Binnaz Abla

Tatlim nalan ablayi denedin mi...denediysen yorumlarini öğrenmek isterim bitanm

Tatlim nalan ablayi denedin mi...denediysen yorumlarini öğrenmek isterim bitanm

canım denedım onuda denemedıgımız kalmış mı bızım acaba =))) saka bı yana o kadın bıldı gıbı ama cumlelerı cok devrık ıcınden cıkamıyo ınsan ve sonunda hanı bı daha dınle falı soru sormana gerek kalmaz dıye bı tavrı varkı salakmıyım lan ben soru sormaya gerek yok durumuna gelıyosun =))) o yuzden bı daha denemem soyledıklerı anlaşılır degıl cunku :S melegı beklıyorum dedıgı seyı sanda bılmıştı dımı hep kotu seyler cıkıyo ( bu arada telweeden onerın varsa beklıyorum bıtanem esınceyı kaçırdım yıne olmadı yarın yollıycam

falcıların genel huyu o zaten ıyıyı dııl hep kotuyu bılmek

Nalanı denedim bugün.. Bir sürü isim sayıyo.. karakter analizi iyi.. eski erkek arkadaşımın ruh durumunu ve iniş çıkışlarını iyi bildi.. gelecek için tarihler verdi .. bakalım..

nalan abla bana hic isim saymadi ve hic devrik cumle kurmadi:)

Binnaz abla deniz görür. Senin tavsiyele baktirmistim. Oda 1.ayin sonu yeni bi kisi demisti (imkansiz) ama bu adamla olmaz demisti bekleyip gorecem az bi zaman kaldi....
Deniz Görür banada Ocak sonu demişti,hatta tarihlerde pek yanılmam Ocak ilk haftası ama opsiyonlu Ocak sonu demişti bakalım..

nalan abla bana hic isim saymadi ve hic devrik cumle kurmadi:)

Benim falımda da hiç isim yoktu ama anlamak için epeyce çaba harcamıştım.Bana bir yıllık yorum yaptığı için Eylül Ekim'e kadar Nalan' a uğramama gerek yok.Ancak bu durumuda çok samimice buldum,çünkü her falcı kapîsına sık gidilsin diye bu kadar uzun süreli yorum yapmaz.

Nalan ablaya ilk baktirdigim falda hic isim yoktu son baktirdigim falda milyonlarcanisim saymisti. Nalan abla isim sayma modasini yeni cikardi:))) evdekilerinin bile isimlerini saydi ama cogunu tanimiyorum))

Ya ben nalan ablayi cok begenmistim gecmis inanilmaz bilmisti. Ama aynen celiskili fali..yav melege tarot baktirmistim ama henuz cikan bisey yok bebegim..ne yazikki telweden sana kimseyi tavsiye edemicem bitanem hepsi kasimda patladi bende...

eeveet o dedigine sinir oluyorum ya bende illa soru sorucam kadinin soru sorulmasina gicigi var

ayy bı daha dınlıycem kadının falını bana tarıh falan verdımı hatırlamıyorum o yuzden yok yere gunahıa gırmeyelım kadının bakalım yazıyorum hemen kızlar dınleyıp baya oldu cunku baktıralı ust uste 30 tane fal baktırınca ınsan hatırlamıyo =)) bu arada sanada sorıyım bıtaneıs telweden onerın varmı ? puanım var son kez baktırıp kurtulmak ıstıyorum o sıteden

Ya ben nalan ablayi cok begenmistim gecmis inanilmaz bilmisti. Ama aynen celiskili fali..yav melege tarot baktirmistim ama henuz cikan bisey yok bebegim..ne yazikki telweden sana kimseyi tavsiye edemicem bitanem hepsi kasimda patladi bende...

melegı bende beklıyorumm bakalımm :S

kızlarr nalan abla benımkını cozmuşş dırek hahah falı tekrr dınledım baktıralı ıkı ay olmuş ama bılmış bazı seylerı nasıl davranmam konusunda bıraz kararsız kalmış ama bılemedım fal fal fal ıcımızzz fal oldu =)))

Cikan bisey olmus mu bitanem

Cikan bisey olmus mu bitanem

aılesıyle ılgılı bısey vardı onu bılmış kendınle sorunalrı olduğunu soylemiş kadının gunahına gırdık valla =)) bızım ıcınde yıl başından sonra duzelme demış sure vermış subat sonuna kadar dıye ve ben bunların hıcbırını hatırlamadım sımdı dınleyınce aklıma geldı cıkan seyler var ama oyle cok detay ve buyuk bı yorum yok ztn ben anlamıyorum nesıbe mesela cok detay bılmıştı ılk falında ama sonraları olmadı fazla bısey beklememek lazım galıba falcılardan :S:S

Nalan ablaya ilk baktirdigim falda hic isim yoktu son baktirdigim falda milyonlarcanisim saymisti. Nalan abla isim sayma modasini yeni cikardi:))) evdekilerinin bile isimlerini saydi ama cogunu tanimiyorum))

Herhalde birileri çok iyi fal bakıyosun dediyse oda iyice gaza gelmiş olacak ki durumu abartmış iyice.

kızlar ben gecen hafta ankaradan adı duyulmamıs bırıne baktırdım ısmını cısmını sımdıdlık burdan yazmıyorum duyan herkes gıtmesın dıyeancak dedıklerı cıkarsa zaten hepınıze cebını yollarım baktırırsınız kadın tarot bakıyo bana dedıkı kartları al dedı aldım dızıne koy dedı koydum sonra ıcınden bı kart sec bana gosterme dedı guc kartını sectım sonra karta bakarak uc kere bı kelıme tekrar ettırdı bana sonra kartı gerı kartların ıcıne koydum kadın gormedı benım hangı kartı sectıgımı sonra kartları tek tek ayırmaya basladı ve benım sectıgım kartı buldu nasıl yaptı bılmıyorum sonra bana dedıkı evet 5 ay ıcınde tanısacagın ınsanla evlenıceksın dedı sızec bunu nasıl yapmıs olabılır?

tellweden onerim saraylihanimi seviyorum venusu de ama maalesef cikmadi dedikleri su an icin.bu zamana kadar en guzel yorumlari da klothoyagmur ,samira olabilir

Iyyy Medyum Zodyak'ın bana yıllar önce yaptığı numara.Bende senin gibi şaşırmıştım,banada sorduğum sorunun cevabının olumlu olduğuni ispatlamak için yapmışti ve o an için beni inandırmıştı.Ama ben senin için örnel olayım sen inanma canım.Hevesini kırmak istemem ama malesef durum bu.Ayrıca olumlu olarak bulunduğu kehanet çıkmadı da.Dürüst olanı bu falcıların bi elin beş parmağını geçmez.Dünyanın dördüncü tarotçusu olduğunu iddia eden Zodyak 200 tl ye bana bu sihirbazlık numaralarını sergilemişti.Ne mutlu bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…