- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
çoooook sevindim hadi hayırlı olsun maşallah demeyide eksik etmeyeyim :) ikimizinde fal enerjileri aynı galiba bende gelişmeleri yaşıyorum elfinle dennis in dediği şekilde ve umarım senin ilişkininde gerisi güzel gelir..
Hayırlısı olsun inşallah devamı gelir
Gerisi sana kalmis. Guzel olsun insallah :) Sen sakin kal, dusune dusune yaz. Ha bir de nacizane tavsiyem gecmis yaralari acma kasima :) Kendime de notumdur surekli, gelisme olursa diyeKızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
Gerisi sana kalmis. Guzel olsun insallah :) Sen sakin kal, dusune dusune yaz. Ha bir de nacizane tavsiyem gecmis yaralari acma kasima :) Kendime de notumdur surekli, gelisme olursa diye
Dusun ki yeni bir insan girdi simdi hayatina, yeniden sans ver, vereceksen tabi :)
Çok teşekkür ederim canım çok mutluyum elfin ve dennisin falı çıktı :) ohhh naktanın falı an itibari ile patladı.
.
kendine maşallah de nazar değdirme ve inan daha başlangıç güzel gelişmeler olacak Allahın izni ile :) olumsuz falın patlası ise ayrı bir güzel
Canım benim umarım hepimiz çok mutlu oluruz.Senin adına çok mutlu oldum kendi mutluluğum gibiCanım sende olucaksın :) biliyorum hissediyorum
Hiç sorma canım naktaya kalsa ta şubatta bana olumlu dönecekti vs.vs. geçmiş ve geleceği anı bende karıştırdı. Düşün off aman bundan sonrası önemli aslında kızlar akışa bırakmak lazım :) elifini ve dennisi tek geçiyorum şuan :)
şuan bende aynısını yapıyorum çok çok sakin kalıyorum üzerine gitmiyorum ben hergünümü mutlu geçiriyorum.. evet elfin ve dennisin öngörüleri cidden enerjisi tutunca çıkıyormuş bende test ettim onayladım :))
Bu mesajlariniz bulasici olsun insallah. Herkes istedigi gelismelerin gerceklestigini yazsin arka arkaya. Olumlu cikan fal haberlerinden bikacak kadar cogalsin e mi mesajlar :))şuan bende aynısını yapıyorum çok çok sakin kalıyorum üzerine gitmiyorum ben hergünümü mutlu geçiriyorum.. evet elfin ve dennisin öngörüleri cidden enerjisi tutunca çıkıyormuş bende test ettim onayladım :))
Bu mesajlariniz bulasici olsun insallah. Herkes istedigi gelismelerin gerceklestigini yazsin arka arkaya. Olumlu cikan fal haberlerinden bikacak kadar cogalsin e mi mesajlar :))
Zor birazda inşallah herkez yaşasın böyle olan mutluluklarıÇok teşekkür ederim inş. bekleyen herkes olumlu gelişmelerle buraya yazarlar
cok sevindim ins daha olumlu gelismeler olur :))Çok teşekkür ederim canım çok mutluyum elfin ve dennisin falı çıktı :) ohhh naktanın falı an itibari ile patladı.
Hiç sorma canım naktaya kalsa ta şubatta bana olumlu dönecekti vs.vs. geçmiş ve geleceği anı bende karıştırdı. Düşün off aman bundan sonrası önemli aslında kızlar akışa bırakmak lazım :) elifini ve dennisi tek geçiyorum şuan :)
Çok sevindim tatlım umarım daha da güzel gelişmelerin olurKızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
Ayy çok mutlu oldum ya.Kızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
nakta ne demişti?Çok teşekkür ederim canım çok mutluyum elfin ve dennisin falı çıktı :) ohhh naktanın falı an itibari ile patladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?