Eylem 50, Doğa dan 75 tl yapmış şaka gibi. Eskiden 500 fal barajı vardı fiyat arttırmak için. Binnaz bence bitti. Hiç bir fal 50 etmemeli.
Valla açıkçası bence bilseler bile o parayı haketmiyorlar. Yahu bunu normalleştirmek istiyorlar sadece. Ben sağlıkçıyım. İnsanların hayatlarına müdahale ediyorum ve o kadar almıyorum. Ne yani suçum onlara ümit vermemek mi? Üstelik sorulan sorulara verdiğim cevapların olmama ihtimali neredeyse yok :) neyse işin şakası tabi bu. Kolay kazanmıyoruz. Bu verdiğim parayla geleceğimi düzenlemiyorlar sadece tahmin yürütüyorlar. Nostradamus gelse bu kadar açgözlü olmaz be!!Doğa dan tam bir fiyaskoydu , ben o kadına 1 tl bile vermem! İçi boş bir fal tek nokta atışı yokEylemde 50 tl etmez! %30 alıyorlar faldan fakat açgözlü olmalarını sevmiyorum! Örneğin; Kişiye yardımcı olmak mı niyetleri yoksa sömürmek mi? Bu konuda bir karar vermeleri lazım. Ayrıca falcılar puan artışına giderse müşteriden çok , müşteri kaybı yaşarlar... Binnazda bir elfin benim gözümde o parayı hak ediyor! Telwede ise ; Chitra bilmiyorum tuhaf!
Valla açıkçası bence bilseler bile o parayı haketmiyorlar. Yahu bunu normalleştirmek istiyorlar sadece. Ben sağlıkçıyım. İnsanların hayatlarına müdahale ediyorum ve o kadar almıyorum. Ne yani suçum onlara ümit vermemek mi? Üstelik sorulan sorulara verdiğim cevapların olmama ihtimali neredeyse yok :) neyse işin şakası tabi bu. Kolay kazanmıyoruz. Bu verdiğim parayla geleceğimi düzenlemiyorlar sadece tahmin yürütüyorlar. Nostradamus gelse bu kadar açgözlü olmaz be!!
canım dogadan bende iyiydiBende sağlıkçıyım meslektaş çıktıkEn güzeli kendi göbeğini kendin kesecen En son chitraya attım onun falını bekliyorum ve çıkan fallara göre falcı ayıklaması yapıcam atarsam enerjim uyuştuğu falcıya ayda bir atarım. Diğer türlü maddi/manevi kayıp başka adı yok. Komik doğadan'a o kadar yorum yapılmış sayfasında yuh! yorumu yazanlar acaba hangi kafadan!
Bende bugeceden sonra artık fal atmama kararı aldım.bekleyecem çıkan fallarım olursa size haber verecem inşallahBende sağlıkçıyım meslektaş çıktıkEn güzeli kendi göbeğini kendin kesecen En son chitraya attım onun falını bekliyorum ve çıkan fallara göre falcı ayıklaması yapıcam atarsam enerjim uyuştuğu falcıya ayda bir atarım. Diğer türlü maddi/manevi kayıp başka adı yok. Komik doğadan'a o kadar yorum yapılmış sayfasında yuh! yorumu yazanlar acaba hangi kafadan!
canım dogadan bende iyiydisadece o kadar fiyatı haketmiyor bence. Ben de geysu da süperdi. ben geysuyla devam edeceğim. Bir de baran umutta iyiydi ama o da Binnaz da yakındır 70 olması, 55 yapmış çünkü. Bu arada meslektaş olduğumuza sevindim
Canım müsait olduğun bir gün (bugüm hariç) senle değerlendirme yapalım mı?Doğadan bende fiyaskoyduenerji meselsi direkt çizdim tek nokta atışı yok! falı göndersem şaşırırsın Bende sevindim
Bende bugeceden sonra artık fal atmama kararı aldım.bekleyecem çıkan fallarım olursa size haber verecem inşallah
Canım müsait olduğun bir gün (bugüm hariç) senle değerlendirme yapalım mı?
Olur canım yarın sınavımmm var. Hala uyumadım
Kesinlikle katılıyorum , hele doğa dan öylesine anlamsız faldıki kaç kez okudum ne demek istediğini anlayamadım arkadaşıma attım o da ne anlatmış ben anlamadım dedi:) eylem idare ederdi ama 2. Fal da fiyaskoydu. Hiçbiri o kadar para etmez yazık.Doğa dan tam bir fiyaskoydu , ben o kadına 1 tl bile vermem! İçi boş bir fal tek nokta atışı yokEylemde 50 tl etmez! %30 alıyorlar faldan fakat açgözlü olmalarını sevmiyorum! Örneğin; Kişiye yardımcı olmak mı niyetleri yoksa sömürmek mi? Bu konuda bir karar vermeleri lazım. Ayrıca falcılar puan artışına giderse müşteriden çok , müşteri kaybı yaşarlar... Binnazda bir elfin benim gözümde o parayı hak ediyor! Telwede ise ; Chitra bilmiyorum tuhaf!
Benim puanım var ama nefis terbiyesi yapmaya karar verdim.nezaman fala ara verince gelişme yaşıyorum.sürekli düşününce ve fal atınca olmuyor canım.bekleyecem gelişme olana kadar.zaten doğrusuda bu değilmi.yeni bir olay yaşamadıkça kartlara danışınca sonuç yanlış çıkarmış.Chitrada gelsin sonrasına bakarım, kendime söz geçiremiyorum. Doğadan'na hediye puanla attım, binnazda artık kredi biriktirip atıcam en mantıklısı bu
Çok emin olmamakla beraber Binnazdaki yorumlarda okuduğum kadarıyla kişiler hem yorum yapıp, hem iade almışlar. Ben de soru sorup iade almıştım:)Arkadaslar merhaba, araniza yeni katildim bir sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim.
Binnaz ablada bir fali puanlandirip yorumlarsak iade hakkimiz hala olabiliyor mu? benim iki tane iade hakkim var ve hem yorum yapmak istiyorum hem de puanlandirma ama iade hakkim gider diye korkuyorum. aydinlatirsaniz sevinirim.
Hayır gitmez, o sitenin sana verdiği hak, 5 puan verip sorunu sorup cvbını alıp falını iade alabilirsin ayrıca falcı da iade almışsın diye küsmez:)Arkadaslar merhaba, araniza yeni katildim bir sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim.
Binnaz ablada bir fali puanlandirip yorumlarsak iade hakkimiz hala olabiliyor mu? benim iki tane iade hakkim var ve hem yorum yapmak istiyorum hem de puanlandirma ama iade hakkim gider diye korkuyorum. aydinlatirsaniz sevinirim.
Canım puanlandır yorumunuda yap ardından iade hakkını al.böyle bir hakkın var.yalnız soru sorarsan yorumcu cevaplamayana kadar iade gözükmüyor.Arkadaslar merhaba, araniza yeni katildim bir sorum olacakti cevaplarsaniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?