Aman diyeyim sakın... Daha önceki sayfalarda konuşuldu. Bir arkadaşın 500 tl ( yanlış hatırlamıyorsam ) büyü var bozayım ayağına sonra da kızı tehdit etmişti. 3 kağıtçı şarlatan çirkef birisi anladığım kadarı ile. Sosyal medyadan bakmıştım o olay üstüne... Üslupta çok çirkin.. Sinirin bozulur durduk yere...Kızlar selamm, ınstagramda bı sey gordum fal baktıran varmı? Bıraz pahalı geldı ama yuzdeyuz cıkıyo demıl yazanlae sayfa feykte olabılr, heranın tarot dunyası .. baktıran varmı? Uzak dur dıyen varmı???
Canım çıkmayanları yazayım, aynı konu hakkında vadesi olanlar var hala... Çıkmayanlar Hülya Demir, Cemre Yağmur; yakın tarihte bir konuda nokta atışı yapsada ana konu hakkında verdiği vade çoktan doldu, Janset Özün, Efsun Aksoy, Katre Güneş, Nil Uğurlu, Nisa’n Demirok, Nehir Ateşoğlu, Melek Yıldız kesin çıkmayanlar. Sesli yorumları şu anda bulunduğum ortamdan ötürü kontrol edemiyorum o yüzden eksik isimler olabilir. Bu arada Berrak Okur geçmişi iyi okumuş, Elfinin vadesine var, Gizem Hatun, Şevval, Müge 3 üde aynı şeyleri söylemiş gibi... Dedim ya gaybı Allahtan başkası bilemez ben anlık durumu merak ediyorum . Hepimiz için, Her şeyin hayırlısı olur inşallah ... Bu arada yeni olduğumdan ötürü cevaplamada, alıntılamada hatam olursa affola :)merhaba birsey sorucam. verdigi tarih cikan vs oldu mu?
Sanirim Katina atiyorlar ona. Ben de Dennis'e baktirmak istiyorum baktirirsan yorum yazar misin?Denise ne baktırıyım sızce??0
dennise zamanında kahve atmıştım. su falıyla desteklemişti.Sanirim Katina atiyorlar ona. Ben de Dennis'e baktirmak istiyorum baktirirsan yorum yazar misin?
Bildi mi peki nasil bakiyor?dennise zamanında kahve atmıştım. su falıyla desteklemişti.
anı bilmişti net olarak. gelecekle ilgili vaadesini hatırlamıorum. gelecekle ilgili söylenenlere önem vermiorum zaten. beklemediğim için de tarihleri hatırlamam.Bildi mi peki nasil bakiyor?
hmm cok kararsiz kaldim ama baktirabilirim ona.anı bilmişti net olarak. gelecekle ilgili vaadesini hatırlamıorum. gelecekle ilgili söylenenlere önem vermiorum zaten. beklemediğim için de tarihleri hatırlamam.
anı bilmişti net olarak. gelecekle ilgili vaadesini hatırlamıorum. gelecekle ilgili söylenenlere önem vermiorum zaten. beklemediğim için de tarihleri hatırlamam.
tatlım teşekkür ederim öncelikle yorumlarıma önem verdiğin için. ancak ne yazık ki dennisin yorumunu bulamıyorum. çünkü ben fal sepetinde üye olmadan baktırmıştım dennise ve nasıl baktırmıştım hiç hatırlamıyorum ve fala ulaşamıyorum. ancak şöyle bir durum var ki dennis anlık durumu en iyi analiz eden kişiler arasındaydı ve gönderdiği falın ses kaydını indirmştim ve günlerce dinlemiştim. çıkan duruma gelecek olursak dennis sadece spesifik sorumu yorumlamıştı ve gelecekte onunla ilgiliydi. yani şuan cıktı mı yoksa vaadesi patladı mı kararını ancak o spesifik sorumun gelecek vaadesini hatırlayarak verebilirim. hatırladığım kadarıyla dennis net bir tarih vermemişti. aralık ve ocak arası demişti diye hatırlıyorum sanki. ve eğer bu tarihleri söylediyse de henüz patlamamış:)sanemce senin görüşlerin benim için önemli buradaki değerlendirmelerini felan seviyorum senden rica olsa dennis in falında çıkan bişeyler olmuşmu bi kontrol etme imkanın olurmu :)) bende dennisten yorum aldımda onun için ..
tatlım teşekkür ederim öncelikle yorumlarıma önem verdiğin için. ancak ne yazık ki dennisin yorumunu bulamıyorum. çünkü ben fal sepetinde üye olmadan baktırmıştım dennise ve nasıl baktırmıştım hiç hatırlamıyorum ve fala ulaşamıyorum. ancak şöyle bir durum var ki dennis anlık durumu en iyi analiz eden kişiler arasındaydı ve gönderdiği falın ses kaydını indirmştim ve günlerce dinlemiştim. çıkan duruma gelecek olursak dennis sadece spesifik sorumu yorumlamıştı ve gelecekte onunla ilgiliydi. yani şuan cıktı mı yoksa vaadesi patladı mı kararını ancak o spesifik sorumun gelecek vaadesini hatırlayarak verebilirim. hatırladığım kadarıyla dennis net bir tarih vermemişti. aralık ve ocak arası demişti diye hatırlıyorum sanki. ve eğer bu tarihleri söylediyse de henüz patlamamış:)
Rica ederimgerçekten senin yorumlarını beğeniyorum .. bekleyip göreceğiz o zaman canım :)) çok teşekkür ederim..
Kızlar selam soranlara soylemek ıstedım; dennıse baktırdım tatlı bı ınsan belli ama 5 dak yorım aynı cumle tekrarı, olumlu bı fal ama içerık az geldı bana. Tarıh verdı evet ama iki cumleye 40 tl cok. .. cıkarsa okey ama kusura bakmayın bende olmadı begenen arklara saygım var ama hayal kırıklıgı oldu bende bu kadar bakabılırım dedıgım gıbı tarıh cıksın ozurde dılıcem kendısınede yazdım zaten.. 40 tl biraz boşa gıttı. Begenen dostlar neyını begendıgını yazarsa sevınırım.. ??? Acıkcası. Cok tatlo bı ses cok ıçten bı yorumcu okey ama kısacıkk.. yuh dedım yanı
Ayrica samimi bi yorum var. Bilmiorum neden ama ben dennisdeki samimiyet enerjisini kimse de hissedemeedm. Onda bisey var samimi hissettiren ama ne bilmiorum. Evet bende de cok kisaydi ve uye olmadan baktirdigim icin soru dahi soramadim. Ama dedim ya bisey vardi beni tatmin eden doydum yani yorumuna.ben hızlı lafı dolandırmadan yorum yapmasını beğendim açıkçası bahsettiği süreçte söylediği bi kaç şeyde önüme geldi asıl bahsettiği mevzuya vade var daha evet çok kısa bakıyor süre olarak haklısın bu konuda kesinlikle..
Hayırlısı olsun inşallah devamı gelirKızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
Kızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?