Ben hiç duymadım yeni bir yorumcu mu?ben baktiriyorum enerjim tuttu
Gunaydin canim. Ne guzel herkese gelismeler oluyor bu aralarkızlar günaydın:) dün çok enteresan bir şey oldu.2.5 ay sonunda beklemediğim bir şekilde adım geldi.
Canım günaydın senin adına çok sevindim.devamıda inşallah güzel bir şekilde gelir.kızlar günaydın:) dün çok enteresan bir şey oldu.2.5 ay sonunda beklemediğim bir şekilde adım geldi.
kızlar günaydın:) dün çok enteresan bir şey oldu.2.5 ay sonunda beklemediğim bir şekilde adım geldi.
Bu adımı yaklaşım tarzı olarak bilen var mı hani duygusal mı egosal mı merak mı...kızlar teşekkür ediyorum hepinize bizim barışma olasılığımız yok aslında çünkü istemiyorum ama süreç çok önemli ne yapacak sadece aradı mı vs. o zaman kimin falı çıktı kimin çıkmadı çok daha iyi anlayacağım. bu konuyu az kişiye sordum chitra, derin, geysu, melek yıldız,falcı sema. hepsi bilmiş oluyor ama gidişatı bilecekler mi bakalım bunu çok merak ediyorum:)
Derin nerede bakiyor? Ona da mi atsam bilemedim :)kızlar teşekkür ediyorum hepinize bizim barışma olasılığımız yok aslında çünkü istemiyorum ama süreç çok önemli ne yapacak sadece aradı mı vs. o zaman kimin falı çıktı kimin çıkmadı çok daha iyi anlayacağım. bu konuyu az kişiye sordum chitra, derin, geysu, melek yıldız,falcı sema. hepsi bilmiş oluyor ama gidişatı bilecekler mi bakalım bunu çok merak ediyorum:)
kızlar günaydın:) dün çok enteresan bir şey oldu.2.5 ay sonunda beklemediğim bir şekilde adım geldi.
Bu adımı yaklaşım tarzı olarak bilen var mı hani duygusal mı egosal mı merak mı...
:)
Derin nerede bakiyor? Ona da mi atsam bilemedim :)
Eskilerin döndüğü mevsime mi girdik ki?:) Hep böyle güzel haberler duyalım,bizi bu fal batağına düşürenlerin sonu tıpış tıpış geri dönmek olsun:)) Aminnn.kuzu bu adımın ne olduğunu şu an bilmiyorum işte:) zaman gösterecek ama tabi fal baktırdıklarımın yorumları var hoş benim egoma iyi geldiği kesin:)
maille bakıyor çıkana gerçekten çıkıyor enerrjin uyarsa:)
kızlar alıntılayamıyorum hepinizi ama gerçekten iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. benim gururum çok incindi benzer duygular yaşadığımıza da eminim inanın ben de sizler için en güzel mutlulukları yaşamanızı diliyorum
Eskilerin döndüğü mevsime mi girdik ki?:) Hep böyle güzel haberler duyalım,bizi bu fal batağına düşürenlerin sonu tıpış tıpış geri dönmek olsun:)) Aminnn.
Eskilerin döndüğü mevsime mi girdik ki?:) Hep böyle güzel haberler duyalım,bizi bu fal batağına düşürenlerin sonu tıpış tıpış geri dönmek olsun:)) Aminnn.
Ben de demiştim ama :))merkür retrosundan galiba:) umarım duyarız ben eminim kimler dönmedi ki hepsi döner:)
Ya bana bu Merkur retrolari olmuyor amaBen de demiştim ama :))ncarenot 'ın dedikleri de çıkıyor diye yazsanıza... benimde egom bi hoş olsun..
Hadi hayırlısı
Ben de demiştim ama :))ncarenot 'ın dedikleri de çıkıyor diye yazsanıza... benimde egom bi hoş olsun..
Hadi hayırlısı
Cok tesekkür ederimben baktiriyorum enerjim tuttu
Evet. Nisan ayından beri bakıyor sanırım ama son zamanlarda online oluyor. Ben de yapılan yorumlara istinaden denedim :)Ben hiç duymadım yeni bir yorumcu mu?
Çok çok sevindim sonrası sen nasıl istiyorsan öyle gelişir umarımkızlar günaydın:) dün çok enteresan bir şey oldu.2.5 ay sonunda beklemediğim bir şekilde adım geldi.
yok benimki dönmez topiğin tek haber almayanı olarak kalacağımmerkür retrosundan galiba:) umarım duyarız ben eminim kimler dönmedi ki hepsi döner:)
Çok çok sevindim sonrası sen nasıl istiyorsan öyle gelişir umarım
yok benimki dönmez topiğin tek haber almayanı olarak kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?