O yorumu yazanlardan biri de benim lutfen :) bende anlik durum iyiydiBende sağlıkçıyım meslektaş çıktıkEn güzeli kendi göbeğini kendin kesecen En son chitraya attım onun falını bekliyorum ve çıkan fallara göre falcı ayıklaması yapıcam atarsam enerjim uyuştuğu falcıya ayda bir atarım. Diğer türlü maddi/manevi kayıp başka adı yok. Komik doğadan'a o kadar yorum yapılmış sayfasında yuh! yorumu yazanlar acaba hangi kafadan!
Mrb maille bakıyordu ama maile cvp vermedi bana da son zamanlarda ulaşan ya da fal baktirmak var mı selena ya ?merhaba,
ben tellwe'deki medyum selena'yı arıyorum ama bilen gören var mıdır?
doğa dan ben baktırdım biraz karısık bakmış hiç bişey anlamadım sende bildimi geçmişle alakalı şeyleri söyledi bana anı fila beğenmedimDoğadan bende fiyaskoyduenerji meselsi direkt çizdim tek nokta atışı yok! falı göndersem şaşırırsın Bende sevindim
doğa dan çok saçma değil mi 17,5 tl den 75 tl olmuş fiyatı bi anda nasıl yükselebiliyor ki böyle fiyatdoğa dan ben baktırdım biraz karısık bakmış hiç bişey anlamadım sende bildimi geçmişle alakalı şeyleri söyledi bana anı fila beğenmedim
bana elfine fal baktırabilmem için taktik verebilir misiniz?online olduğunda haber gelmesi için mailime yönlendirdim hemen açıyorum sayfası açıkken sadece güncelle diyorum ama meşgule dönmüş oluyorne yapmam gerek?
Guzeldi tatlim olumlu yonleride vardi olumsuz yonleride ilginç bi detayi bilmisti bide ben kartlari dogru yorumluyomu diye sadece hislerini katmasin diye tekrar netten bakiyorum dogru yorumlamisti ama bi kartta takildim turan kartina dogru adam dogru kisi dedi ama turan karti kadin duskunu erkek degil mi?
canım teşekkür ederim öncelikle.telefonuna binnazabla programını yükleyebilirsin ordaki bildirimden tıkla veya elfinin girdiği saatlerde pc başında onun profiline tıkla mailden beklersen geç düşüyor mail ondan yakalayamazsın canım .. ben bu sabah yanlışlıkla telefondaki bildirime tıkladım yine yakaladım ama fal gönderesim yoktu göndermedim..
canım teşekkür ederim öncelikle.
elfinin aşkla ilgili dedikleri çıktı mı sana
fiyati yukselmeden atanlardan biri de ben oldum galiba ama fiyatini gorunce cok sasrdm bende ani bildi gelecek ise bilemiyorum gecenlerde eyleme sasirmstm ne ara 50 oldu diye anlaslan ucretler bu sekilde artmaya devam edecekdoğa dan çok saçma değil mi 17,5 tl den 75 tl olmuş fiyatı bi anda nasıl yükselebiliyor
bence burayı okuyorlar yani aklıma gelmiyor başka bişey yazıyoruz şu falcı iyi falan diye sonra baktiran sayısı artınca fiyatlar da artıyor sanırımfiyati yukselmeden atanlardan biri de ben oldum galiba ama fiyatini gorunce cok sasrdm bende ani bildi gelecek ise bilemiyorum gecenlerde eyleme sasirmstm ne ara 50 oldu diye anlaslan ucretler bu sekilde artmaya devam edecek
Belki onun etkiside olabilir ama en buyuk etken serbest fiyat belirleme sistemi yorumcularin kendi ucretlerini kendileri secmeleri ben gecen yil da bircok yorumcu denedim canim hani desen ki kimin cikti onca yorumcudan sadece nehir ve efsun oda sonuc kismi olmadi yani ama geleckteki karsima cikacak olan gelismeleri bildiler ama fiyatlari bu yeniler kadar tavan yapmadi birden en azindan efsun oyle diyeyim bir bakiyormusum oda artiyormus:)bence burayı okuyorlar yani aklıma gelmiyor başka bişey yazıyoruz şu falcı iyi falan diye sonra baktiran sayısı artınca fiyatlar da artıyor sanırım
nehir e bende ilk defa geçenlerde baktirdim güzel baktı efsun a geçen kış baktirdim hiç çıkmadı dediği. tabi bu fal olayı herkese farklı olarak etki ediyor ben hande var falcı senelerdir baktiririm bulusuruz çok ilginç bana hiç şaşmaz bilir herşeyiBelki onun etkiside olabilir ama en buyuk etken serbest fiyat belirleme sistemi yorumcularin kendi ucretlerini kendileri secmeleri ben gecen yil da bircok yorumcu denedim canim hani desen ki kimin cikti onca yorumcudan sadece nehir ve efsun oda sonuc kismi olmadi yani ama geleckteki karsima cikacak olan gelismeleri bildiler ama fiyatlari bu yeniler kadar tavan yapmadi birden en azindan efsun oyle diyeyim bir bakiyormusum oda artiyormus:)
Dogrudur canim birine cok iyi bilen baskasina hic tutturamadigi oluyor enerji isi gercekten de ben nehire baktdktan tam 7 ay sonra yasadim dedgni galiba insan beklentisini kesince birseyler oluyor umarim herseyin en hayirlisiyla karsilasirz hepimiz...nehir e bende ilk defa geçenlerde baktirdim güzel baktı efsun a geçen kış baktirdim hiç çıkmadı dediği. tabi bu fal olayı herkese farklı olarak etki ediyor ben hande var falcı senelerdir baktiririm bulusuruz çok ilginç bana hiç şaşmaz bilir herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?