Bana denk gelir hep böyle şeyler benim şanssızlığımŞaşırdım doğrusu bana karşı hiç böyle değildi. Yani samimi birisiydi. Uslüp olarak falda böyle konuştuğunu bilmiyordum. Biz faldan sonra konuştuğumuzda birşey için saydırdı ama kötü maksatlı değildi ve baktırdığım kişi için değildi.
böyle dersen şanssızlığı davet edersin ama.Bana denk gelir hep böyle şeyler benim şanssızlığım
Benim onun hakkındaki düşüncem hissiz olduğu ve içlerinden biri onun ve ufuk kutlugun arkadas olup paslaştığını söylemişti. Ben de takip ettiğimde aynı anda giriyorlar ve profil fotolarını da aynı anda değiltiriyorlardı. ona attıysan uguğa atmam gerekmiyor bence :) ve bana çıkmadı.akşam akşam 100 tl kredi aldım elfine baktirmak için o da mesgule düştü baktiramadim kredim kalmasın diye banu bahrama baktirdim güzel açıklayıcı ve bazı durumları bilen yorum yapmış içinizde baktiran var mı acaba yorum yapabilecek
ufuk a geçen kış baktirdim hiç birşeyi çıkmadı bana masal gibi anlatmıştı zatenBenim onun hakkındaki düşüncem hissiz olduğu ve içlerinden biri onun ve ufuk kutlugun arkadas olup paslaştığını söylemişti. Ben de takip ettiğimde aynı anda giriyorlar ve profil fotolarını da aynı anda değiltiriyorlardı. ona attıysan uguğa atmam gerekmiyor bence :) ve bana çıkmadı.
yani durum bu benim bildiğim:)ufuk a geçen kış baktirdim hiç birşeyi çıkmadı bana masal gibi anlatmıştı zaten
Banada çıkmamıştı iade almıştımufuk a geçen kış baktirdim hiç birşeyi çıkmadı bana masal gibi anlatmıştı zaten
Canım bence sen kartları boşver bak ters geliyormuş sürekli.kahveyi denesene.hem enerjinde düşmezBana denk gelir hep böyle şeyler benim şanssızlığım
Evet tatlim ama binnazda cogu kisiye baktirdim ankarada unlu biri varmis hic degilse yuzyuze ona baktircam kadinin fan sayfasi bile varCanım bence sen kartları boşver bak ters geliyormuş sürekli.kahveyi denesene.hem enerjinde düşmez
Canim ben kahvesini gecen yil denemistim evet anlik durumu bildi yani karsi tarfn butun olmszluklarni ama geri donecek dedi cok pismn sekilde afftme dedi ayni falin icinde yeni birinden bahsetti ve o kisiyle ilgili durumu direk evlilige bagladi gelecekle ilgili hicbir dedigi cikmadi ustelik sanirim muge her fali direk baskasiyla evlilik ile sonuclandryr cunku o donemde cok takip ettim ve atan arkadasmda oldu ona da sonucu oyle baglamstiKızlar Mügeyi kahvede deneyen var mı?hani kartları denedik kahvemi atsam dedim
Yinede insallah gelecekle ilgili soyledikleri cikar kisi analizleri cikmasin sadeceböyle dersen şanssızlığı davet edersin ama.
Yani kahvesi çıkmıyor öylemi sağol canım bilgilendirdiğin için.ben katina atmıştım iki yıl önce bilmişti bazı şeyleride kahvesini çok iyi anlatıyorlardı sanki merak ettim bendeCanim ben kahvesini gecen yil denemistim evet anlik durumu bildi yani karsi tarfn butun olmszluklarni ama geri donecek dedi cok pismn sekilde afftme dedi ayni falin icinde yeni birinden bahsetti ve o kisiyle ilgili durumu direk evlilige bagladi gelecekle ilgili hicbir dedigi cikmadi ustelik sanirim muge her fali direk baskasiyla evlilik ile sonuclandryr cunku o donemde cok takip ettim ve atan arkadasmda oldu ona da sonucu oyle baglamsti
Ben hiç yüzyüze kimseye baktırmadım.ama iyi yorumcuysa denemene değerEvet tatlim ama binnazda cogu kisiye baktirdim ankarada unlu biri varmis hic degilse yuzyuze ona baktircam kadinin fan sayfasi bile var
Rica ederim canim ne demek hepimiz bir nebze olsun karsi tarafn hislerini ogrenmmek icin gonderiyoruz eehh biraz da gelecekteki olasiliklari merak ettgmizden yani bende bilemedi canim tamam anlik seyler dogrydu ama ne kariyermle ilgili nede eski kisiyle ilgli dedkleri zerre cikmadi dedgi tarzda biriylede evlilik olmadi ama fallarnn sonucunu genelde baska kisiyle evlilikle sonuclandryrYani kahvesi çıkmıyor öylemi sağol canım bilgilendirdiğin için.ben katina atmıştım iki yıl önce bilmişti bazı şeyleride kahvesini çok iyi anlatıyorlardı sanki merak ettim bende
Öyle biri yok hepsi uçmuş önerebileceklerimizdenMerhabalar, 175 krediye kadar olanlardan birine fal baktirmak istiyorum. Nokta atışı yapan ve geleceğe yönelik konuşanlar tercihim. Kahve veya tarot olabilir. Kimi tavsiye edersiniz?
Pazardan mal alır gibi soru sormuşsunuzMerhabalar, 175 krediye kadar olanlardan birine fal baktirmak istiyorum. Nokta atışı yapan ve geleceğe yönelik konuşanlar tercihim. Kahve veya tarot olabilir. Kimi tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?