- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
Ne dönmez dediklerimiz döndü hiç belli olmaz sadece azcık zamanı vardır belki ,bi de beklerken gelmiyolarmış ya belki de ondan :))Çok çok sevindim sonrası sen nasıl istiyorsan öyle gelişir umarım
yok benimki dönmez topiğin tek haber almayanı olarak kalacağım
Ben hiç beklemiyorum ki oluruna bıraktım biliyorsun beniNe dönmez dediklerimiz döndü hiç belli olmaz sadece azcık zamanı vardır belki ,bi de beklerken gelmiyolarmış ya belki de ondan :))
Mesaj at canım teknik ekip ilgileniyorfalalem fal yorumumu dinleyemiyorum hata veriyor. dinleyemiyorum. ne yapmam gerekiyor. yönetime bildirdim ancak yanıtlanmadı.
teşekkür edermm evet sorun çözüldü şimdi.Mesaj at canım teknik ekip ilgileniyor
Bn de yaşamıştım
Rica ederimteşekkür edermm evet sorun çözüldü şimdi.
MedyumZagnos’tan aşırı negatif ve diğer yorumcuların tersi bir fal geldi kafamı allak bullak etti o yüzden hemen fal atmam lazımm birine. Elfin’e atmak istiyorum ama şimdi de canlı chat olmuşsesli veya yazılı seviyorum ama bu ara ya telde ya chatte off. Tellwe Medyum Zagnos’a baktırıp çıkan oldu mu?
senin gönlünü sevemediyse zaten çokta önemli değil pisipisi :) ben görmeden sevdim seni.Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.
senin gönlünü sevemediyse zaten çokta önemli değil pisipisi :) ben görmeden sevdim seni.
Bende istiyorumKızlar sezgi candanın e postasını bana özelden atabilir misiniz?
Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.
Merhaba:) inanın bunu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama inanın yapmak için de neler vermezdim o rahatlığa erişmek için.neden yapmıyorsan dersenizde benim yazmam demek daha büyük sıkıntılara neden olur o yüzden yapamıyorum.sizin için hayırlısını diliyorum.Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.
Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.
Kızlar tabi o mesajı atınca çok rahatladım en azından netleşmiş olurum kafa ve kalp olarak; Evet hemen yazdı banagörevdeyim dönünce yazıcam dedi tutuştu
Bakalım neler olacak, heen cevap verip telrar yazacağım demesi olumlu bir gösterge bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?