hemen açıyorum sayfası açıkken sadece güncelle diyorum ama meşgule dönmüş oluyor ne yapmam gerek?

Fali anlik moral icin atiyorum fallara inanmak ona gore yasamak icin zaten atmiyorum bu saatten sonrada fal isini kapattim zaten hele hele de bi kartin kaderimi etkileyecegini hic sanmiyorum
Buradaki herkes falı o anlık psikolojik rahatlama için atıyor, kartlar sizin kaderinizi etkilemez buna inanmak zaten saçmalık. Ki “ biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık” ayeti varken. Ben kendi adıma gelecek için atmıyorum o an ki duygu ve düşünceleri merakımdan atıyorum onun da ne kadar doğru olduğu bilinmez. Fala inanıp bel bağlayıp yaşama şeklini seçen insan da durup kendini sorgulamalı. Evet umut ettiğimiz oluyor ama bu hayatımızı şekillendirmiyor.

Bunu şevdarmı söyledi?

Mrb kizlar benim kartlar hakkinda pek bir bilgim yok katina iliski aciliminda baktrdgmz kisiyle ortak haneye dusen kart selcuksassa cikti bu kartn anlamini bilen var mi acaba netten baktim anlamina 3 sahis diyor ama etrafndaki kartlar olumluysa anlami degsebiliyorms bu kart da duz cikti bilen varsa bana aciklarsa cok sevinirim

bu Şevdar nezaman girer ne yer neiçer bileniniz varmı?cidden denemeye karar verdim.zaten bir iade hakkım var beğenmezsem iademi alırım dürüst olayım beğenirsemde iademi alırım

bu Şevdar nezaman girer ne yer neiçer bileniniz varmı?cidden denemeye karar verdim.zaten bir iade hakkım var beğenmezsem iademi alırım dürüst olayım beğenirsemde iademi alırım
Giriyo giriyo mutlaka baktırırsın merak etme daha soruma cevap vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…