Binnaz Abla

cok sevindim senin adina :)) gecen gun en uzuntu animda yanimda oldun ins cok mutlu olursun :)) darisi hepimizin basina :))
bu arada sen bu isten anladigin icin karsi taraf dusuncelerinde iyi dimi Elfin? :))

Canım şöyle diyim , elfin kart okuyucusu kesinlikle değil , kadın hisleri ve kartları yan yana getirip kombine ediyor karşı taraf hakkın ( en azında bende ) kesinlikle yanılmadı. Ben elfin kadar güzel durumu özetleyemezdim :) rica ederim kuzu ne demek

bende de öyleydi. Falından sonra çok üzülmüştüm de o yüzden sordum. Bir de onun ağzından konuşuyor ya çok kötü oluyor insan.

Nakta bizimle telepati kuruyor yani bizim düşüncelerimizi bize söylüyor iyi bir falcı lafım yok ama karşı tarafı doğru analiz etmiyor! Geysu bu konuda çok başarılı hani geysu dese dikkatte alırım. Naktanın acayip bir enerjisi var, dünden bu yana enerjim söndü. O kadar fal yolladım ilk defa böyle oluyorum

Dennis kısa bakar ama anlık tespitleri çok yerinde bence, hisli olduğunu düşünüyorum. Kartları görmeden ve hangi kartın hangisi yanında görmediğim için yorum yapamıyorum :)

Benim arkadaşım atmış daha önce geysuya. Karakter analizleri ve anlık durumları çok iyiymiş öve öve bitiremedi :) Bende dayanamadım fal attım o kadar övünce bakalım. Sana çıkmışmıydı dedikleri geysunun

Bence
Su enerji sonme olayi bende niye hic olmuyor anlamiyorum :) hep mi sonuk enerjim zaten de fark etmiyorum acaba :)
Nakta bende karsi tarafi her zaman sakir sakir saydi teyid edebildigim seyler de var, henuz edemediklerim de. Bana kalirsa ya seninle enerjisi tam tutmadi ya da biri demisti falcilar birbirine bakamaz diye, ondandir :) sen fal bakmaya devam (sinav bitince tabi, bu arada tekrar basarilar) ama fal baktirmaya bosver

Canım çok teşekkür ederim sınav için dileklerin güzel dileklerin için. Leyla inan enerjim nakta ile karışmış olabilir. Benim düşüncelerimi sanki adamda mevcutmuş gibi anlattı. Öyle bir şey yok. Mesela işi sanki sabitmiş gibi, sosyal bir ortamdaymış gibi halbuki adam dağ tepe gezen biri Adam asker, bizim ayrılığımız bile işi yüzünden oldu. Onun işine adapte olamayışım. Mesela elfine sadece sorduğum şu bizi uzak-yakın gelecekte ne bekliyor. Kadın şakır şakır saydı. Ve dedikeleri doğruydu dennisinde aynı şekilde. Burçtan yola çıktı nakta! Burcun özelliklerini sıralıyor

Karakter analizi, anlık durumu on numara , falının bir kısmı çıktı ama geysuda şu dikkatimi çekti dedikleri çok uzak vadede çıkıyor örneğin 1. hafta içinde konuşma var der, O konuşma 3.ay sonra olur pişman olmazsın.

Nakta karşı taraf için 'içine kapanık, kendi dünyasında' demişti. Halbuki adam sosyallikte çığır açmıştı. Bunu duyunca beni bir gülme aldı.

Arkadasimda ayni şeyi dedi. demekki anda falan çok iyide vade zamanini şaşırıyor.Arkadasimada 2 hafta demis 1.5 ay sonra olmuş dedigi.Vadeye takilmiyorum artık. Sürekli bir beklenti icinde bekleyince öteleniyor galiba . Merakla bekliyorum yorumunu bakalım

küçük ama zaten başlangıçlar hep küçük gelişmelerdirki :) kesinlikle katılıyorum bide hani gelişme olunca o anın heyecanına kapılıp fal atmamak gerekiyor sakince herşeyi beklemek gerek :)

Nakta bendede çok iyidi birebir hem benim hemde karşı tarafın analizlerini yapmıştı.yani sevmiştim fal yorumunu

Çıkan / Çıkmayan fallar:

Tellwe; Ecem23 (hala hisli olduğunu düşündüğüm bir falcı) Durumu bildi, iletişimi bildi. Burç bilgisi vermediğim halde , erkek arkadaşımın kişiliğini ruh durumunu çok güzel çözümledi.

Zamazom; eh işte diyorum.(falın gersi var zamansal olarak ilerleyen süreçte çıktı mı çıkmadı anlicam)

Cherycoco; Uzak durun! Patladı.

Sezilay; İletişimi bildi. Falın kalan kısmı beklemede.

Banu yılmaz: Kısacıktı ama iletişimi bildi. Onun dediği tarihte oldu.

Medyumzagnos; Kesinlikle tavsiye ederim iletişimi bildi. Falın kalan kısmı beklemede.

Peralina; iyi mi kötü mü anlayamadım J

Okaliptu49; Sakız falı , tatlım diye başlayıp saçmalayan bir fal.

Taraca; bu falda iyi mi kötü anlayamadım. Beklemede

Medyumabi; Sakız falı kesinlike tavsiye etmiyorum.

Nakta; Zaman olarak patladı. (beni çok güzel anlattı fakat benim düşüncelerimden ve karşı tarafı yorumladı) önceden de fal atmıştım. Zaman olarakta patladı, karşı tarafı iyi çözümleyemedi. Tabi nokta atışları olan bir falcı hakkını yemiyim. Enerji düşürüyor.

Falsepeti; Dennis vadesinde iletişim oldu, anlık analizi çok iyi kısa ama net biri.

Binnaz abla; Ceren yağmur ; pembe tablo

Nil güneş; Tek nokta atışı yok, sanki falı zorlayorumluyor gibi ses tonu var , söylediği hiç bir şey olmadı . İyisimi nil güneşi boşverin J

Yasemin Hanıma kahve attım; Vade biraz ötelenmiş fakat bir arkadaşımla tartışacağımı görmüş ki ben falı unutmuşum şimdi okuyunca şaşırdım J Bir konu hakkında daha yorum yapmış (aşk değil ama çıkmasını çok isterim benle ilgili bir şeyi bilmiş). Deniyebilirsiniz aşktan ziyade genel hayattla ilgili güzel fal bakmış.

Esma sultan; Çok kızmıştım falına ve ne diyor bu demiştim ama şimdi okuyunca kadın olduğu gibi bilmiş. İletişim tarihi ve içerik olarak aynen onun dediği gibi olmuş. Kahve atmıştım. Yine bu kadına kahve atıcam.

Janset özün ; Dua vermiş hahaha çok güldüm falı okuyunca.

Berrak okur; Patladı kopyala-yapıştır yapıyor.

Burge İzgören; Bildiği şeyler olmuş.

Rüya Yıldız; Fena değil. Biraz sanki pembeci geldi.

Bilge Özdoğru; Bazı şeyleri bilmiş fakat çok burçtan astrolojiden yola çıkıyor. Ses tonu çok sert J Bilge abla rahat ol biraz! Ama denebilir. Şimdi dinleyince bazı şeyleri güzel yakalamış hakkını yemiyim J

Elfin Demet; Onun hakkında çok yorum yaptım ve çok beğendim.

Eylem Tüzün; Kart yorumcusu değil evet elfin kadar iyi değil ama güzel nokta atışları olan biri.

Hahaha çok fala sarmışım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu deme oyle. x12 yapmissin. 5ay demisti bana olacak is degil bu hesap neyse ki enerjimiz tutmadi onunla, oyle avutuyorum kendimi :)

Oncelikle hic korkma falci listen uzun degil, kendimle kiyaslayinca kisacik hatta :)
Zamazon ve esma sultan ayni kisi denmisti. Sen o sekilde benzerlik gordun mu? Bana ikisi de dua vermisti uzun uzun, ama esma sultan bir tas bulmami (adini unuttum tasin) okuyup ufleyip boynuma asmami falan soyledi. Zamazon ayri bir hikayeydi. Ikinci fali istedi benden. Attim, aurama girip bir seyler yapti bana :))) eski mesajim var simdi baktim sayfa 11005, bos vaktin olunca oku da gul :) kafamin cok karisik oldugu donemlerdi ama sayelerinde aymaya basladim :)

Leyla sana olumlu olan tüm fallar çıkar inş. yakın zamanda inş.
Amin sagol canim, hep beraber insallah... Bekleyen herkes artik bekleyisinin sonuna gelmis olsun, hayirlisiyla :) Guzel haberler gelmeye basladi, pozitif enerjiler ulasiyor dogru yerine evrende. Hatta gezegenleri bile yola getirmeye mi basladik nedir
Guzel gelismeleri yasamaya baslayanlar, azcik hizli adim atin onde bos yer, arkada da cok bekleyen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…