Binnaz Abla

Sevdara baktırdım geçen ay ne dediyse oldu, Müge de hep güzel yorum yapardı ama yeni bir kan varmı diye sordum açıkçası

Merhabalar yeniyim gibi gözükse de aslında eskiyim :) Çünkü takriben 10-11 aydır üye olmadan yazdıklarınızı okudum. Evet Benim hikayem de herkes gibi aşağı yukarı... Şundan 1 sene önce fal bile kapatmazken, hayatımla ilgili karmaşık bir durumdan ötürü haftada 3-4 kez “üstelik de parayla” fal baktırmaya başladım; amacım asla gelecekten haber almak değildi, zira gaybı Allah’tan başkası bilemez ama anlık durumla ilgili merakımı gidermek istiyordum. Bu süreçte İlkay Gür, Chitra, Rezzan Abla, Gizem Hatun, Banu Doğru , Elfin Demet, Elif Hanzade, Müge Aydın, Şevval Erdal, Hülya Demir, Nehir Ateşoğlu, Selin İmer, Eylem Tüzün, Berrak Okur, Melisa Yılmaz, Esma Sultan, Pelin Bilge Özdoğru, Gonca Polat, Meral Ateş, Melek Yıldız, Cemre Yağmur, Janset Özün, Efsun Aksoy, Alev Öztürk, Katre Güneş, Sarp Kılıç, Nisan Demirok, Nil Uğurlu ve yenilerden Marin Şahin ve ismi aklıma gelmeyen birkaç yorumcuya daha gerek kahve falı, gerek tarot, gerekse Katina olmak üzere onlarca fal yorumlattım. Netice de anladığım tek birşey var ki, hemen hemen hepsi sözleşmiş gibi aynı yorumları yapıyorlar ve sorduğumuz soru üzerinden ilerliyorlar. Sonucuda bir güzel pembeye bağlıyorlar, bizim gibi saflara da o an için mutlu olmak ve bu yorumculara şatafatlı yorumlar yapmak düşüyor. Bu saydığım isimlerden en başta Gizem Hatun olmak üzere, Müge Aydın ve Elfin Demet’in anlık durumlarda ki hissiyatına güveniyorum, Rezzan ablayı da bilge kişiliği ve insanlığından ötürü ayrı kefeye koyuyorum. Aklımda kalanlardan: Chitraya spesifik soru sormadım, genel ve uzun bir yorum yapmıştı, hisli biri gibi ama çok da ahım şahım değil yani, üstelik sorumu bile cevaplamadı. Eylem Tüzün ilk Falda beni bana anlattı sanki ama sonrakilerde ilkinin üzerinden yürüdü. İlkay Gürde geçmiş ve anda fena değildi diye hatırlıyorum. Burada “Cemre Yağmura” ayrı bir parantez açmak istiyorum, çok ahım şahım bir fal bakmadı belki ama atmayı planladığım bir adımı da tak diye söyleyiverip beni şaşırtmıştı. Nehir Ateşoğlu bayağı trajikomik bir faldı. Hülya Demir o an iyi gibiydi ama sonrasında bana yazdığı bir kaç cümlenin aynısını arkadaşıma da yazdığını gördüm ve o an da bitti benim için :) Yaz yaz bitmez yani... Son kalan kredilerimi de tüketip bu fal işlerini noktalamayı ve artık önüme bakmayı düşünüyorum. İçinde bulunduğum durumla ilgili hiçbir değişiklik yok ve fal baktırdıkça da hep bir umutla aynı kısır döngünün içinde debelenip duruyorum ama şunu da çok iyi biliyorum ki bu yaşadıklarım benim sınavım, sizlerimde sınavınız ve tüm kalbimle inanıyorum ki Rabbim sevdiği kullarını sınıyor, Çaresiz dertlerle sınamasın inşallah... Zamanla her şey geçecek, burada bulunan herkes için çok güzel günler gelecek, Yeter ki Allahtan umudumuzu kesmeyelim... Şimdilik hoşçakalın:) Yorumcularla ilgili sorularınız varsa naçizane cevaplamaya çalışırım...

Son düzenleme:
Kızlar merhaba. falsepti firuzeni deneyip verdiği terapiler işe yaradı, memnun kaldım diyen var mı? Yazılı olduğu için güvenemiyorum pek

Merhaba ;

çok uzun bir fal bakmıyor terapileri de basit şeyler aslında yani baktırabilirsin ama terapilerini çok önemseme bence..

Merhaba ;

uzak dur hatta çok uzak dur şarlatandır kendisi ve eski falımpir yorumcularındandır bilgine.

selam , dün bade denizden yorum aldım falı gönderdim 20 dakika dolmadan fal yorumum geldi ve okuduğumda 2015 yılında yaptığı yorumların benzerini yaptı yani 2015 teki falımın üzerinden bana fal baktı diyebilirim hani onlarda kayıtlar duruyor ya ama bendede duruyor ben tekrar bade deniz den yorum almayı tercih etmem..

merhaba birsey sorucam. verdigi tarih cikan vs oldu mu?

Zaten birsürü para veriyoruz bir de aptal yerine koymaya kalkmasın falcılar...

ben ilk baktirdim tarottu begendim ama geçmiş olmadığı için demek benzer şeyler yazmamis pes yani bu falcilara

Kizlar bugun bir fal atasim var ama kararsizim falsepeti Dennis atsam mi karar veremiyorum bir atmak istiyorum sonra elim gitmiyor.

Kizlar bugun bir fal atasim var ama kararsizim falsepeti Dennis atsam mi karar veremiyorum bir atmak istiyorum sonra elim gitmiyor.

eğer içinden gelmiyorsa bence atma çünkü sonra falı beğenmeyebilirsin :)) bana hep öyle olduda..

eğer içinden gelmiyorsa bence atma çünkü sonra falı beğenmeyebilirsin :)) bana hep öyle olduda..
Haklisin aslinda Elfin'e aticam ama daha en az 10 gun sonra ondan once birine atmam lazim :) Sanirim Sevdar'a aticam ama onun da telefonda gozukuyor su an ben telefonda sevmiyorum sesliye gelince atarim. Sevdar'a sen baktirmis miydin?

Haklisin aslinda Elfin'e aticam ama daha en az 10 gun sonra ondan once birine atmam lazim :) Sanirim Sevdar'a aticam ama onun da telefonda gozukuyor su an ben telefonda sevmiyorum sesliye gelince atarim. Sevdar'a sen baktirmis miydin?

şevdardan evet yorum aldım beğenirim onun yorumunu ama elfin mi şevdarmı dersen elfin derim.. birde bir şey söylesem şevdara baktırırsan en az 10-15 gün yorum alma derim elfinden de yorum alacaksan yine aynı şekilde ..

Evet bana kalsa ben Elfin'e haftada bir atarim :) ama en son gecen ayin ortasinda atmistim baktirdiktan sonra en az bir ay gecmesini bekliyorum. Gerci son soyledigi Kasim sonunda hissediyorum dedigi spesifik bir sey gerceklesmedi maalesef zaten olmasi zor demistim ama belki zamani tutmamistir diyorum bakalim..simdiye kadar ne dediyse yakin gelecekte yasadim cunku. Seninle bizim begendigimiz falcilar yakin cikiyor o yuzden Sevdar'i begendiysen ben de begenirim buyuk bir ihtimalle ama bekleyip sesliye gecince gonderecegim. Su telefonda fal gercekten sacma, hem musait olamayabilir o anda insan telde konusmak icin hem de karsilikli konusunca fal verimli olmuyor ve konu dagiliyor bence.

Arkadaşlar medyum selena ya yakın zamanda fal baktiran var mı ? Kasim ayında attığım maile cevap vermemiş de bazen ara veriyor fal bakmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…