- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Oncelikle hic korkma falci listen uzun degil, kendimle kiyaslayinca kisacik hatta :)
Zamazon ve esma sultan ayni kisi denmisti. Sen o sekilde benzerlik gordun mu? Bana ikisi de dua vermisti uzun uzun, ama esma sultan bir tas bulmami (adini unuttum tasin) okuyup ufleyip boynuma asmami falan soyledi. Zamazon ayri bir hikayeydi. Ikinci fali istedi benden. Attim, aurama girip bir seyler yapti bana :))) eski mesajim var simdi baktim sayfa 11005, bos vaktin olunca oku da gul :) kafamin cok karisik oldugu donemlerdi ama sayelerinde aymaya basladim :)
inan fal atasim vardi ama atmicam, iyiki yazdin :)
Ee bu Merkür hep bize tepecek değil ya azıcık da onları tepsin:))
ayy aynen gerçekten benim de hep bayram havası oldu bu ara birçok gelişme.. hepimizin öyle ne güzell!bu hafta bizlerin bayram haftası galiba ne güzel gelişmeler ben buraları okuyunca çok seviniyorum hayırlısı ile umarım daha güzel şeyler olur :))
ayy aynen gerçekten benim de hep bayram havası oldu bu ara birçok gelişme.. hepimizin öyle ne güzell!
Belki onu da tepmiştir:) hatta yuvarlanıp kör kuyulara düşmüştür,bilemeyiz:) amin mi desek ki? :))Beni hala tepiyor
hemde milyon kez amin diyorum buna beter olsunBelki onu da tepmiştir:) hatta yuvarlanıp kör kuyulara düşmüştür,bilemeyiz:) amin mi desek ki? :))
canım bende sendenim hatta daha da kötüye gitti bendeBende tepti sanirim hala gelisme yok :/
Gecmisler olsun, onemli bir sey degildi umarim?Canım arkadaşlarım..rahatsizligimdan dolayı yeni inceleme fırsatım oldu forumu.Ne güzel gelişmeler de olmuş.Inşallah gelişme olan arkadaşlarım mutlu olurlar istedikleri gibi devam ettirirler.Henüz gelişme olmayan bekleyenlerede sabırlar inşallah Rabbim tez zamanda yüzlerini güldürür....
rengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar arkadaşım , umudunu kaybetmecanım bende sendenim hatta daha da kötüye gitti bende
Ben gecen yil baktirmistim dennise burda ismi cok yazilinca acip bir daha dinledim cok kisa zaten benim o donemde iliskim yoktu ama bir kisinin ilgisi vardi daha dogrsu ben oyle saniyordum ama dennis bu kisi kapali cikti bir gelisme olmayacak dedi sonra biri sana birini tavsiye edecek resm yoluyla dedi oda olmayack dedi gercktende oyle bir durum yasadim esmer bir erkek olack hersey cok guzel olack dedi bakiyorum bakiyorum kotu birsey gormuyorum diyip diyip durdu:)) evet dedigi esmer erkekle bir iliski baslangcm oldu adam ciddiyetle geldi hersey guzel gidiyrdu ama ailesi kabul etmedi ve bitti yani dennis in evet dedigi tarzda kisiyle tanstim ve hersey cok guzel gidiyordu gerckten ama sonuc kismi patladi ne yazik kiKIzlar baktiranlar yorum yapabilir mi acaba Dennis cok pembeci midir hep olumlu mu konusur? Guzel seyler soyledi mutlu oldum ama her seyde olumlu yorum yapan falcilardan biri mi bilemedim. Cok sempatik biri, kisa bakiyor ama sevdim.
Uzuldum canim su alieler neden karisir anlamam zaten belki olsaydi cok da iyi olurdu, hayirlisi olsun Insallah tabi her seyde bir hayir vardir. Ben su pembeci falcilardan sikildigim icin her olumlu diyene o gozle bakiyorum maalesef ama demek ki olmayacak seylere olmayacak diyor.Ben gecen yil baktirmistim dennise burda ismi cok yazilinca acip bir daha dinledim cok kisa zaten benim o donemde iliskim yoktu ama bir kisinin ilgisi vardi daha dogrsu ben oyle saniyordum ama dennis bu kisi kapali cikti bir gelisme olmayacak dedi sonra biri sana birini tavsiye edecek resm yoluyla dedi oda olmayack dedi gercktende oyle bir durum yasadim esmer bir erkek olack hersey cok guzel olack dedi bakiyorum bakiyorum kotu birsey gormuyorum diyip diyip durdu:)) evet dedigi esmer erkekle bir iliski baslangcm oldu adam ciddiyetle geldi hersey guzel gidiyrdu ama ailesi kabul etmedi ve bitti yani dennis in evet dedigi tarzda kisiyle tanstim ve hersey cok guzel gidiyordu gerckten ama sonuc kismi patladi ne yazik ki
Aynen canim hayirlisi bir hayir varsa da bu yasadigim kotu olayda suan ben goremiyorum ama zaman gectikce anlayacagim mutlaka dennise gelince olmayacaksa soyluyor canim emin olabilirsn yani benm sordugum kisiye olmayck demis yeni kisiyi de bilmis canim umarim seninde olumlu gelismelern olur..Uzuldum canim su alieler neden karisir anlamam zaten belki olsaydi cok da iyi olurdu, hayirlisi olsun Insallah tabi her seyde bir hayir vardir. Ben su pembeci falcilardan sikildigim icin her olumlu diyene o gozle bakiyorum maalesef ama demek ki olmayacak seylere olmayacak diyor.
Sağol canım.mevsimsel enfeksiyon ışte.bademciklerim fena şişti.Gecmisler olsun, onemli bir sey degildi umarim?
Uzuldum canim su alieler neden karisir anlamam zaten belki olsaydi cok da iyi olurdu, hayirlisi olsun Insallah tabi her seyde bir hayir vardir. Ben su pembeci falcilardan sikildigim icin her olumlu diyene o gozle bakiyorum maalesef ama demek ki olmayacak seylere olmayacak diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?