Çok iyi en güzelini yapmışsın. Sürüncemede kalan her şey bizi çok yıpratır olmazsa da en azından kesin der bilirsin ve ona göre üzülürsün zor da olsa bir şekilde atlatırsın. Bir erkek umursamıyorsa cidden hiç iletişim kurmuyor, cevap vermiyor ben bunu anladım artık o yüzden kesinlikle hemen yazmasında pozitif bir şey var. Meraktayım bir an önce güzel gelişmeler olur umarım.Bir erkek hemen yazıyorsa hele ki bu erkek bir görevdeyse ''kaybetmekten korkuyor'' demektir. Bana verdiği mesaj çok açıktı. Bakalım nolucak gelişimleri yazarım. İnan olumlu dönüş olmasaydı artık yoluma bakıcaktım cidden çok yoruldum süreç beni hırpalamaya başlamıştı. O yüzden bu kararı aldım. Üzerimden büyük bir yük kalktı
Çok iyi en güzelini yapmışsın. Sürüncemede kalan her şey bizi çok yıpratır olmazsa da en azından kesin der bilirsin ve ona göre üzülürsün zor da olsa bir şekilde atlatırsın. Bir erkek umursamıyorsa cidden hiç iletişim kurmuyor, cevap vermiyor ben bunu anladım artık o yüzden kesinlikle hemen yazmasında pozitif bir şey var. Meraktayım bir an önce güzel gelişmeler olur umarım.
Kızlar tabi o mesajı atınca çok rahatladım en azından netleşmiş olurum kafa ve kalp olarak; Evet hemen yazdı banagörevdeyim dönünce yazıcam dedi tutuştu
En güzelini yapmışsın.Kimse bizden kıymetli değil.bende son restimi düngece çektim.bugün gidip kafamı dağıttım.bundan sonra böyle.bu ruh hastaları bizim ruhumuzu kirletti.bugün gelseler bile yarın gene giderler enazından bunu kendi öküzüm için söylüyorum.balık baştan kokar.eski mesajlarımdada yazmıştım ve bugün nasıl olduda hatırladım.bir ilişki fallara,falcılara kaldıysa cenaze namazının kılınması gelmişte geçiyor.valla hayata bugün sıfır kilometreyle başlamış gibiyim içimdeki terketme hissi beni çok huzurlu kıldı.Kızlar bende artık fallardan bunalıp bıkanlardanım, artık nolucaksa olsun diye gözümü karartıp sevgilime yazdım. Sitem değilde , pes ettiğimi , kırgın dargın olmadığımı vb. mutlu olmasını söyledim. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. Fal attıkça umutlanıp beklemek benim için bir saatten sonra işkenceye dönüştü. Akışta kalamıyordum. Hayatıma adapte olamıyordum. Dünyanın sonu değil ya! Rahatladım.
ne güzel yazmışsın yaEn güzelini yapmışsın.Kimse bizden kıymetli değil.bende son restimi düngece çektim.bugün gidip kafamı dağıttım.bundan sonra böyle.bu ruh hastaları bizim ruhumuzu kirletti.bugün gelseler bile yarın gene giderler enazından bunu kendi öküzüm için söylüyorum.balık baştan kokar.eski mesajlarımdada yazmıştım ve bugün nasıl olduda hatırladım.bir ilişki fallara,falcılara kaldıysa cenaze namazının kılınması gelmişte geçiyor.valla hayata bugün sıfır kilometreyle başlamış gibiyim içimdeki terketme hissi beni çok huzurlu kıldı.
En güzelini yapmışsın.Kimse bizden kıymetli değil.bende son restimi düngece çektim.bugün gidip kafamı dağıttım.bundan sonra böyle.bu ruh hastaları bizim ruhumuzu kirletti.bugün gelseler bile yarın gene giderler enazından bunu kendi öküzüm için söylüyorum.balık baştan kokar.eski mesajlarımdada yazmıştım ve bugün nasıl olduda hatırladım.bir ilişki fallara,falcılara kaldıysa cenaze namazının kılınması gelmişte geçiyor.valla hayata bugün sıfır kilometreyle başlamış gibiyim içimdeki terketme hissi beni çok huzurlu kıldı.
Eskilerden gelen klişe ama maalesef ki çok doğru bir söz;Aynen kuzu :) Erkeklerin artık deli olduğunu düşünüyorum, aylarca peşimizden koşuyorlar bizi tavlamak için 40 takla atıyorlar sonra noluyor bizden emin olduktan sonra ve ortada elle tutulur hiç bir sebep yokken uzaklaşıyorlar. Yok sorunlarım var, yok işim çok yoğun yok bilmem ne! Ne değişti , değişen tek şey bizim onlara duyduğumuz sevginin artması bizi cepte görmeleri...
O yüzden çok yoruldum. O mesajı attım netleşsin her şey. Böylesi çok daha iyi oldu. Kızlar bir şey diyim bana yazmasını veya aramasını beklemicem yoluma bakıcam en doğrusu bu! Gelirse gelir , gelmezse hayırlısı buymuş diyicem!
Olan bizlere oluyor...Eskiler neden dönüyor çünkü hiç birimiz onları salamıyoruz sitem etmiyoruz. Umursamıyoruz o yüzden daha kıymetli daha tatlı oluyoruz. Galiba bütün mesele gidebilmekte ve umursamamaktan geçiyor.
Eskilerden gelen klişe ama maalesef ki çok doğru bir söz;
KAÇAN KOVALANIR.
yapabilmek tüm mesele bu
ama taktikle de aşk olur mu yahu
Tamda böyle biz asla cepte olmamalıyız olacaksak ise yanlarıda olunmalı.bu kirlenmiş zihniyetlerle olmaz.bence en doğru kararı verdin bak gör kıymetini nasılda anlayacak.kız sen gel beni dinle hislerim çok kuvetlidir söyleyeyim bak dakikaa bir gol birAynen kuzu :) Erkeklerin artık deli olduğunu düşünüyorum, aylarca peşimizden koşuyorlar bizi tavlamak için 40 takla atıyorlar sonra noluyor bizden emin olduktan sonra ve ortada elle tutulur hiç bir sebep yokken uzaklaşıyorlar. Yok sorunlarım var, yok işim çok yoğun yok bilmem ne! Ne değişti , değişen tek şey bizim onlara duyduğumuz sevginin artması bizi cepte görmeleri...
O yüzden çok yoruldum. O mesajı attım netleşsin her şey. Böylesi çok daha iyi oldu. Kızlar bir şey diyim bana yazmasını veya aramasını beklemicem yoluma bakıcam en doğrusu bu! Gelirse gelir , gelmezse hayırlısı buymuş diyicem!
Olan bizlere oluyor...Eskiler neden dönüyor çünkü hiç birimiz onları salamıyoruz sitem etmiyoruz. Umursamıyoruz o yüzden daha kıymetli daha tatlı oluyoruz. Galiba bütün mesele gidebilmekte ve umursamamaktan geçiyor.
Tamda böyle biz asla cepte olmamalıyız olacaksak ise yanlarıda olunmalı.bu kirlenmiş zihniyetlerle olmaz.bence en doğru kararı verdin bak gör kıymetini nasılda anlayacak.kız sen gel beni dinle hislerim çok kuvetlidir söyleyeyim bak dakikaa bir gol bir
Sen bunu yap daha çok güleceksin inşallah caymak yok yola devamSesli güldüm
Sen bunu yap daha çok güleceksin inşallah caymak yok yola devam
İnşallah hep güleriz ben inanıyorum derdi veren Allah dermanınıda verir inşallahBir kez gülmeye başlarsak , iyileşmeye başlıyoruz demektir.O yüzden hepimiz gülelim. Her şey olacağına varıyor.
Tavlayana kadar can yuceller, tavladijtan sonra nihat dogan oluyorlar ne yazik ki
Kimler kesin bitmis diyerek yanildi acaba? Sebebinin onemi yok aslinda onemli olan sonucu. Olumlu olmasina sevindim ne guzel her gun yeni bir gelisme oluyorSelam kızlar. Benim fallar patladı mı çıktı mı kararsızım. Bir kısım falcıların yazacak barışacaksınız dediği ; bir kısım falcıların ise kesin bitmiş hayatında başka biri olacak dediği eski sevgilime ani bir karar ile ben yazdım ve kendisinden olumlu dönüş aldım. Kimse benim yazacağımı bilemedi. Bi ara baktırdığım falları kurcalayacağım belki ucundan kıyısından tutturan olmuştur. Bir tek son zamanlarda baktırdığım aklımda kalan Doğa Dan yüzyüze görüşeceksiniz demişti. Çıktı.
Kimler kesin bitmis diyerek yanildi acaba? Sebebinin onemi yok aslinda onemli olan sonucu. Olumlu olmasina sevindim ne guzel her gun yeni bir gelisme oluyor
Kızlar tabi o mesajı atınca çok rahatladım en azından netleşmiş olurum kafa ve kalp olarak; Evet hemen yazdı banagörevdeyim dönünce yazıcam dedi tutuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?