Binnaz Abla

kızlar teşekkür ediyorum hepinize bizim barışma olasılığımız yok aslında çünkü istemiyorum ama süreç çok önemli ne yapacak sadece aradı mı vs. o zaman kimin falı çıktı kimin çıkmadı çok daha iyi anlayacağım. bu konuyu az kişiye sordum chitra, derin, geysu, melek yıldız,falcı sema. hepsi bilmiş oluyor ama gidişatı bilecekler mi bakalım bunu çok merak ediyorum:)

Bu adımı yaklaşım tarzı olarak bilen var mı hani duygusal mı egosal mı merak mı...
:)

Derin nerede bakiyor? Ona da mi atsam bilemedim :)

Bu adımı yaklaşım tarzı olarak bilen var mı hani duygusal mı egosal mı merak mı...
:)

kuzu bu adımın ne olduğunu şu an bilmiyorum işte:) zaman gösterecek ama tabi fal baktırdıklarımın yorumları var hoş benim egoma iyi geldiği kesin:)

Derin nerede bakiyor? Ona da mi atsam bilemedim :)

maille bakıyor çıkana gerçekten çıkıyor enerrjin uyarsa:)

kızlar alıntılayamıyorum hepinizi ama gerçekten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. benim gururum çok incindi benzer duygular yaşadığımıza da eminim inanın ben de sizler için en güzel mutlulukları yaşamanızı diliyorum

Eskilerin döndüğü mevsime mi girdik ki?:) Hep böyle güzel haberler duyalım,bizi bu fal batağına düşürenlerin sonu tıpış tıpış geri dönmek olsun:)) Aminnn.

Eskilerin döndüğü mevsime mi girdik ki?:) Hep böyle güzel haberler duyalım,bizi bu fal batağına düşürenlerin sonu tıpış tıpış geri dönmek olsun:)) Aminnn.

merkür retrosundan galiba:) umarım duyarız ben eminim kimler dönmedi ki hepsi döner:)

günaydin kizlar, ben yine merakimdan catladim ve fal baktirdim.
falalem'de zeyder var, kadin ne görüyosa onu söylüyor, ballandirmadan. 12.50 lira. tavsiye ediyorum. hisleri kuvvetli.
giray bulak diye biri gelmis, 10 lirayken ona da attim, bi dinledim bizim binnazdaki ufuk kutluk. ama güzel bakti durum tespiti cok iyiydi. hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…