- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
canım benimrengarenk gökkuşağı yağmurdan sonra çıkar arkadaşım , umudunu kaybetme
canımsın@sercenin_gozyasi ve D destina53 ben sadece şu 1 ay içerisinde o kadar berbat şeyler yaşadımki beklenmedik anda herşey değişiyor gerçi daha tam bişey olduğu yokta yavaş ilerliyor , bence sizler içinde güzel şeyler başlayacak..
Canım sende ne sabırsızsın bekle ayol şurda ne kalmış 2020 yılınaHesap yaptim binnaz hediye kredilerimle (son birkac gundur 1 aliyorum hep) 2.5 yil sonra Elfin'e puanim yetecek :))
Dogru diyorsun daha yasim kac basim kac :))Canım sende ne sabırsızsın bekle ayol şurda ne kalmış 2020 yılına
Tellwe evet. Geysu bana cikmamisti soyliyim:)arkadaşlar acil cevap. bu nakta ve geysu hangi sitede tellve de mi
Kızlar ya Dennis o anı iyi biliyor mu sizce vadeler olduğu için bi gelişme de yaşamadım daha
Ne dersiniz
Tatlım 1.5-2 ay kdr önce atmıştım ama çok uzun vade verdikleri için yine attım Dennis e ama anda dahi emin olamıyorum.
en son ne zaman fal yorumu aldın canım?
Tatlım 1.5-2 ay kdr önce atmıştım ama çok uzun vade verdikleri için yine attım Dennis e ama anda dahi emin olamıyorum (2gun önceydi)
Dennis sana bir zaman vermis miydi sonuc icin? Bana bu ay gelismeler var, 10'unda haber alacaksin ve Ocak-Subat sonu kesinlik kazanir dedi.fal enerji meselesi biliyorum ama dennis için şunu söyleyebilirim karşımdaki insanla buluştuğumda minik bi beden tavrını dahi bana söyledi dennisin o cümlesini duyunca ben çok şaşırmıştım ve onun bahsettiği süreci durumları yaşıyorum sonuç ne olur bilmiyorum çıkarmı çıkmazmı ..
Bana iki kere baktırdım ve tutarlydıfal enerji meselesi biliyorum ama dennis için şunu söyleyebilirim karşımdaki insanla buluştuğumda minik bi beden tavrını dahi bana söyledi dennisin o cümlesini duyunca ben çok şaşırmıştım ve onun bahsettiği süreci durumları yaşıyorum sonuç ne olur bilmiyorum çıkarmı çıkmazmı ..
Dennis sana bir zaman vermis miydi sonuc icin? Bana bu ay gelismeler var, 10'unda haber alacaksin ve Ocak-Subat sonu kesinlik kazanir dedi.
Bana iki kere baktırdım ve tutarlydı
Durumla ilgili pozitif bi gelişme olmadığı için belki o yüzden bundan sonra da olacak gbi gelmiyo olabilir bana
Senin tarihler çktı mı tatlım
Insallah canim. Sabirsizlikla bekliyorum bir yandan da inanamiyorum olursa cok guzel bir surpriz olacak benim icin :)evet ilk verdiği vadelerde dedikleri tuttu şimdi diğer verdiği vadeleri bekliyorum .. inşallah 10 unda haberi alırsın hayırlısı ile güzellikler olur canım :))
İnşallah canım....Hepimiz musmutlu kızlar olalımhiç umutsuzluğa kapılma canım inan beklemediğin anda dönüyor şansın diyorum ya benim cidden beklentim kalmadı hatta şuan bile beklentim yok lakin gelişmeler oluyor ..
ben baktiriyorum enerjim tuttuMerhabalar :))).. Aranıza yeni katıldım arkadaşlar .. Ben de uzun süredir binnaz da fal baktırıyorum ancak hic biri cıkmadı diyebilirim(. Son olarak Aylin Murat ı keşfettim. Bana çok tutarlı ve mantıklı geldi yorumu ve enerjisini çok sevdim. Daha önce baktıranınız oldu mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?