Binnaz Abla

Elfin vadesinde mi cikti? Bana da Dennisin onceki fali cikmisti biraz ama simdi yine attim. :) Dennisin yorumu senle ayni. Elfin sadece digerine sans ver daha iyi dedi ama onu istemiyorum. ufak bir gelecek farkliligi var. :))

Elfinin dediği aralık ayında titreşimler olucak tam anlamıyla netleşmez, netleşmesi en az 2 ay'ı bulur dedi :) Denniste elfinle paralel konuştu.

nakta ne demişti?

Kuzu nakta iyi hoş falcı ama cidden ona kalsa bizim konuşmamız ta şubatta ilişki başlangıcı mart ayında vs.vs. aşırı olumsuzdu adamı resmen gömdü falda. Halbuki naktanın söylediği kişilik özelliklerini taşımıyor bile uzaktan -yakından alakası yok :)

sen demisken benimkinden de dün adim geldi ve güzel bir gün gecirdik.. artik nasil ilerleyecegini Allah bilir
Dün herkese bişeyler olmuş galiba benim de aylardır sesi çıkmayan adam,hayatı boyunca aramız iyiyken bile fotoğrafımı beğenmeyen adam dün koyduğum fotoğrafı beğenmiş ben şok tabi:) İnşallah devamı da gelir diyorum,herkes güzel haberler versin:)

Elfinin dediği aralık ayında titreşimler olucak tam anlamıyla netleşmez, netleşmesi en az 2 ay'ı bulur dedi :) Denniste elfinle paralel konuştu.

cok sevindim senin adina :)) gecen gun en uzuntu animda yanimda oldun ins cok mutlu olursun :)) darisi hepimizin basina :))
bu arada sen bu isten anladigin icin karsi taraf dusuncelerinde iyi dimi Elfin? :))

Çok güzel bir gelişme , hayırlı olsun. Kimlerin fallı çıktı kimin fallı patladı?

Henüz bir iliski baslangici yok. Son dönemde belki ayda bir fal baktirdim ve sadece son dönemde aklima gelenleri yazicam.

Yüz yüze görüsmeyi söyleyenler Belkis Günes (Falalem), Ester Kira, Merve Katre, Rana Yildiz (ortada yok o maalesef), Elif Hanzade. Son dönemde patlayan falim yok. Cok büyük bir gelisme olursa patlayanlardan bahsedecegim. :)

Merve Katre ve Banu Dogru bana sadece sabret dönecek dediler. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Son düzenleme:

belki astrolojik bir aciklamasi vardir :))

bende de öyleydi. Falından sonra çok üzülmüştüm de o yüzden sordum. Bir de onun ağzından konuşuyor ya çok kötü oluyor insan.

bu hafta bizlerin bayram haftası galiba ne güzel gelişmeler ben buraları okuyunca çok seviniyorum hayırlısı ile umarım daha güzel şeyler olur :))

vee bir tane daha harika haber çook mutlu oldum umarım daha güzel gelişmeler olur :)) .. sana bu yaşadığını öngören bir yorumcu oldumu peki canım..

canimsinn :3 .. kücük bir gelisme sadece canim ama güzel bir gelisme.. pes pese güzel haberlerimiz olsun hepimizin tez zamanda insallah :)). ama galiba beklenti icine girmeyip gelismelerin enerjisini bloke etmemek gerekiyor. ben artik böyle yapiyorum. yani kafami baska seylere veriyorum ve gelismeler kendiliginden oluyor. fal'a da sarmiyorum.

Dennis’ten falım gelmiş @gelpisipisipisii benim de Elfin’le aynı doğrultuda ama çok detaysız ve aşırı kısaydı fal. Katinayk çok bilmiyorum ama ilk beş kartım çok olumlu son beş kartım hepsi ters çıkmış, son kartım da ters yuldızlar dı aha dedim sonuç kötü kesin ama öyle yorumlamamış tatlıya bağlamış sonunda. Soru sordum umarım sorumu cevaplar çünkü gerçekten kısaydı hiç detay yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…