Binnaz Abla

israrla mail ta canim parani almadan sakin vazgecme yada sana yeni kredi yuklesinler!!

Canım ikinci mailimi atmıştım biraz önce cvp geldi ..iade etmişler...bi daha mı amannnn dikkat bilmeden atlamamak lazım yada birbirimizi dinleyip beklemeden..

canim o kadar cok falci varki artik hangisini konusacagimizi yada konustugumuzu unuttuk.Bence ayni falcilara surekli baktirmakta iyi degil bir nevi baglanti oluyor ve duygusal yorum yapiyorlar..Yenileri de iste bu sekilde sacma insanlar olabiliyor

Bana hemen cevap geldi canım,aynen şöyle diyor."Talebinizi en kısa zamanda değerlendirmeye alacağız"demişler,umarım ikimizede iade ederler.

Canım ikinci mailimi atmıştım biraz önce cvp geldi ..iade etmişler...bi daha mı amannnn dikkat bilmeden atlamamak lazım yada birbirimizi dinleyip beklemeden..
Aa simdi gòrdüm bu mesajını çok sevindim canım,dur bende hesabıma bakiyim.

Bana hemen cevap geldi canım,aynen şöyle diyor."Talebinizi en kısa zamanda değerlendirmeye alacağız"demişler,umarım ikimizede iade ederler.

canım bana mail geldi..puan olarak yükleme yapmışlar..bu puanları binnaz abladaki gibi fal sırasında mı kullanıcaz o anda sistem bunun için açılıyor mu?ben hiiç bilmiyorumda fal alemindeki bu kullanı mı?

sana dönüş yapmadılar mı halaa:44:

Canım evet puan olarak yükleniyor,evet fal sırasında puan aktif olunca direk puan kullanma butonuna tıklıyoruz.Bende simdi tekrar mail attım henüz yüklenmemişti,iade olmazsa alana kadar atıcam canım.

canim o kadar cok falci varki artik hangisini konusacagimizi yada konustugumuzu unuttuk.Bence ayni falcilara surekli baktirmakta iyi degil bir nevi baglanti oluyor ve duygusal yorum yapiyorlar..Yenileri de iste bu sekilde sacma insanlar olabiliyor

Çook doğru söylüyosun canımm ama zaten alıştım ben kendi adıma çıkmamasına birde bu yeni gelip falcı adıyla çocuk kandırır gibi insanın duygularıyla oynamaya çalışmasına çokkk kızıyorum..

bu arada dünkü bu falımın kitaptan okuma gibi olan kısımının dışında 1 hafta bir zaman vermiş...buda yeni moda son günlerdeki fallarda..siizde oluyo mu bilmiyorum kızlar ama yeni yıl geliyo diye herkes bu günlerde barışma olabilir diye zamanı sallıyolarda sallıyolar..ben bile baktırırken yakın bir zamanda böyle birşeyin olmayacağını biliyorum..mümkün değil aramaz barışmıycaz yaa...şimdi onu tutturdu falcılar..bakalım yılbaşı geçince ne olacak dünkü falımda da 1 hafta süre vermiş şimdi diyorumki kimsenin ki çıkmazken bu çıkıyormuşşş ne şook olur amaaa

canim o en bastan beri tellwede sonradan falaleme gelmis.sanirim falalem falcilarini iyi secemiyor
Tellwedeyken sanırım uyarmıstın değilmi canım?Yinede atladık işte,öylede ilginç isimleri varki insanın aklında kalamayacak türden.

Yok be yavru dünkü fallarımız evlere şenlikti.

Canım evet puan olarak yükleniyor,evet fal sırasında puan aktif olunca direk puan kullanma butonuna tıklıyoruz.Bende simdi tekrar mail attım henüz yüklenmemişti,iade olmazsa alana kadar atıcam canım.

kesinlikle vermeliller....sonuçta siteden ayrılmış bir kişi var ve o ayrılma sebeplerinden biri biziiz:) beğenmedikki..toplam 4 kişi mi ne baktırmıştı biride bizdik..ama o site çokk ağırdan alıyo beğenmiyorum o bakımdan..

Düşündüm de o sitenin hiç bişeyini beğenmiyorum peki niye baktırıyorum..rezzan ablaya bir süre dadandıktan sonra artık hayatımda olacak olacak derken başka birisini ortaya çıkarmasıyla,başka biriyle mutlu son hazırlamasıyla anında ters dönüşüyle benim uğramadığım bir siteydi...can sıkıntısı,acısı daha doğrusu..

reikiye bende baktırdım içinde c harfi geçen 5 zamanı bekliycemm...sıtkım sıyrıdıı 5 ay olup her c geçen günde birşey beklemek düşünsenizeeee:44: yazıkkkkkkk banaaaaaa

Rezzan ablada bana aynen oyle dedi dönecek dedi. Sonraki fallarinda yeni birinden bahsetti. Baska birine daha sans verebilirsin dedi. Sonra eski döndüğü nde ikilem yasayacaksin. Eski ile yeni arasinda kalacaksin dedi. .ayy kizlar Düşünsenize ne sansli bi kizim ) iki tane adam sec begen ikisinede gönlün var:))) tabi ennson falinda tekrar eskiye dönmüştü eskisi hayatinda olacak demisti:)))

Son düzenleme:

Rezzan abla foss kîzlar gerçekten fos,arada bir bikaç bişeyi tutruruyor,Rezzan'da Rezzan yere göğe sığdırılmiyor.Bende 100 fal baksam herhalde en az20'sine tuttururum.Bu arada benimde falalem sağolsunlar puanımı yüklemişler,Reiki'ye baktîrıyım bari onunla.

Denemedigim falci kalmadi. 10 gun sürem var bakalim hepsinin verdiği zaman 10 gune tekabül ediyor. Cikacak mi cikmayacak mi göreceğiz. Ne yazikki umutla sarilabilecegim bir falci kalmadi hepsini denedim. En son melege kahve gonderip bu isi bitirecem..umudumda kalmadi artik..aylardir burdayim..maddi manevi goctum....eger bütün fallarim patlarsa bana olumsuz konusan tek bi isim var o kisinin fali cikmis olacak.

Bende uygun bi zamanda şu ana dek patlayan bütün isimleri sırasıyla yazıcam.Bir kısımda şubat ve nisana denk geliyor,onlarda o zaman netleşecek.Herhalde bende de %90'nı patlamış durumda.Sana olumsuz konuşan kimdi canım?

Binnaz abla deniz görür. Senin tavsiyele baktirmistim. Oda 1.ayin sonu yeni bi kisi demisti (imkansiz) ama bu adamla olmaz demisti bekleyip gorecem az bi zaman kaldi....

kızlar valla dun gece ıyıkı atmamısım o yenı gelen kadına ıcımemı dogdu ne bılmıyorum ama bana samımıyetsız gelmeye başladı artık fal alemde ztn mertle hıc elektırıgım tutmamıstı ama rezzan ablada yuvaarlıgo kelımelerı olabılırde olurda ayrılırsanda soyle olur falan fılan dedıgınız gıbı nesıbenınde deıdgı cıkmadı melek bana bısey soyledı aslında oda cıkmadı ama dıger hepsı cok tutarlı bgnde esinceyi deniycektım ama yıne falı dolmuş baktıramadım :S telweden bırıne baktırmak ıstemıyorum aslında ama kredım kalmıss bırıyle kapatmak ıstıyorum ordakı olayımı tavsıye beklıyorum kızlar bakalımmm ılerleyen gunlerde melegın dedıklerı cıkarsa gercekten tek falcım o olucak ınsallah olumsuzdu dedıgı ama sonunda guzel bı olaya vesıle olucak bneım ıcın ayyy ınana ınana bı hal oldukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…