Çok sevindim sizin namınıza, Hep güzelliklerde, iyiliklerde buluşmak dileğiyle inşallahKızlar çok küçük bir gelişme ama yaziyim dedim , sevgilim an itibari le bana yazdı. Dennis ve elfinin dediği şekilde oldu :) gerisi nasıl olur bilmiyorum.
Merhaba ;
çok uzun bir fal bakmıyor terapileri de basit şeyler aslında yani baktırabilirsin ama terapilerini çok önemseme bence..
Elfin vadesinde mi cikti? Bana da Dennisin onceki fali cikmisti biraz ama simdi yine attim. :) Dennisin yorumu senle ayni. Elfin sadece digerine sans ver daha iyi dedi ama onu istemiyorum. ufak bir gelecek farkliligi var. :))
nakta ne demişti?
@gelpisipisipisii , cansın sen,can ilacı..... Daha da mutlu ol e mi....İnşallah....
aminnn tüm arkadaşlarımız umarım böyle güzel gelişmeleri buradan duyururlar :)) ..
sen demisken benimkinden de dün adim geldi ve güzel bir gün gecirdik.. artik nasil ilerleyecegini Allah bilir
Sevindim ne guzel gelismeler oluyor. ben de duymak isterim cikan falcilarisen demisken benimkinden de dün adim geldi ve güzel bir gün gecirdik.. artik nasil ilerleyecegini Allah bilir
Dün herkese bişeyler olmuş galiba benim de aylardır sesi çıkmayan adam,hayatı boyunca aramız iyiyken bile fotoğrafımı beğenmeyen adam dün koyduğum fotoğrafı beğenmiş ben şok tabi:) İnşallah devamı da gelir diyorum,herkes güzel haberler versin:)sen demisken benimkinden de dün adim geldi ve güzel bir gün gecirdik.. artik nasil ilerleyecegini Allah bilir
Elfinin dediği aralık ayında titreşimler olucak tam anlamıyla netleşmez, netleşmesi en az 2 ay'ı bulur dedi :) Denniste elfinle paralel konuştu.
Çok güzel bir gelişme , hayırlı olsun. Kimlerin fallı çıktı kimin fallı patladı?
Dün herkese bişeyler olmuş galiba benim de aylardır sesi çıkmayan adam,hayatı boyunca aramız iyiyken bile fotoğrafımı beğenmeyen adam dün koyduğum fotoğrafı beğenmiş ben şok tabi:) İnşallah devamı da gelir diyorum,herkes güzel haberler versin:)
bende de öyleydi. Falından sonra çok üzülmüştüm de o yüzden sordum. Bir de onun ağzından konuşuyor ya çok kötü oluyor insan.Kuzu nakta iyi hoş falcı ama cidden ona kalsa bizim konuşmamız ta şubatta ilişki başlangıcı mart ayında vs.vs. aşırı olumsuzdu adamı resmen gömdü falda. Halbuki naktanın söylediği kişilik özelliklerini taşımıyor bile uzaktan -yakından alakası yok :)
sen demisken benimkinden de dün adim geldi ve güzel bir gün gecirdik.. artik nasil ilerleyecegini Allah bilir
Dün herkese bişeyler olmuş galiba benim de aylardır sesi çıkmayan adam,hayatı boyunca aramız iyiyken bile fotoğrafımı beğenmeyen adam dün koyduğum fotoğrafı beğenmiş ben şok tabi:) İnşallah devamı da gelir diyorum,herkes güzel haberler versin:)
belki astrolojik bir aciklamasi vardir :))
galiba merkür geri harekata adım attı ondan mı acaba diye düşündüm bende
vee bir tane daha harika haber çook mutlu oldum umarım daha güzel gelişmeler olur :)).. sana bu yaşadığını öngören bir yorumcu oldumu peki canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?