Binnaz Abla

Çok çok sevindim sonrası sen nasıl istiyorsan öyle gelişir umarım

yok benimki dönmez topiğin tek haber almayanı olarak kalacağım
Ne dönmez dediklerimiz döndü hiç belli olmaz sadece azcık zamanı vardır belki ,bi de beklerken gelmiyolarmış ya belki de ondan :))

falalem fal yorumumu dinleyemiyorum hata veriyor. dinleyemiyorum. ne yapmam gerekiyor. yönetime bildirdim ancak yanıtlanmadı.

MedyumZagnos’tan aşırı negatif ve diğer yorumcuların tersi bir fal geldi kafamı allak bullak etti o yüzden hemen fal atmam lazımm birine. Elfin’e atmak istiyorum ama şimdi de canlı chat olmuş sesli veya yazılı seviyorum ama bu ara ya telde ya chatte off. Tellwe Medyum Zagnos’a baktırıp çıkan oldu mu?

Bir arkadas ilk faliyla celistigini yazmis hemen panik olma yanilabiliyorlar .

Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.

senin gönlünü sevemediyse zaten çokta önemli değil pisipisi :) ben görmeden sevdim seni.

Ne guzel yapmissin icimizdeki sese gore hareket etmek sana cok katiliyirum.cv geldimi ne dedi sana...

Merhaba:) inanın bunu yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama inanın yapmak için de neler vermezdim o rahatlığa erişmek için.neden yapmıyorsan dersenizde benim yazmam demek daha büyük sıkıntılara neden olur o yüzden yapamıyorum.sizin için hayırlısını diliyorum.

Ben de ne zaman yazmak istesem icimdekileri dökmek istesem kirginligim
Önüme geciyor

Bakalım neler olacak, heen cevap verip telrar yazacağım demesi olumlu bir gösterge bence

Bir erkek hemen yazıyorsa hele ki bu erkek bir görevdeyse ''kaybetmekten korkuyor'' demektir. Bana verdiği mesaj çok açıktı. Bakalım nolucak gelişimleri yazarım. İnan olumlu dönüş olmasaydı artık yoluma bakıcaktım cidden çok yoruldum süreç beni hırpalamaya başlamıştı. O yüzden bu kararı aldım. Üzerimden büyük bir yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…