Binnaz Abla

O yorumu yazanlardan biri de benim lutfen :) bende anlik durum iyiydi

doğa dan ben baktırdım biraz karısık bakmış hiç bişey anlamadım sende bildimi geçmişle alakalı şeyleri söyledi bana anı fila beğenmedim
doğa dan çok saçma değil mi 17,5 tl den 75 tl olmuş fiyatı bi anda nasıl yükselebiliyor ki böyle fiyat

Kızlar merhaba. falsepti firuzeni deneyip verdiği terapiler işe yaradı, memnun kaldım diyen var mı? Yazılı olduğu için güvenemiyorum pek

telefonuna binnazabla programını yükleyebilirsin ordaki bildirimden tıkla veya elfinin girdiği saatlerde pc başında onun profiline tıkla mailden beklersen geç düşüyor mail ondan yakalayamazsın canım .. ben bu sabah yanlışlıkla telefondaki bildirime tıkladım yine yakaladım ama fal gönderesim yoktu göndermedim..

evet işte bende şevdar ın yorumunu beğeniyorum ama enerjim artmıyor hani falı dinleyince mutlu olmak gerekiyor ya bende onu yaşayamıyorum şevdarda :)) seni anlıyorum canım o yüzden ..

canım teşekkür ederim öncelikle.
elfinin aşkla ilgili dedikleri çıktı mı sana

canım teşekkür ederim öncelikle.
elfinin aşkla ilgili dedikleri çıktı mı sana

falcı önermeyi sevmiyorum evet elfin le benim enerjim tuttu fakat enerjisi tutmayanlar var bana dediklerini yaşıyorum süreç onun dediği gibi yaşanıyor kötüsüde oldu iyiside ama dediği hiç bişey çıkmayanlarda var..

doğa dan çok saçma değil mi 17,5 tl den 75 tl olmuş fiyatı bi anda nasıl yükselebiliyor
fiyati yukselmeden atanlardan biri de ben oldum galiba ama fiyatini gorunce cok sasrdm bende ani bildi gelecek ise bilemiyorum gecenlerde eyleme sasirmstm ne ara 50 oldu diye anlaslan ucretler bu sekilde artmaya devam edecek

fiyati yukselmeden atanlardan biri de ben oldum galiba ama fiyatini gorunce cok sasrdm bende ani bildi gelecek ise bilemiyorum gecenlerde eyleme sasirmstm ne ara 50 oldu diye anlaslan ucretler bu sekilde artmaya devam edecek
bence burayı okuyorlar yani aklıma gelmiyor başka bişey yazıyoruz şu falcı iyi falan diye sonra baktiran sayısı artınca fiyatlar da artıyor sanırım

bence burayı okuyorlar yani aklıma gelmiyor başka bişey yazıyoruz şu falcı iyi falan diye sonra baktiran sayısı artınca fiyatlar da artıyor sanırım
Belki onun etkiside olabilir ama en buyuk etken serbest fiyat belirleme sistemi yorumcularin kendi ucretlerini kendileri secmeleri ben gecen yil da bircok yorumcu denedim canim hani desen ki kimin cikti onca yorumcudan sadece nehir ve efsun oda sonuc kismi olmadi yani ama geleckteki karsima cikacak olan gelismeleri bildiler ama fiyatlari bu yeniler kadar tavan yapmadi birden en azindan efsun oyle diyeyim bir bakiyormusum oda artiyormus:)

nehir e bende ilk defa geçenlerde baktirdim güzel baktı efsun a geçen kış baktirdim hiç çıkmadı dediği. tabi bu fal olayı herkese farklı olarak etki ediyor ben hande var falcı senelerdir baktiririm bulusuruz çok ilginç bana hiç şaşmaz bilir herşeyi

Dogrudur canim birine cok iyi bilen baskasina hic tutturamadigi oluyor enerji isi gercekten de ben nehire baktdktan tam 7 ay sonra yasadim dedgni galiba insan beklentisini kesince birseyler oluyor umarim herseyin en hayirlisiyla karsilasirz hepimiz...

aldığım krediyi bitirim diye banu bahram dan sonra elçin demir e baktirdim bugün sanırım uzun süre fal baktirmak aklıma gelmeyecek elçin demir e baktiran var mi acaba

Bana da fal alem de naira suman çıkmıştı tarot baktirmistim duygu durumunu anı ve gelecekten söylediği bir şeyi yasamistim.Tellwe de geçen hafta iki kişiye baktirdim resmen sakız falı gibi filizabla diye biri var ona baktirdim bildiğin resmen akıl verdi psikojik danışman sanki hep aynı laflar madem bakamıyorsun ne diye falcı diye gecinirsin aynı cümleleri yuvarla sen uzulmussun falan hep aynı.İyi bir falcı daha farklı nokta atışı yapan bence.Öbür türlü biraz sallama oluyor

Şimdi aklıma geldi bir yolun var da Nurbanu vardı o çıkmıştı ona da tarot atmıştım onda da olumsuz bir şey çıkmıştı olumlu birşey çıksa sasardim

Kızlar selamm, ınstagramda bı sey gordum fal baktıran varmı? Bıraz pahalı geldı ama yuzdeyuz cıkıyo demıl yazanlae sayfa feykte olabılr, heranın tarot dunyası .. baktıran varmı? Uzak dur dıyen varmı???

Son zamanlarda baktırdığım yorumcular:
Elfin, Kesira, Nakta, YeşilÇingene, Gonca Polat, Müge, Sevdal Avaz, Eylem Tüzün, Işıl Öz, Selma Ferah(5-6ay evvel falı çıkmış).böylelikle fal defterini kapatmış bulunmaktayım.Haydin hayırlısı.
Arkadaşlar bunlardan çıkıp çıkmayan çok değil en fazla bir aya kadar belli olur.Şuan hiçbiri için olumlu olumsuz yorum yapmıyacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…