Binnaz Abla

Zamzomla farklı gibiler sanki, ama esma sultan bana dua vermedi. Esma'ya çok kızmıştım ama kadın ayrıntıyı yakalamış ama 50 tl falcı değil. Leyla aslında hepsi enerji meselesi inan :) Bilgede güzel şeyler yakalamış, bilge , elfin ve eylemin ilişkiye dair tavsiyelerini kesinlikle dikkatte alıcam!

ayy aynen gerçekten benim de hep bayram havası oldu bu ara birçok gelişme.. hepimizin öyle ne güzell!

maşallah Allah dahada güzel şeyler yaşatsın inşallah :) bunları okudukça insan daha mutlu oluyor burada birbirimize ne güzel umut ve destek oluyoruz

Canım arkadaşlarım..rahatsizligimdan dolayı yeni inceleme fırsatım oldu forumu.Ne güzel gelişmeler de olmuş.Inşallah gelişme olan arkadaşlarım mutlu olurlar istedikleri gibi devam ettirirler.Henüz gelişme olmayan bekleyenlerede sabırlar inşallah Rabbim tez zamanda yüzlerini güldürür....

Gecmisler olsun, onemli bir sey degildi umarim?

KIzlar baktiranlar yorum yapabilir mi acaba Dennis cok pembeci midir hep olumlu mu konusur? Guzel seyler soyledi mutlu oldum ama her seyde olumlu yorum yapan falcilardan biri mi bilemedim. Cok sempatik biri, kisa bakiyor ama sevdim.

KIzlar baktiranlar yorum yapabilir mi acaba Dennis cok pembeci midir hep olumlu mu konusur? Guzel seyler soyledi mutlu oldum ama her seyde olumlu yorum yapan falcilardan biri mi bilemedim. Cok sempatik biri, kisa bakiyor ama sevdim.
Ben gecen yil baktirmistim dennise burda ismi cok yazilinca acip bir daha dinledim cok kisa zaten benim o donemde iliskim yoktu ama bir kisinin ilgisi vardi daha dogrsu ben oyle saniyordum ama dennis bu kisi kapali cikti bir gelisme olmayacak dedi sonra biri sana birini tavsiye edecek resm yoluyla dedi oda olmayack dedi gercktende oyle bir durum yasadim esmer bir erkek olack hersey cok guzel olack dedi bakiyorum bakiyorum kotu birsey gormuyorum diyip diyip durdu:)) evet dedigi esmer erkekle bir iliski baslangcm oldu adam ciddiyetle geldi hersey guzel gidiyrdu ama ailesi kabul etmedi ve bitti yani dennis in evet dedigi tarzda kisiyle tanstim ve hersey cok guzel gidiyordu gerckten ama sonuc kismi patladi ne yazik ki

Uzuldum canim su alieler neden karisir anlamam zaten belki olsaydi cok da iyi olurdu, hayirlisi olsun Insallah tabi her seyde bir hayir vardir. Ben su pembeci falcilardan sikildigim icin her olumlu diyene o gozle bakiyorum maalesef ama demek ki olmayacak seylere olmayacak diyor.

Aynen canim hayirlisi bir hayir varsa da bu yasadigim kotu olayda suan ben goremiyorum ama zaman gectikce anlayacagim mutlaka dennise gelince olmayacaksa soyluyor canim emin olabilirsn yani benm sordugum kisiye olmayck demis yeni kisiyi de bilmis canim umarim seninde olumlu gelismelern olur..

Genelde olumluya bagliyor ben bu falimda farkli bi konuda sordum olumluya bagladi cok emin degilim artik ondan cunku suoelendigim bi konu var tamamwn boule bir sey yok demesi olmadi kendine soru kismindada yazdim falinda cikmajis benlik degil diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…